Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bude to zas copy&paste jako byl Oblivion? *1*
    • Requiem1990
      Klidně at je .
      creation kit to bude jistit
      • Já radši hotový hry už při vydání...
        • Hotová hra by byla určitě super, ale v současnosti musíme být rádi alespoň za tu možnost si to sami dodělat. *1*
          • Joha
            Tak niektore mody na krajinu a mesta v Oblivion su teda uzasne :D A takisto ten mod co mi zmenil inventar a velkost HUD a pismen... chvalabohu ze sa to niekomu chce robit (inak kebyze viem ako a som zrucny v programovani tak to aj pojde, som zvedavy na creation kit na Skyrim ci len nebude nejak osekany :P)
  • Spades
    A já už čekal nároky na železo :D
    • stejny jako vsechno multiplatform co ted vychazi, grafika 8800 GT a vic a 2gb ram procak klidne aji P4
      • S P4 uz toho moc nerozjedes *1*
  • V Morrowindu BYLA levitace a zjevně to záměry tvůrců nijak nenarušilo. A do menu se kvůli quicksave nemuselo chodit ani tam, ani v Oblivionu.
    • MrSanta
      Mě osobně levitace nijak neschází - v Morrowindu jsem jí použil až po zhruba 50ti hodinách při druhém hraní. Vývojáři se k levitaci vyjádřili ve smyslu, že se jim úplně nepodařilo jí do hry zakompnovat. Vedla v některých situacích k přílišnému ulehčení hry. To samé kouzlo Recall - jednoduché řešení jak se dostat z každé mlaty když člověku došly flašky. Podle mě je lepší nějakou věc ze hry vyndat, když nevím, jak to udělat, aby to nenarušovalo balanc. Samozřejmě se dá s levitací užít velká sranda a je trochu škoda, že v dalších hrách není, ale zas tak velkou tragédii v tom nevidím.
      Pořád jsou TES hry svou velikostí a možností svobodného konání daleko před svou konkurencí. Vlastně žádnou pořádnou konkurenci zatím nemají - uvidíme, jak dopadne Kingdoms of Amalur: Reckoning.
      Každopádně se těším, až do Skyrimu vypustím svého orca s dvouruční sekerou *1*.
    • sleepless
      Proto je tam slovo "třeba" quick save/load, ve smyslu například. A levitace byla vztažena na Skyrim, nicméně jsem to pro jistotu upravil doslovně, aby nebyl nikdo uveden v omyl. :)
      • Děkuji uctivě. *1*
    • Spades
      V oblivionu se dalo pomoci modu s levitaci dohrat zakladni linii pribehu asi za 5 minut...
      • to je nesmysl. Těžko by se to dalo stihnout. Za 5 minut se člověk ani pořádně nenají. Věřil bych tak 20 minut - to ano.
      • A narovinu - kolik lidí to bez návodu dokázalo? Pokud ji normálně hraješ, tak to sice teoreticky možné je, ale to spší vyhraješ ve sportce, než že by jsi hru koupil, přinesl domů a za 5 minut koukal nevěřícně na závěrečený titulky. Pokud budeš hárt poctivě bez návodu, tak na to aby jsi to dohrál za 5 minut buddš muset strávit pár desítek hodin hraním než vůbecn ajdeš, dke to končí a naplánuješ jak to s alchimií obejít.
      • No a? Tvůrci hry s tím nepočítali, tak to neměli ošetřené. S cheatem dohraju téměř jakoukoliv hru mnohem rychleji, než její autoři počítali. Kromě toho není chyba hry, že je v ní levitace, maximálně může být vnímáno jako chyba, že je dostupná na nižších levelech, případně je tam dostupná ve verzi, která umožňuje pohodlné cestování.
    • Hlavnu pribehovu linku Morrowindu som dohral behom 20 minut, len vdaka levitacii (a strasnej spusty alchymie) na lvli 2. Mozno to tak nevyzera ale je skutocne zazivnejsie najst si cestu hore na strmy kopec ako si nanho proste vyletiet.
      • 1) to samé co píše Dworkin 2) jde o glitch ve hře, ale žádná hra není bez takových chyb, takže si to nech od cesty. 99,9% hráčů tento glitch nepoužila.
        • Cajk
          Nepochopil jsem, a co jako? Já jsem v tý hře strávil vlastně přes rok občasnýho hraní a na nějaký glitche z vysoka s*ru.. Nic, no..
          • A já zase nechápu, proč to píšeš mně? Vždyť o tom píšu, že většina lidí na tyhle chyby kašle. *7*
      • Jinými slovy jsi viděl nějaký speedrun a zkusil jsi to taky. Nikdo, kdo tu hru nehrál a neviděl nebo nečetl, jak se to dělá, by za dvacet minut mainquest neudělal. Já jsem ve hře strávil poprvé cca 60 hodin a vyhlídkové lety nad krajinou (levitate a boots of blinding speed) jsem si nechal až na samotný závěr. V tom je ta hra úžasná - můžu si dělat, co chci, kdy chci. Akorát si musím umět poručit.
  • KIMCID
    už ať to je
  • DirectX ?
    • 9
      • Uvidíme, jestli se vyloupne nějakej DX11 patch.
        • musí bejt. miluju tesalaci. konečně né samý shadery simulace povrchu ale konečně ten povrch je tvarovanej *5*
        • u jinych studii by se to cekat dalo ale tady u nich v to ani nedoufam
  • a prvé dlc sa bude volať Spear and Armor, cena 400MP *1*
    • MickeyMutant
      První DLC bude Spear & Medium Armor, druhé Levitation & Divorce. Možná jen Levitation. To samo o sobě prý umožňuje uniknout z ošemetných situací.
    • Cajk
      :)) Oblivionovskej vtip nestárne:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit