Přejít na výpis diskuzí
Beyond - název novinky od tvůrců Heavy Rain?
4.6.2012 | Adam Homola
51 příspěvků
-
co je na Vávrovy božího proboha??? xD xD
-
Heavy Rain je jedna z mála vyjímek, kdy je exkluzivita výhodou. Jedna z mála. Hry, které jsou exklusivní, sebe samy připravují o zisk a riskují vlastní existenci, tím pádem se snadno stane, že takové studio nepřežije, ať se jedná o exkluztivitu na PC, XBOX nebo PS.
A k Hellbovi. Jestli on je bůh, já sem Čínskej bůh srandy :) Těším se na jeho novou hru, protože pak konečně ukáže, jak je to s jeho bez-božstvím. A to nejsem nepřející prevít, jen si říkám, že kdo chce kam... -
A ja myslel,ze fanatickym konzolistum na graficke urovni prece nezalezi *1* .
A co treba fakt,ze pokud nemas v planu si poridit vsechny hlavni herni platformy,tak casto prichazis o plno kvalitnich her? To je taky super ne? *1* -
Ve Sleepwalker by se to bejvalo siklo :)
-
V který hře jsi kdy potřeboval kontrolovat, jak rychle vstaneš z postele?
-
Děkujeme, rozhodně užijeme.
-
Ten by se neudrzel :D
-
Jí ti dam naivniho konzolistu !! vim sakra o cem tady mluvim
-
Vávra asi sedí na obláčku. *3*
-
Heavy Rain je asi takovej interaktivni filma jako L.A. Noire. A tyhle "interaktivni filmy" ja zeru :) Protoze to jsou ve skutecnosti pod vsim povrchem normalni adventury.
-
Tyhle QTE jsou ale jen cast hry. Kdyby tam nebylo znazornene, co mas v tu chvili delat, tak bys nemel sebemensi moznost tu hru ani dohrat, jak by to bylo neuveritelne tezky.
-
Klidně, exkluzivity maj na daný konzoli vždy plný využití HW včetně ovladačů jako v případě Heavy Rain
-
To není žádnej interaktivní film. Ty si vybíráš co děláš. Zobrazení tlačítek je tu nutný, protože narozdíl od běžných her tu nemáš na většině kláves namapovanou konkrétní akci, ale mapuje se podle kontextu.
Největší rozdíl je v tom že zatímco v jiných hrách u každýho předmětu zmáčkeš X nebo na něj klikneš myší a přehraje se ti animace, tady ho kombinací tlačítek jakoby napodobuješ a kontroluješ ten pohyb od začátku do konce, což je unikátní a funguje výborně.
Koneckonců v který hře si naposledy kontroloval jak rychle vstaneš z postele? -
Tak pravdou je,ze HR ma k interaktivnimu filmu rozhodne blize,nez vetsina jinych her.
Uz i ten Fahrenheit mel k tomu interaktivnimu filmu slusne nakroceno a HR slo v tomto jeste u kus dal.
A prestoze slo o hodne kvalitni hru,tak ne kazdemu tento styl sedne *3* . -
No já nevím, ale u her, co hraju na PC se mi na monitoru neukazuje co mám kdy a kde mačkat (pokud opomenu tutorial u některých her).
-
prosím ťa čo chceš vysvetlovať od tohoto naivného konzolistu... nachaj to tak :)
-
To bys mohl rict uplne o kazde hre, na kterou se divas jen na youtube, ze jen mackas tlacitka. U jinych her snad nemackas tlacitka, nebo klavesy v dobe, kdy je mas zmacknout? Heavy Rain je komplexni hra, adventura, v ktere je toho mnohem mnohem vic, nez mas predstavu podle youtube. Ale to bys to musel nejprve hrat.
-
Nehral, nemám PS3, ale viděl jsem dost videí a ve všech šlo o to samé - zobrazují se ukazatele co máš mačkat a podle toho se ten "interaktivní film" chová. Příklad: http://www.youtube.com/watch?v=bnck2oXdxMo
http://www.youtube.com/watch?v=o1eGF2_MWQ8 -
a to pises zrovna ty, ktery si mysli, ze buh je dan vavra? :D
-
Taky bych řekl...