Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jednalo se o herní. Protože v Rusku se odhaduje, že 80-90% softwaru je nelegálního. Zkusím dohledat tu studii. Je to docela pěkně napsané.

P.S: Jejdásku, já jsem se ho zeptal a nebyl schopný odpovědět a mlel sraččky jako ty. Prostě ono je to dáno a já to mám ověřené a bla, bla a bla.... *6*
  • Veskoslav
    Jejdásku, ty jsi fakt s prominutím debill. Jestliže považuje Tweet někoho za relevantní informaci, tak asi stačí, když si tweetnu, že jsi debill a dle tvé definice je to vlastně pravda, protože kdokoliv a cokoliv žblebtne na Tweet a Tobě se to hodí, tak je to pravda. Jinak CD projekt třeba řekl, že Zaklínač 1 se nakonec prodával 1:1 a Zaklínač 1:2 v poměru prodané:upirátěné. Hledej, je to někdy v dubnu. Ale to se ti opět nehodí, tudíž pořád budeš s prominutím mlét ty svoje vycucané sračky;)
  • Nejaky twitch nejakeho cloveka. Je videt, ze se v hernim prumyslu ohromne vyznas a mas ohromny prehled :-). Tento clovek je relevantni zdroj.
  • smejki
    Když přistoupíš na to, aby Wasteland 2 dostal 10/10, tak to beru.
  • Tapetovací trpaslíšek v akci. Jen dál a houšť, všechny nás to zcela zajímá, jak ty vidíš dané hry *15*
  • Dlouhodobe se kvalifikovane odhady a to treba vcetne odhadu CD Projektu tyto pohybuji nad 80 %. Mnohokrat jsem to sem nalinkoval, kdo che, ten vidi, kdo nechce, ten ne. Tady jsi dostal dalsi dukaz, ze se piratstvi pohybuje v pasmu 90 %. Jestli chces vedet na zaklade ceho M. Schovanec k tomu odhadu dospel, klidne se ho zeptej, snad umis pouzivat PC, ne? Ale pro tebe je lepsi nic nevedet, dukazi ignorovat, abys to mohl s lehcim srdcem popirat a zavirat pred tim oci.
  • smejki
    Veskoslav: To jsou čísla stran čistě herního softwaru nebo obecně?
  • Škoda, že web nemá gule byť tak kritický stále...tam kde sa to hodí, sa do recenzie hodí popkorňák Vašek Rybár, ktorý dá i zlátanine Uncharted 3 10/10 a to som fan série a napíše niečo o tom aké to je suber uber cool.

Patrilo by sa opraviť potom hodnotenia i hype hier:

Assasssins Creed 3 : 4/10
    Black Ops: 2/10
    Battlefield 3 : 5/10
    Fifa 14: 1/10
    atď atď
  • ucho
    žádný zdroj není, odhaduje se na základě pár her (většinou ne moc kvalitních), kde si to vývojáři hlídají sami. nic to ale neříká o tom, jestli dotyční ty hry vůbec hrají nebo to po pár minutách smažou... a nejde na pár hrách usuzovat, že tak je to u všeho.
  • Pěkný článek, zrovna sem se myslím hodí ;-). Manuál diskutéra: http://jaglova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=364858&bk=80363
  • V tom pripade je blbecek i autor recenze, protoze hru porovnava s heavy rain a pritom take hral pouze jeho demo. Ale jak uz jsem napsal, pri svych zkusenostech (na rozdil od mnohych hry nekradu a naucil jsem se dobre odhadovat, co od hry ocekavat a kterou koupit a kterou ne), znalosti tvorby QD, dukladneho prozkoumani dema a precteni rady recenzi umim dobre odhadnout, co od hry ocekavat a jestli je hluboce podrumerna nebo nikoliv. A muj nazor je, ze nedosahuje kvalit Heavy Rain, ale neni hluboce podprumerna.
  • Veskoslav
    Pro tebe zvlášť. Rusko je považováno za pirátskou mocnost, co se týče nelegálnosti her. A víš jaké jsou odhady šášulo? Odhady jsou 70%, protože nikdo, opakuji nikdo nedokáže přesně říct, jak se krade. A to ještě tvrdí, že číslo má +-5% odchylku. Česká republika má podle odhadů míru od 50-60% v pc scéně, v konzolové 15-25%. Ale pořád jsou to dohady. Ale ono je zbytečné s tebou o tom diskutovat, protože za ty měsíce, co s tím neustále otravuješ to má stejný smysl jako atomovkou rozbíjet oříšky..... *7*
  • Zde jde vidět jak zaujatost Deadpoola tak jejdáska. Oba mají z části pravdu. Některé recenze jsou přestřelené, ale kvůli tomu máme více časopisů a magazínů. Někdy je dobré zavítat i na ty menší stránky, kde třeba píši (hry dostáváme později a času si dáváme také více, abychom nedělali takové chyby, protože tam je každý čtenář ceněný a proto nemůžeme naštvat tisíce fanoušků a přijít o velkou část publika).

Ono srovnávat hodnocení her na příč žánrů nelze. Některé hry jsou zábavné, ale kvalitnější hry mají menší hodnocení, jsou třeba lépe zpracovány, ale nedokážou chytnout, ale recenzenti mají problém to rozlišit a objektivně to vyhodnotit
  • janchor
    Kdo tvrdí, že nic neznamenají? Znamenají něco v kontextu recenze a ve stručnosti shrnují, jak moc hru (ne)doporučujeme.
  • smejki
    že spousta lidí číselnému hodnocení přisuzuje význam, který nemá, není problém hodnocení.

připomínáš mi člověka, kterej se diví, že do automatu na žvejky nejde vhodit královská koruna.
  • smejki
    "Některé to chytne a bude ta hra patřit mezi top."
    s touhle argumentací můžeš rovnou všechny recenze přepsat na "někomu se to líbit bude, někomu ne" a zavést jeden jediný hodnotící stupeň "fuck knows".
  • Windows neni procentualne nejvic nelegalni, protoze windows jsou predinstalovany na vetsine sestav, ktere tvori majoritni procento pocitacu. A to o vetsine ostatniho komercniho softu rict nejde. Navic si klasicky pletes miru piratstvi software jako takoveho (kde statisktiky notne vylepsuji urady a firmy) s piratstvim her. Tudiz klasicky porovnavas hrusky a jabka.
  • Ale já nemluvím o číslech. Pokud tato čísla u Vás nic neznamenají, proč je uvádíte? když se poté oháníte tím, že je to vlastně jiná známka než známka za jinou hru?......nic.....
  • Jejdo ty seš fakt blbej. Nějaký twitch od nějakého člověka je směrodatný? Já chci data, ne nějaký výblytek člověka, co si to cucá z prstu něco jako ty. Prostě troll 4Ever, co? *1* Jinak ten člověk píše na Eurogamer a má co dočinění s Xzone, který je pernametně hned po JRC nejdražší u nás. A když se ho zeptali, jak na to přišel, tak mlžil stejně jako ty. Jak říkám, sežeň mi relevantní zdroj od někoho, kdo je alespoň trochu více než to, co jsi postoval.
  • smejki
    já mu fakt dlouho žral, že tenhle účet není trolling.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit