-
9. října je u nás dostupná. Aspoň podle Xzone a spol.
-
To bylo ale predtim, nez dospel a zacal byt vaznejsi ke staru.
-
Nebo takoví Postradatelní. Béčko non plus ultra a pocta starým filmům a přesto je to skvělý film. Ale u toho CoD (MW 3 například) bych to spíše přiřadil k filmům od Uwe Bolla.
-
Ta hra vyšla teprve dnes a zatím pouze v Americe, ne? Ale několik lidí tady má už teď jasno. Kvalitní matroš!
-
No a co ? příběh není vše, u hry by měla být na prvním místě hratelnost.. Když ten tvůj příkald s CoD a BF převedu na film, tak Rambo taky dostával cca 8/10 přitom příběh je celkem okrajový..
-
Bude to asi nějak takhle- Pubertální pablbové, kteří jsou tak chytří, že dokážou spočítat své mozkové buňky na prstech(a to dokonce nemusí používat ani prsty u nohou!), dávají 9/10, ale ostatní dávají těch 5/10.
-
Předpokládám, že Gone Home bylo jistým vrcholem a už nejde roztáčet káču dál.
-
Já to měl podobně s Fahrenheitem: demo bylo taky naprosto úžasné, projel jsem ho snad pětkrát, pokaždé jinak, a proto jsem zcela logicky taky nedůvěřoval hlasům, že ta hra není taková celá. A bohužel se ukázalo, že ty hlasy měly pravdu, druhá půlka byla fakt úplně o ničem (stejně jako Nomad Soul, kde adventurní část byla skvělá a ta střílecí příšerná- hádejte co převažovalo na konci) a jestli je Beyond, dle autora, takové celé tak potěš koště.
-
hra je hra, je jedno jakej žánr. sice ne úplně normální, ale furt je to adventura a když si přečteš text, tak hrál Omikron a Fahrenheit. třeba Gone Home bych zařadil do stejné kategorie
-
ta androidí scéna (Kara), byla geniální asi tak do půlky, pak se to zvrhlo v kýčovitou doslovnou žumpu.
-
Někteří lidi nedokáží přejít fakt, že se jedná spíše o interaktivní film, než tradiční hru. Přečetl jsem si recenze na IGN, Gamespot a Gameinformer a připadá mi, že pokud se člověku líbil Heavy Rain, bude se mu líbit i toto a pokud ne, tak nebude.
-
Sakra, kde je GGG/Trisska/Sipecka( Je úplně jedno který z nich, jelikož to všechno je jedna osoba) s tím, že nezávidí PC hráčům, že si tuhle "pecku" nezahrajou, a že tahle hra je důkazem toho, že na PS vycházejí lepší hry než na PC?
-
Bf 3 byl kvalitní titul jen zkažený nepohodlným připojováním na servery a dlouhým loadingm - podle bety to samé čeká už né tak inovativní 4 díl, pokud ovšem toto nevíš, asi nebude tajemstvím že jsi multiplayer ze "záhadných" důvodů nehrál.....
-
Tak jsou tady jiné útvary než recenze, které tento subjektivní názor mohou poskytnout. Problém herních recenzí je, že nikdo u nás nepíše herní recenze. :)
-
"recenzent si hraje na velkolepého demagoga"
*1* -
To by nebylo asi uplne ono, obcas to chce i jinej pohled . Od nezaujateho cloveka.
-
Recenze neni ciste subjektivni zanr.
-
Zdá se, že je to takový hráčský fenomén. Přitom se po internetu válí taková kvanta recenzí, že si každý může najít tu svou (nebo podle svého gusta). Přesto se tolik lidí může podělat, když to nedostane na nějakých games.cz přesně takový číslo, jaké by si dotyčný představoval. Pochybuji (či spíše doufám), že jsou ti lidé natolik omezení aby nedokázali akceptovat jiný názor -> musí to být trollové! :-)
-
GTA je cisty mainstream pro primitivy.
-
Ale on má pravdu. Čistá subjektivita: dám tomu 0 a **** na vás všechny. Alespoň určitá objektivita: pokusím se zapřemýšlet nad tím, co se mi nelíbí a proč se mi to nelíbí a jestli vlastně akorát nepíšu opravdu zcestné blbosti.