Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Čím dýl se mi Beyond rozlejzá v hlavě, tím víc jsem na tom s názorem stejně. Uvědomil jsem si, jak polovina scén tam ani nemusela být a je to jen hezký pozlátko. Miseriusovi jsem už předtím psal, že by to byl dobrej film s normální stopáží. Heavy Rain byl správná napínavá kriminálka. Hráč se o postavy bál a cítil napětí. Tady to takový není. Navíc vývojáři stále mění pravidla. Aiden může jednou přes zdi, pak ne. Pak může na dosah kilometru a pak jen na dosah pár metrů. Hodně věcí se musí řešit zabitím vojáků nebo jiných postav.
  • Někdo má rád kýč, někdo ne. Každý má jinou životní a emocionální zkušenost. To bude významně ovlivňovat hodnocení jednotlivých recenzentů.
  • Tushan
    píčovina !!!
  • Kdybych měl PS3, určitě bych investoval, protože (pravděpodobně) kvalitních příběhů je v herním světě málo. Ale "umírající" konzoli kvůli jedné hře kupovat bohužel nebudu. Škoda, že Beyond nevýjde i na PC.
  • malo tam byt pseudfilozofická fraška...žial games neumoznuje anonymom edit príspevkov
  • V poslednom podcaste inak tvrdil Lukáš, že Killzone séria je sra*ka a nikam sa neposunula, pritom v rámci FPS bol tretí diel jedným z najväčších odklonov a zmien s výborným príbehom.

Takže aspoň vidno ako Lukáš tára do vetra výmysly na adresu PS hier....
  • Pěkně schizofrenní, až nesmyslný příspěvek. Jazyk není jen o slovní zásobě a gramatice - je i o logice (tu tam postrádáš).
  • Jack1947
    Holt , se nikdy nezavdeci vsem a kdyz by jo bylo by to divne , snaset kritiku jeho osoby pri "spatnem hodnoceni" atp patri k beznemu chlebu a jeho kazdodenni rutine. *7*
  • Niekoľkonásobné prirovnania k Heavy Rain od autora, čo to nehral znamená len jedno, zlátanina bez reálneho základu, subjektívny výmysel

Snaha napasovať hru do vízie a filmov, ktoré v nich chce autor recenzie je blbé, z recenzie vidno iba snahu hladať zlé a obhájit nízku známku. O tom aký to je pseudovýtvor si ju treba porovnať s tou na konzolista.cz, ktorá je naozaj na úrovni.

jediné mínus tam vidím nechuť k príbehu, ktorý ale zlyháva u 95% hier....
  • ringmancz
    Hotline Miami tu recenzoval někdo jinej...
  • Pethulla
    Tak on ten autor recenze tvrdý chleba má. Kdyby to vychválil do nebe, tak je podplacený, když tomu dá tolik co dal teď, tak je debil, který tomu nerozumí.
  • h0p3
    Srovnáváš jablka a hrušky.. jako 80% zdejších "diskutérů".
  • Malleth
    Killzone že je co? Heretic!!!
  • smejki
    "pseudofrasku"
    *1*
  • na torrentoch to už je týždne...kopec ludí v SR i ČR má dve PS konzoly práve pre toto...
  • Tak tak. Grygar třeba taky v posledním FC říkal, že Killzone je píčovina. Podle mě není.
    Ale takhle nízký hodnocení jsem fakt nečekal. :>
  • a toto si dovolil napisat clovek co vychvalil tu ukrutnu pseudofrasku a sracku Dear Esther...simulator kracanie po ostrove a premena na čajku....
  • uu, to bude pekny hate ps3 fanboyov :D
  • Miserius
    Jojo, já už jí mam na cestě...
  • C-BEAM
    nepreháňaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit