Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holec89
    tak to hodnoceni jsem fakt necekal, ale stejne predobjednavku nezrusim, musim to proste zkusit...
  • maros.goc
    aj ked by ako kritizoval hru, hodnotenie jej daju vzdy podla textovej ....
  • No právě že tomu dal 10.
  • Není pravda, pusť si nějaké starší recenze a srovnej s textovou. (koukni třeba na Limba)
  • maros.goc
    Ako aj Andrej Anastazov napísal na FB ..parafrazujem: Je smutne ze interaktivna zabava dosla az do takeho bodu, kedy je mozne hrou prejst bez toho aby ste 99% hry co by len prstom pohli...

on to sice napisal trocha jednoduchsie a kratsie, ale podstata ktoru pisem je rovnaka...samotna koncepcia interaktivneho filmu nie je zla, ale proste hranie samotne je hranie, a ani pozeranie na sebadokonalejsi interaktivny film neprekona ten pocit zo spravne prekonaneho skoku, bossa, strelby ci uniku v aute :)
  • kritizoval jen jednu vec, ale vse ostatni se mu libilo, tak dal 9/10, mne se to zda ganz logisch *6*
  • Black_Hand
    no tak lukasi, dyt ty to jen nechapes. david cage je budoucnosti her. vsechno je to o emocich at uz z toho jak hraji... herci nebo z toho jak ovladac pouzivas vetsinu casu jako kopirku toho co ti reknou na obrazovce, ne systemove v ramci konzistentnich mechanik daneho sveta v danem kontextu. emoce, emoce, emoce, emoce, emoce.... POLYGONY! :)
  • kostejnesmrtelny
    O tom žádná.
  • Ocelot
    Asi jsme každej viděli jinou videorecenzi...
  • ve videorecenzi pouzivaji hodnoceni z textovy
  • Hlavně že Elen Stránka. Hned mam lepsi naladu :D
  • hznk89
    Na to jak Ellen Page nemusím a podobné "hry" taktéž, tak jsem demo celkem hltal. Zítra běžím do krámu a uvidím
  • Od Grygara už neberu žádnou recenzi vážně. Viz. minulá videorecenze, kde 80% času kritizoval GTA V jako největší intelektuál z televize Nova a nakonec jí dá stejně plný počet. K čemu pak takové recenze jsou? *9*
  • isiel som na sektor a http://www.sector.sk/recenzia/30102/beyond-two-souls.htm *15*
  • k tomu sectoru...6.5/10 *3* http://www.sector.sk/recenzia/30102/beyond-two-souls.htm alebo ked na sectore to dostalo tiez malo...tak ani ta recenzia nestoji zato? *1*
  • Díky za recenzi. Podobně upřímné hodnocení jsem ani nečekal.
  • Tushan
    já třeba čekal že to dostane velke hodnocení a všichni si z toho budou ustříkávat...
    ale naštěstí jsem se spletl a třeba už diky tomuhle nikdo nebude dělat další radoby hry ktery se ani nemusí hrát
  • Zajímavá recenze ale upřímně, čekal snad někdo něco jiného?
  • Paul_cz
    S genialitou, to bych zase nepřeháněl, ale jinak ano, to tech demo bylo působivé. Ale je rozdíl napsat deset minut, a deset hodin, zážitku. Jedno Cageovi jde, druhé ne.
  • Ano, hodnoceni se hodne lisi. Pripada mi, ze tohle je jeden z titulu, ktery bud 100% zastance a nebo 100% odpurce. Coz byl Heavy Rain taky, osobne jsem si ho uzil hodne, ale mam spoustu pratel kteri by to nehrali. Myslim, ze je na vine trochu i nalepka interaktivniho filmu, ktera spoustu lidi odrazuje. Jak jsem uz psal, lepsi zahrat a udelat si vlastni nazor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit