Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože ľudia sú smiešny, keby to aspoň bola pravda.
    Dôležité je, že vyjde super hra *3*
    • Super hra byl morrowind jako vrchol TES serie, doufam ze tohle nebude hrebik do rakve.
    • Na hodnocení kvality hry je brzo. *3*
      • Presne, a jestli hodnoti kvalitu podle tohodle videa tak uprimnou soustrast.. ve me to video vyvolalo negativni reakci.. *9*
  • Buď se můžu řídit tím co mi kdo píše a být za ovci, nebo se tam jít podívat a zjistit si sám kde je pravda. Minimálně na webu je spousta informací, které v češtině nikde jinde nejsou
  • ti daším kole snato vihraju zobi vs rostni
  • tonnymontana
    podle me se hra mela oznamit pozdeji a vyjit nasledne v temze roce takhle ten duben je dost daleko, grafika o kousek zestarne a pochybuju ze do dubna neco vyladi hru uz maji urcite uplacanou a mozna se tak snazi ladit bugy. mno uvidime ja jsem rad za placene mmo a kdyby se jim to povedlo tak proc ne preci jen jediny fungujici je to WoW a ostatni hry po nejake dobe proste prestanou bavit drive ci pozdeji, v horsim zkouseji F2P kde si kupujete i blbej batoh. pro me v dnesni dobe jsou vlastne jen tri opravdu fungujici mmo a to EVE,WoW,The secret world online kde posledni ma bohuzel mensi publikum diky novatorskym postupum a obtiznosti. kazda z her je uplne jina takze kazdy si najde to sve ale rekl bych ze pro fantasy trosku temnejsi a odlisnejsi od WoW tady misto je stejne tak jako pro star wars v nove forme mmo kde zapnou mozky. star wars galaxies bylo hodne uspesne az jim ruplo v bedne a v podstate vystvali lidi ze hry. na warhammer se taktez tesim, zanr zna hodne lidi a recrutovat se budou jak z neznalku tak deskovky,figurkovky, nekolika pc tahovek a knizek:) mno uvidime do toho jeste ma prijit novej everquest kde jim to zeru jen tak z pulky:) pokud to vse bude v roce 2014 jako ze star wars asi ne tak se mame na co tesit a snad se neco povede. jen uz paneboze ne dalsi NWNonline. hral jsem a strasne me to zklamalo uz od 30 urovne. koridorovky v mmo nemam rad stejne jako prazdnej svet hold kdo chce delat mmo musi na to mit koule a prachy. je to neco jineho nez 7hodinovej singl
    • Opravdu fungujících MMO je celá řada, jen je prostě neznáš.

Na MMO jsou podle mě nejhorší horší umělá inteligence (v MMO mobové často reagují až v bezprostřední přítomnosti hráče), jednodušší herní svět postrádající řadu v SP hrách běžných věcí (destrukce prostředí, reakce prostředí na hráče, detaily atd.) a jednoduchý bojový systém (drtivá většina jsou klikačky s skill panelem). Dokud některé MMO nenabídne výraznou změnu aspoň v těhle 3 věcech, sotva to bude skutečně nové MMO. Z toho, co si tu jmenoval, je oproti jiným MMO trochu jiné jen Eve.
      • tonnymontana
        znam jich dost a mozna vic nez ty takze vim o cem mluvim ale tvuj nazor ti necham. pokud ti prijde stejny TSWO a wow tak koupit bryle
        • Bojový systém je prakticky stejný a to je to hlavní. I když je pravda, že mi spíše přišlo, že se více podobá tomu z GW2. Tak či onak jsou to bojové systémy "na jedno brdo". Člověk stojí a mačká skill. Velmi inovativní. *1*

Dokud se bude v MMO 99 % času bojovat, musí jako první být inovativní bojový systém. Inovativní říkám úplně jiný. Ne jako v GW2, kde přidali funkci uhybání, ubrali tlačítka na skill panelu a mysleli si, že je to jiné než ve WoW - jiné to není. Je to prakticky totožné.
          • Me na MMO stvou jiny veci

1) trash ... nac mam sbirat itemy, ktery jen padaj do inventare a nejsou nanic jinyho, nez je prodat vendorovi ... to mu muzou padat do kasy rovnou prachy ... (coz je samo taky kktina)
            2) zcela nefunkcni system profesi ... nac vyrabet 150ks nejakyho itemu, jen proto, abych "natrenoval skill", kdyz ten item je stejne zcela nanic, protoze kazdymu vypadne z prvniho moba lepsi.
            3) levelovani ... nemehlo s lukem te zabije na jednu ranu kterou trefi uplne stejne, jako spickovej lucisnik ... pak z toho vznikaj presne ty situace, kdy lv90 chodej prudit newbeeky do low lv lokaci ...protoze ti jim nemuzou nic udelat => nechut hrat pvp ...
            • Tohle mi samozřejmě vadí taky. Je toho hodně, co je potřeba změnit v MMORPG hrách. Já si vzal jen jednu věc z mnoha. Ale oni na to vývojáři a studia časem příjdou. Kdoví co budeme hrát za 30 let.
            • Evidentně vyčerpaný hráč WoW:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit