-
Moje data jsou podlozena a opakovane jsem dolozil nekolik zdroju z kterych vychazim, na rozdil od tebe. A mam tu treba dalsi cerstvy doklad. https://twitter.com/schovanec/status/386766171850428416
Kazdopadne ty jsi opet pristizen pri lzi, kdyz mi vkladas do ust tvrzeni, ze konzolisti nepirati. A jako lhar jsi pak neverohodny i pri vsech svych ostatnich tvrzenich. -
Proč by ne? Nevyhlašuje se na základě čísel, ale hlasování pro konkrétní tituly.
-
Jak jsem psal již dříve Lukáše považuje za jednoho z nejlepších herních novinářů, ale zde pravdu nemá, i podle některých dalších recenzentů. Některé to chytne a bude ta hra patřit mezi top. Já hru mám předobjednanou ve speciální edici a jsem si jist, že nebudu litovat jako tomu třeba bylo u posledním God of War, které mě zklamalo. Tam jsem si říkal, že bych peníze investoval raději jinam.
-
Ano, tak se to číslo chápat dá. Nicméně pětku používám jako střed (tedy v žádném případě ne "prakticky odpad") a DNF jsem nehodnotil já.
-
tak tyhle dohady jsou zbytečné. nejde o to, kolik se kde pirátí, ale kolik se prodává. navíc Schovanec nedávno psal, že podle jeho skromných výpočtů (asi se odráží od prodejů her s online DRM nebo od propadů prodejů po prolomení ochran) je u nás PC pirátství 95procentní. Trošku moc imho, ale žádná růžovka to oproti týhle cifře taky nebude, za to dám do sudu s kyselinou svou umělou nohu.
-
Škoda. Protože by mě to docela zajímalo, protože to by bylo dobré téma na článek.
-
Ale vždyť jsi to ksakru nehrál jak píšeš níž, tak jak můžeš vědět, že to tak není. Myslel jsem si, že jsi aspoň trochu rozumný, ale ty jsi opravu namyšlený blboun....
-
V tom případě nemůže existovat žádná anketa Hra roku...
-
Bohužel to tam neměl nijak doložený
-
By mě docela dost zajímalo, kde to číslo vzal. A to docela. Windows, co byl a je u nás nejčastěji nelegální, tak je pouze v 38%....Tudíž těmto číslům z vody moc nevěřím. Mimochodem v Rusku se míra pirátství na pc odhaduje na 70% a to je ksakru trh, kde se krade.
-
Nemas pravdu. Ta znamka zarazuje hru do nejakeho pasma zajimavosti, kvality. Znamka 5 na vasem webu realne znaci, ze hra je silny podprumer (prumerne hodnoceni mate 7). Da se souhlasit, ze Duke je lehky podprumer, ale ze Beyond je silny podrpumer, prakticky odpad, s tim se souhlasit neda.
-
to nemá :-)
-
Pochybuju ze to nekdy řekl...jen se tam krade o dost min nez na pc.
Nedávno zrovna psal Schovanec, že v ČR je 95% her upirátěných...to je tak obrovský číslo, že by se měl každej stydět... -
Nejak mi unika smysl. Dnesni hry pochopis za 10 minut hrani(cest vyjimkam). Tak o cem to mluvis?
Nesouhlasim ani s tim co jsi napsal ted. Mozna si jen nerozumime,mozna mame proste jiny nazor. Pokud nekdo ma rad RPG a z nejakeho duvodu nesnasi adventury,jak vypovidajici recenze od nej to asi bude, pokud skutecne bude hodnotit nejakou adventuru? Chapat ji muze jak chce,bez vztahu k adventuram to proste nemuze dopadnout dobre.
Nema to nis spolecneho s fanouskovstvim. Hra neni vec,neni to jako treba monitor,kde muzes suse popsat jeho vlastnosti a vsichni hned vi na cem jsou. -
Ty tvá humorná, ničím nepodložená a vycucaná data? Nenech se vysmát Jejdo. Hádej Jejdo, který torrent je nejstahovanější Xbox verze GTA V, následovaná PS3 verzí. Ale za to můžou pc hráči, protože si ty manýry přenesli na konzole. Jo a málem bych zapomněl. Jenom v Ostravě je asi 5 míst, kde prodávají vypalované hry z torrentů. Vyjde to pěkně 200-300/kus a vypadá to jako originál. A prodávají to v oficiálních obchodech s hrami, nejsou to žádní prodejci pod mostem nebo Větnamci.
-
No asi jo. zřejmě je DNF o fous lepší vymaštěnou přízemní zábavnou střílečkou, než je B:TS velkolepým smysluplným interaktivním filmem se zajímavým dějem, poutavou narací a skvěle vystiženými postavami s uvěřitelným vývojem.
Teda když člověk uváží, že vedle stavíš hodnocení (a tedy vkusy) dvou různých lidí, což je jeté samo o sobě. Číslo vypovídá především o dojmech recenzenta, až poté o hře. -
Jejdo, hodnotit hru podle dema, to opravdu může jenom blbeček. Většinou je demo udělané právě tak, aby Tě co nejvíce zaujalo a donutilo ke koupi. Tudíž až budeš mít odehrané to, co mám odehrané já a mám i předchozí tvorbu, tak se můžeme bavit o dané problematice. Takto se bavím s člověkem, co o hře s prominutím ví hovno, ale současně ví, že recenze je špatná. Gratuluji. Dneska jsi se překonal.
-
Nikdy jsem nerekl, ze konzolisti nejsou pirati, jen ze mira piratstvi na PC je daleko vetsi, zhruba 90 %, nez na konzolich. Kdyz citujes, tak prosim presne.
-
Věděl jsem, že zrovna ty jako pokažený tapetovací trpaslík se na to chytneš.... *15*
-
O kousek niz uvadim, ze mohu zatim posoudit jen demo, ale vzhledem ke znalosti ostatni tvorby QD si uz umim predstavit, co ocekavat a vim, ze 5 je silne podhodnocene.
Nevim proc uvadis prumery na metacritic (vsechny minochodem dokazuji nadhodnoceni techto her, kdybys dal prumer Beyondu uvidis naopak silne podhodnoceni), ja davam do kontrastu kvalitu a _zdejsi_ hodnoceni techto her s kvalitou Beyondu a jeho _zdejsim_ hodnocenim (nevadilo by mi toto zdejsi hodnoceni, kdyby tomu adekvatne odpovidalo zdejsi hodnoceni ostatnich her). Pokud bys to chtel opravdu vztahnout k matacritic prumerum, pak zde vidis pres 30% rozdil a to uz je znacna odchylka. Kdyz vezmeme v uvahu, ze realna stupnice her je 5 az 10, pak je odchylka 60%. A to proste krasne dokladuje zdejsi ustrelene hodnoceni.