Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi to bude brak, raději si zahraj dutou střílečku Crysis 3, ta tu dostala tuším za 8.
  • až nato, že Revelations je jeden z najlepších dielov Resident Evil a špičková hra......
  • Abych dal skutečné vyjádření. V mých očích u EDGE pozitiva přesahují negativa.
  • *1* *1* *1* *1*

Tak když chceš "recenze" od někoho, kdo k tomu má vztah, tak si udělej v hlavě recenzi sám, dej si tomu 10/10 a máš to, ne?

Jo a recenzent nepotřebuje mít ke hře vztah, potřebuje ji pochopit.
  • hlavne ten Edge čo dal Xbox360 ako druhú najlepšiu konzolu všetkých čias neberúc do úvahy najmenší počet exkluzivít, 50% poruchovosť, RROD a platený mulťák + odpad Kinect hry??
  • 5? Nebudu brat v potaz co by tohle hodnoceni melo znamenat dle stupnice Tiscali,protoze recenzenti onu stupnici cile ignoruji uz x let. (mozna nevi kde ji najit *2* ). Jestli to vezmu v trendu co Tiscali samo nastolilo na svych strankach,pak 5=hra jen pro skalni fanousky,pro ostatni odpad. Skutecne je tak strasna?
  • A ty jsi to neunesl?
  • smejki
    Juch! Konečně se hráčská obec dostala od stádia nevděčných rozmazlených fracků s levicovými ideály až k naprosto oddaným zákazníkům, kteří pomáhají budovat lepšejší zítřky. Kradou hry, aby si je mohli vyzkoušet a chválit je na základě vlastní zkušenosti ještě před vydáním a přifukovat tak prodeje. Nejen to. Dokonce mají druhou konzoli, na kterou si předobjednají hru i se season passem, online passem a multipassem. Pověz, neposílají taky půlku výplaty na charitu? Nevzniká nyní nová frakce, která má dokonce tři konzole a kupuje si ještě jednu extra kopii navíc?
  • pripomenulo mi to jeden z nedávnych recenzentských failov: http://games.tiscali.cz/recenze/resident-evil-revelations-hd-recenze-64019

Tak to dopadne, keď recenzuje niekto, kto k tomu nemá vzťah....

kto hral Beyond i RE: Revelations sa len smeje...
  • C-BEAM
    Edge magazín... to je ten čo dal Mirror's Edge 5z10 ?
  • Mimo jiné. Ale tak na rozdíl od jiných má svý světlý chvilky.

Určitě si dovedu představit horší weby jak Destructoid, ne že ne.
  • smejki
    Jim Sterling je patlal?
  • EDGE jo, Joystick občas, Destructoid ne.
  • michaliuz18
    ze by som tej hre nedal 7 bodov, ani 5 ako tato stranka, chapes dal by som jej takych 8
  • Black_Hand
    tak to to ses ve skvely spolecnosti (a ne, to neni vtip, to jsou kvalitni weby).
  • ringmancz
    ještě že je herní průmysl tak rozmanitej, že? podobný hry tu jsou totiž už třicet let
  • GlaDOS
    Nelži. Games bere Seznam i Gmail.
  • Díky.
  • Ronox
    Podle mě přežiješ, protože "profesně" ty texty mám hodně strohý. Proto píšu wall of text tady do diskuzí vždycky.
  • To IGN byl pro mě celkem šok. Že by reklamy dostal zadány jen Gamespot (9/10) a ne IGN (6/10)? Asi bych měl vypnout někdy AdBlock a čekovat ty stránky. Třeba by to mnohé napovědělo a nemusel bych jen hádat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit