-
Čím dýl se mi Beyond rozlejzá v hlavě, tím víc jsem na tom s názorem stejně. Uvědomil jsem si, jak polovina scén tam ani nemusela být a je to jen hezký pozlátko. Miseriusovi jsem už předtím psal, že by to byl dobrej film s normální stopáží. Heavy Rain byl správná napínavá kriminálka. Hráč se o postavy bál a cítil napětí. Tady to takový není. Navíc vývojáři stále mění pravidla. Aiden může jednou přes zdi, pak ne. Pak může na dosah kilometru a pak jen na dosah pár metrů. Hodně věcí se musí řešit zabitím vojáků nebo jiných postav.
-
Někdo má rád kýč, někdo ne. Každý má jinou životní a emocionální zkušenost. To bude významně ovlivňovat hodnocení jednotlivých recenzentů.
-
píčovina !!!
-
Kdybych měl PS3, určitě bych investoval, protože (pravděpodobně) kvalitních příběhů je v herním světě málo. Ale "umírající" konzoli kvůli jedné hře kupovat bohužel nebudu. Škoda, že Beyond nevýjde i na PC.
-
malo tam byt pseudfilozofická fraška...žial games neumoznuje anonymom edit príspevkov
-
V poslednom podcaste inak tvrdil Lukáš, že Killzone séria je sra*ka a nikam sa neposunula, pritom v rámci FPS bol tretí diel jedným z najväčších odklonov a zmien s výborným príbehom.
Takže aspoň vidno ako Lukáš tára do vetra výmysly na adresu PS hier.... -
Pěkně schizofrenní, až nesmyslný příspěvek. Jazyk není jen o slovní zásobě a gramatice - je i o logice (tu tam postrádáš).
-
Holt , se nikdy nezavdeci vsem a kdyz by jo bylo by to divne , snaset kritiku jeho osoby pri "spatnem hodnoceni" atp patri k beznemu chlebu a jeho kazdodenni rutine. *7*
-
Niekoľkonásobné prirovnania k Heavy Rain od autora, čo to nehral znamená len jedno, zlátanina bez reálneho základu, subjektívny výmysel
Snaha napasovať hru do vízie a filmov, ktoré v nich chce autor recenzie je blbé, z recenzie vidno iba snahu hladať zlé a obhájit nízku známku. O tom aký to je pseudovýtvor si ju treba porovnať s tou na konzolista.cz, ktorá je naozaj na úrovni.
jediné mínus tam vidím nechuť k príbehu, ktorý ale zlyháva u 95% hier.... -
Hotline Miami tu recenzoval někdo jinej...
-
Tak on ten autor recenze tvrdý chleba má. Kdyby to vychválil do nebe, tak je podplacený, když tomu dá tolik co dal teď, tak je debil, který tomu nerozumí.
-
Srovnáváš jablka a hrušky.. jako 80% zdejších "diskutérů".
-
Killzone že je co? Heretic!!!
-
"pseudofrasku"
*1* -
na torrentoch to už je týždne...kopec ludí v SR i ČR má dve PS konzoly práve pre toto...
-
Tak tak. Grygar třeba taky v posledním FC říkal, že Killzone je píčovina. Podle mě není.
Ale takhle nízký hodnocení jsem fakt nečekal. :> -
a toto si dovolil napisat clovek co vychvalil tu ukrutnu pseudofrasku a sracku Dear Esther...simulator kracanie po ostrove a premena na čajku....
-
uu, to bude pekny hate ps3 fanboyov :D
-
Jojo, já už jí mam na cestě...
-
nepreháňaj.