Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Frater: no, ten level-scalling snad bude v pohodě. Celkem se jim vydařil u Morrowindu (ano, je tam), u F3 byl taky docela v pohodě. Akorát ten Oblivion, tam jim nevyšel (i když mě to nějak nepřijde, prostě to beru jako fakt). To jsou dvě ze tří, tak snad zvládnou i ten Skyrim.
    Vždycky můžou zavolat o pomoc do Obsidianu *4*.
  • Tak to je skoda, ja jsem hru "objevil" nekdy pred rokem a pul (do te doby jsem nemel na trojku ani adekvatni PC a stejne tak i mira udajne zabugovanosti do te doby tez mluvila proti) a s cp 1.72 na zminenem hernim nastaveni se vsim na full i po graf. strance jsem posleze byl hrou doslova unesen, a to jsem se do te doby povazoval za zaryteho TESare a na konkurencni Oblivion nedal dopustit :). Zkratka v soucasne podobe je G III tvrde az hardcorove a hlavne nelevelovane rpg, uzasna syrova atmosfera, smysl pro detail, negenerovane prostred atd atd.... Sam se priznam, ze je mi toto pojeti od jiste doby pres vsechny prednosti jez TES nabizi jiz blizsi. U Skyrimu se bohuzel bojim, ze cela jeho hratelnost bude od pocatku cilena na mainstream publikum, zvlaste na vybalancovanost hry a udajne citliveji zakomponovany levelscalling jsem nesmirne zvedav (a priznam se, ze i silne skepticky).
  • smejki
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8782-WECN-1190
  • MrSanta
    CEPa jsem samozřejmě zkoušel. O obtížnost, AI atd ani nejde. Nějak mi prostě G3 nesednul.
    Koupil jsem si ho, když vyšel u Levelu (nebo Score, teď nevím) a hru jsem měl uloženou v šuplíku asi rok, než jsem pořídil nový počítač. Hned jsem ho nainstaloval, celej natěšenej, a spustil. Hned od začátku se mi něco nezdálo, hrál jsem dál, ale po několika hodinách jsem hru velmi zklamaný opustil. Ta hra mě prostě vůbec nezaujala. Po nějakém čase jsem G3 nainstaloval znova a dopadlo to stejně. Pak jsem to prubnul ještě jednou a zas nic. Jednoho dne se na ní ještě podívám, ale zatím ne. Mám na hraní spoustu jiných titulů, které mě baví o dost víc.
    Gothic 3 nehodnotím, protože jsem ho nehrál dostatečně dlouho. Ale po skvělé zábavě s prvním a druhým Gothicem, u kterých jsem se bavil od první minuty, je pro mě G3 zklamání. Ten mě nezaujal a nepodařilo se mi do něj proniknout. A docela jsem se snažil.
  • To mi povídej, GFWL je nejhorsi kentus kterej jsem kdy videl. Dost jsem koukal jsem jsem koupil Fallout 3 na steamu a chtělo to po mě GFWL. Ne ne ne. GWFL hry uz zasadne nehraju at jsou jakkoliv dobre. Je to jen parazitni bulkware.
  • 4MrSanta: Doporucuji si zahrat G III s poslednim Cp 1.74 na tezke obtiznosti se zapnutou alternativni vyvazenosti i umelou inteligenci ktere dopridal zmineny patch a vsadim se, ze zmenis nazor ;)
  • Trolololololololololololololololol...
  • anonym.. tak trochu souhlas.. co se týče atmosféry, tak ten Washington byl mnohem zajimavější, celkově temnější.. Vegas má prostě tu westernovskou atmosféru, což je paráda, ale F3 mi přišel lepší v tomto.. je to prostě jiný..

jinak nechápu lidi, kteří nesnáší F3 a pak vychvalují NV.. co se týče herních mechanismu jsou stejné, jen HC mod a pár vylepšení z toho udělali o něco lepší hru, ale základ je pořád stejný.. v F3 příběh sice slabší, ale v NV taky žádná sláva, vedlejší ukoly a prozkoumávání jsou prostě domenou těchto her..
  • mozna pribeh F3 stal za ho*no ale i tka me to bavilo vic jak FN libilo se mi shildnout lincolnuv pamatnik budovu kongresu zbytky biliho domu proste casti washingtonu to s emi libilo nejvic ale na Fallout NV me takhle nci nezaujalo jediny co tam zustalo z realneho sveta byla vegas strip ktera byla oprvadu mini a Hooverovu prehradu nepocitam na ty neni nic pohlednyho a pouste Mojave sou skoro pusty i bez jaderny valky a jestli neni pusta v realu tak poust proste envipada moc postapocalipticky nebo vipada a proto je nezajimava po jaderny valce zadna zmena
  • ale diky bohu ze Fallout NV byl pres steam bohuzel do toho asi nemluvila Bethesda takze Fallout 4 a Skyrim bude na GfWL *7*
  • Joha
    Tak niektore mody na krajinu a mesta v Oblivion su teda uzasne :D A takisto ten mod co mi zmenil inventar a velkost HUD a pismen... chvalabohu ze sa to niekomu chce robit (inak kebyze viem ako a som zrucny v programovani tak to aj pojde, som zvedavy na creation kit na Skyrim ci len nebude nejak osekany :P)
  • trapný
  • j existuje.. co takoví hardwaroví nároky?
  • KIMCID
    už ať to je
  • Obamovec *1*
  • ProvokAmater...
  • to Hlinomaz: Pravda bolí *3*
  • trolololololol *1*
  • Pruzkum volneho sveta ma smysl jedine tehdy, pokud je detailne propracovany.
    Pokud bude ve Skyrimu opet system genericky vypadajicich jeskyni, tak to bude hodne zle.
    Taky se, jako u kazde Bethesdi hry, obavam, aby byl pribeh dostatecne prezentovat a soucasti hry,aby si ho clovek vubec uzil.

Taky bych byl opatrny s tou "nejlepsi grafikou soucasnosti". Hra, ktera je primarne delana na 7 let starou konzoli (xbox 360) nemuze nabidnout nejlepsi grafiku soucasnosti,ani kdyby se na hlavu postavila! Byt Skyrim primarne PC hra,tak by to samozrejme mohlo byt jinak,ale to se kvuli prodejnosti uz moc nedela.

Btw Fallout:New Vegas byl diky Obsidianum velmi povedena hra.
    Neni to tak dobre jako F1-2, ale rozhodne je to kvalitni hra a podle me by byla skoda,kdyby neudelali dalsi. Co se tyce F3, tak ten jsem po par hodinach smazal, byl strasny.
  • Nejmenuje se tvůj bratr "hmmm", protože jste oba dva stejní idioti. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit