Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak tohle video ve mě vyvolává pochybnosti - dost zásadní pochybnosti...
    Ukázka singlu se mi přitom fakt docela líbila....
  • Jack1947
    Mafia 2 zase byla promarněná šance ale jinak to byla docela hratelná hra no ".
  • Pokud musi tvurce hry tu hru vysvetlovat, tak asi dela neco zcela zasadne spatne. Prijde mi to zhruba stejny, jako kdyby si reziser v kine sednul pred platno, a pred filmem vysvetloval, jako to vlastne myslel.
  • Pokud si dobre pamatuju, tak v DN3D Slo pomoci modnuti hry vyrobit i neeuklidovskej prostor ... a dalo se to pak hrat... to byla teprve rit(neb cenzura). Dokonce to tusim pouzivala i hra, ale tak ze to hrac nevidel.

Jinak receno, pokud si nakreslis 2x2 cverce, tak do kazdyho je vzdalenost 1 ... plati v euklidovskym prostoru. Ve hre slo udelat to, ze klidne jedna vzdalenost byla 1, a dalsi byla treba 5.

Fast to musi bejt, protoze jinak to neni free, cool, in ... a protoze bezmozci nemuzou hrat nic, v cem je podstatny premysleni a taktika. Dival ses na Pohlreicha? Z ucnaku? 50% lidi vypada presne strejne.
  • Myslím, že to bude jako quadmode v Quake. Krátký/časově omezený boost nebo bude trvat do smrti "nositele". Ten boost se bude generovat náhodně v DM - v Evolve jste za silnou potvoru od začátku.
    Ale je dost možný, že hra bude obsahovat mód podobný Evolve.
  • A to je smutné, no som rád, že to neplatí u všetkých hier, za posledné roky za svetlé výnimky môžem považovať druhú mafiu, rage, wolfenstein the new order a nedávno mad max napr.
  • Já chci "kvalitný, dlhý a zábavný single player" prakticky u všech her. Bohužel lidi jsou pitomci, takže mulťáček prodává.

(Zjednodušeně řečeno).
  • Čím rychlejší, tím lepší. Jsem sice odkojenej na CoD MP, ale vždycky jsem měl radši ty rychlý módy jako DM či TDM, žádný dlouhý čekání na úmrtí posledního člena v týmu apod.

I obecně u her mám spíš rád rychlejší tempo, proto jsou oblíbený hry Super Meat Boy, Raymani, DMC ... času je málo a her moc, takže rychlý hry jsou adekvátní. Rychlý a krátký.

Kdo souhlasí?
  • no tak to ti nerad beru iluze ale D4 je oproti D3 prakticky nemodovatelnej, snad to lidi nějak obejdou... vychází to z použitýho enginu, megatextur atd. Max modding bud nejakej *.cfg soubor, jako u Rage, Wolfensteinu atd
  • Veskoslav
    Víš Jacku, podobný mód byl v Unreal Tournament 2003 a ten už je nějaký ten pátek před Evolve. Předpokládám, že tady to bude podobné. Tedy jeden náhodně zvolený bude démon, po zabití se prohodí.
  • relativita v praxi, rychlost pro packy *5*
  • Jack1947
    Šak taky neporovnávám, naštěstí to je jen MOD... ale i tak uvidíme co další videa ( i když na ně nejspíše nekouknu).

Nech si ty rozumy , V jinak to je možné ale to sem nehrál... šlo o to že to je jen MOD naštěstí takže vyřešeno.
  • S každým videem to vypadá tupěji a nechápu kde je ta rychlost jako? Co tohle má ksakru být? :D
  • evolve = fps moba
    DOOM = klasický mp deathmatch

Tie módy sú už len potom takým doplnkom. V žiadnom prípade by som to neporovnával s hovadinou akou je evolve.
  • Jack1947
    "Za zajímavost videa stojí například kratičké představení nového režimu, ve kterém se jeden hráč ocitá v roli samotného démona."

Tedy pokud se nemýlím to bude velký demon /satan a ostatní ho budou kuchat pistoklama a brokovnicema. *7*
  • Pravda, no nebojim sa - skrz mody urcite nieco podobne bude, mne by uplne stacili prve dva mody prekopane v tomto engine :)
  • čože? evolve? to si kden a to prišiel pre boha.
  • Jack1947
    Takže něco na způsob Evolve? no teda... *7* čekal jsem spíš nějaký ten krvavý Deathmatch a TDM potažmo CPT ale takhle... radši jsem zvědavý víc na ten SP... hlavně at to nepomrví.
  • Nepáči sa mi aký dôraz kladú na ten multiplayer a tie ich "modovacie" nástroje, ja chcem u dooma jednoducho kvalitný, dlhý a zábavný single player.
  • 0:28 postavička uplne vlevo se v zlomku vteriny premisti asi dva metry tam a zpatky. V te hre neplati gravitace a setrvačnost?
    ja když hraju nejakou hru tak se vetšinou snažim sžít s postavou a tohle bych nedelal. Pak hráči co to delaji maji vyhodu v MP protože je težke je trefit. Nevim odkud manažeri maji že každy MP musí byt fast fast fast

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit