Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Retardassin Creed a Hnus Ops dostanú predpokladám 8/10 minimálne ???,,,,,rovnako ako niečo, čo je sťažka väčším patchom za 50 eur + 50 eur za seasson pass, ale robí to EA....
  • Proč nemůžeš Jejdo zkousnout, že to má známku takovou, jakou to má. Přijdeš mijako malý fakan, kterému zkritizovali jeho oblíbenou hračku.
  • firebug
    Četl jsi text? Neřekl bych, že to je o tom, jestli recenzent bere "interaktivní film" jako chybu, ale spíše o tom, že ten "interaktivní film" je strašlivej brak.
  • ucho
    hodnocení je jen číslo. podle mě to lukáš v recenzi popsal dobře. tedy celkem přesně odůvodnil to nižší hodnocení a kde je u hry problém. to neznamená, že se u hry někdo nebude bavit a že z ní někdo nebude nadšený. však jen pracuj s informacemi. zdejší hodnocení 5/10 není takové hodnocení, jak hru budeš vnímat ty nebo já. jen jsme dostali informace o hře. díky tomu si člověk může udělat obrázek, co od hry může čekat. já osobně si hru koupím, ale až bude tak za 400,-
  • Holt tomu chybi osmibitova pixelova grafika. Kdyby to udelali indie vyvojari, tak by Grygar byl v sedmem nebi a dal by devitku :-).
  • Pravda , nejdřív jsem si říkal že to Lukáš přehnal ale pak jsem se podíval na IGN ( web kterému plně důvěřuji ) a rázem jsem věděl jak ta hra asi vypadá...
  • Pro mě osobně je pořád nejlepší Fahreinheit. A ne jen proto že vyšel i na PC. Jinak kdo si myslí že jen Lukáš dal průměrnou známku http://www.metacritic.com/game/playstation-3/beyond-two-souls u IGN mě tak nízká známka dost zarazila.
  • Jéžiš to je ale hate (diskuze). Ach jo.
  • Posledni veta je samozrejme hloupost. Vztah ke hre/zanru je naprosto nezbytny pro kvalitni recenzi. Jinak to bude to jen vypis vlastnosti hry(ktery si muzes najit na oficialnich strankach) a ne recenze.
  • Tak ty weby co dali nízká hodnocení, dali i nízká hodnocení heavy rain. Jo recenze jsou až moc subjektivní a recenzenti mají problém to odlišovat. Kolikrát jsem u recenzí dával i dvojí hodnocení, pro fanoušky a pro obyčejný hráče. Možná by to měli dělat takhle všichni. Třeba takový Shadow Warriors zde dostal 9/10 co???? hru jsem hrál a takovéhle hodnocení je zas hodně přemrštěné a všude se to pohybuje okol 5-6/10 to opět poukazuje na zaujatost. Recenzím můžeme přestávat věřit. To je také problém hodně brzkých recenzí, osobně si dávám raději na čas a hru opravdu dohraji a nechám si to i den dva uležet, ale to je v boji o čtenáře neefektivní i když je pak kvalita a důvěryhodnost někde jinde, ale to bohužel lide v dnešní době neocení
  • MidnighT91
    Stejně je to hra, kvůli které bych si pořídil PS...
  • Jinymi slovy rikas co uz vsichni davno vime-ciselne hodnoceni je nicnerikajici,zbytecne a jen flame podporujici.
  • janchor
    Pouze jsem reagoval na Mateuovo konstatování, že nejnižší známku našel šestku, nic víc.
  • Zajímavé, že jsi ignoroval weby, které daly té hře vyšší hodnocení. Gamespot.com Gameinfrmer.com
  • Když tady urážíte web tiscali.cz tak vám to za 1.nepomůže
    2.když se podíváte na jiné recenze ( i cizí ) tak jsou ty recenze podivuhodné někde hra dostala 9/10 někde 5/10 na několik málo stránka dokonce 10/10 ale všude se píše že je to spíš interaktivní film a podle toho jaký je to recenzi-sta tak to započte jako chybu a více lidem to právě přišlo jako chyba a mě osobně taky.. ale to záleží na člověku.. ty recenze jsou vlastně jen to podle čeho poznáme jestli je hra za bugovaná anebo totálně blbá a samozřejmě bližší informace.., o tom zdali se vám i potom hra líbí musíme vědět sami...
  • uf to mi odlehlo že nemam konzoli
  • Ano je...
  • práveže na 3DSku sa nedá hrať bez druhého analógu (+40 libier) a hrá sa i vyzerá o 3 triedy lepšie v konverzii.
  • Tak pokud jsi si ji koupil, tak musí být špičková, to je přece jasný, že jo?

A je dost dobrá... na 3DSku.
  • A ani nemusíš přemýšlet nad příběhem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit