-
aha takže kdybych ja dostal na recenzovani fotbal manažer tak bych tomu dal 0 protože mne to nebavi, ok
-
Jistě, ovšem plno místních lopat mají práce jistého člověka za modlu a začínají uvažovat kakastroficky. Ještě tak 15 let uslyšíme o tom, jak tahle záležitost byla špatná, páč Grygar napsal. A ten! Ten se přece svým vkusem nemýlí, že jo.
-
Někdo přijde do pekla. Buď Lukáš, nebo bratr mého oblíbeného bojovníka z Mortal Kombatu.
-
Jen demo. Hodně jsme to řešili v redakci s Martinem (recenzuje hru do Levelu), jak si stojí scénář Beyond právě ve srovnání s Heavy Rainem.
-
Pokud subjektivní názor podložíš fakty, stává se z něj objektivní skutečnost. ;)
-
Děkuji za příspěvěk. Nebýt tebe, asi nikdy bych nepřišel na to, že existují i jiné herní weby, kde také píší recenze! Zřejmě tam ale nemájí diskuze, protože všechna hovádka píší sem. Žij blaze.
-
Pravda, ale ta subjektivita by měla být nějakým způsobem podložená/vysvětlená. Ta recenze je jen hromada "já jsem týpek a vím to nejlíp" keců. Brak.
-
F. X. Šalda i teorie kritiky by nesouhlasila, neb naopak recenzent musí potlačit svůj názor a v rámci ostatní tvorby se pokusit o co možná nejobjektivnější přístup. Aneb jak řekl Šalda Hostovskému, když ten mu děkoval za vřele kritiky: (parafráze) Neděkujte mi, z vaší poezie se mi dělá zle. Je pro mě utrpením ji číst, ovšem v kontextu vašeho literárního směru patříte mezi nejlepší a to je potřeba ocenit. *8*
-
Nejdrive , si potrebuju poridit PS3 abych si to zahral pak ten nazor milerad sdelim *15* .
-
A další anonymní hrdina. Napiš. Rád se směji podobným "všeznalcům", co všechno umí lépe.
-
Subjektivní muže být,ale až po dohraní...Jeho recenze byla škvár, který bych zmákl za hodinu mezi přednáškami .)
-
ano autor napsal ze by hre dal zdrejme 9 podle videorecenze. musite se na to divat s nadhledem recenze by mela byt kriticka od toho se to taky menuje kritika. je dobre zduraznit vsechny slabiny at se kazdy komu by hodne prekazely poohledne jinde.
navic autor zminovane videorecenze officialni hodnoceni nikde nenapsal. komentare se musi brat s rezervou. a jak uz bylo napsano videorecenze bere hodnoceni z textove aby v tom nebyl gulas.
osobne bych byl rad kdyby autori videorecenzi na konci alespon rekli jak si podle nich hra stoji:) davat tam cislo od nekoho jineho je v podstate knicemu. na druhou stranu me to cislo ani moc nezajima. staci kdyz mi autor rekne svuj nazor na hru, popise co v ni vsechno je, jak to funguje a ja uz si nazor udelam sam. a podle me i kazdy kdo ma dve usi -
Objektivní recenze neexituje.... *7*Recenze je čistě subjektivní žánr.
-
Lukáši, hrál si Heavy Rain?
-
Na herním webu Konzolista.cz je už postnuto 34 recenzí. Hodnocení skáče střídavě mezi 9/10 a 5/10.. Nejspíš to nesedne každému. Konzolista.cz udělil známku 8/10..
-
Hlavně že v recenzi GTA V samé výtky a pak stejně 10/10, tak nevím nevím.
-
takže se na beyond: two soul můžu stále těšit :) spadl mi kámen ze srdce :
) -
tak až to budeš vědět, přijď se sem podělit o svůj názor :)