Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No samozrejme kvoli produkcnym kvalitam. Aj napriek tomu ze ta hra je blba, hodnoti sa cely produkt - a produkcna kvalita je samozrejme sucastou produktu. A ta je pomerne spickova, preto sa ziadnej AAA hre ani neda dat horsia znamka ako tych 5.
  • neni to tak davno, co tu naka clenka tymu tvurcu beyond two souls prohlasovala, ze pribehova hra, ktera nedovoli hraci hru dohrat je spatna hra, tak je celkem jasny, ze s touhle kryplovinou v hlave nemohlo vzniknout nic jinyho nez prusser *6*
  • Protoze mas vysoke naroky a prumerne hry te neoslovuji. A prumernym hram se nedava 7 proto, ze jsou tak dobre zpracovane, ale proto, ze realne se hry hodnoti az na vyjimky ve skale 10 az 5 a za tim jsou komercni zajmy.
  • Číslo je shrnutí pro lidi, kterým se nechce číst recenzi a jdou rovnou trollit komenty. *1* Proto se mi taky líbí, jak hodnotí hry nový Level. 5 z pěti je prostě hodně dobrá hra, která může mít svoje mouchy, ale fanoušky žánru bude určitě bavit. Prostě ta pětibodová stupnice nabízí mnohem větší volnost hodnocení, než tady nějaký 9 nebo 10 z 10.
  • O prodejnosti jsem nerekl ani pul slova. Chtel jsem tim rict, ze i dobra hra nemusi nekomu sednout a ze to neni duvod pro jeji spatne hodnoceni. A ze dobry recenzent umi ferove zhodnotit i hru, ktera mu nesedne. A neni pochyb, ze tahle hra sedne hodne lidem. Je kvalitni a nezaslouzi si spatne podprumerne hodnoceni.
  • nemá zmysel v diskusii a na webe tvorenom z 99% Pcčkárov, čo PS3 videli cez výklad v JRC, keď im mamka kupovala zošity do školy v obchodnom dome....
  • janchor
    Žádnej strach, já jsem na spoustu různejch her.
  • smejki
    asi oráš na špatným poli, hele.
  • Nikoliv kdokoliv a cokoliv. Kdyz dva delaji totez, neni to vzdy totez, protoze nekdo je Nekdo a ty jsi nymand :-). Klidne sem hod link na toto tvrzeni, podle me se ukaze ze kecas :-). CD Projekt potvrdil 80% piratstvi Zaklinace jen v ramci torentu v dobe launche, tedy ekonomicky nejvyznamnejsim obdobi prodeje her a tuhle informaci jsem sem linkoval opakovane. Takze se nejedna o zadne vycucane sr@cky, naopak ty rad prehlizis, co se ti nehodi do kramu.
  • ucho
    takže čím vyšší číslo, tím víc lidí by mělo hru hrát? tedy číselné hodnocení má vlastně reflektovat prodeje té hry? hmm *5*

chyba je z tvého pohledu stavět do stejné roviny zcela odlišné hry...
  • Je dobry, ze prumerne se vyskytujici hra je zpracovana tak dobre, ze ma 7. V tom pripade by me zajimalo, proc hry na ktere narazim jsou jedna p*covina za druhou.
  • Robotron3
    Po přečtení recenze si teda musim postěžovat na číslo, i když to jinak nedělám. Jak může tak negativní text a zhnusení hrou připlácnout na konec průměrnou pětku, to je nějakej renonc *15*
  • Jasne, jeste pred chvili jsi nic netusil o jeho existenci :-).
  • Nikoliv, sedmickou tu hodnoti prumerne hry. Dokonce i Duke dostal 6. Petkou tu hodnoti napr. tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/cortex-command-recenze-61107 A tahle hra nikdy nezaujme a tak dobre nepobavi tolik hracu, nikdy nebude budit nadseni v tolika hracich jako Beyond. A dobry recenzent, kdyz uz omylem dostane dobrou hru, ktera mu nesedi, tohle dovede vzit v uvahu. Davat tady temto hram stejne hodnoceni je chyba.
  • ucho
    však speciálky jsou v anglii už dávno vyprodaný :)
  • To je asi o tom, jestli clovek hleda ve hrach nejake emotivni zazitky. To co tahle nabizi, to me osobne poskytne kvalitni knizka. U her hledam spise odreagovani a zapojeni jine casti mozku, takze hraju spise hry, kde je pribeh je jedna z casti hry, ale neni nejdulezitejsi. Uz Heavy Rain se mi nelibil, ale tam to recenzenti jeste sezrali, ale Beyond si to asi dost vyzere. Ale Sony to poradne hypuje a verim ze se to bude prodavat.
  • Miserius
    O tomhle tenhle typ her je...Nekomu to vubec nesedne a ani to nedohraje a někdo z toho bude paf a unešenej... Lukáš je asi na hry s hlubší myšlenkou a něčim novátorskym, a to tady určitě nenajde...
    Ja do toho jdu jako primarne zajimavej pribeh do kteryho budu moct víc/míň zasahovat a pokud mě zklame i při tomhle očekávání, tak holt zustanu u Heavy Rainu...
  • Nebudu raději komentovat zdejší recenzi. Pro ty, kteří by se ale po přečtení rozhodli hru vynechat tu chci jen poznamenat, že po cca 6 hodinách hraní je pro mě tahle hra jednou z naprosto nejlepších a nejemotivnějších herních zážitků za opradvu dlouhou dobu. Chápu, že někdo radši jen rube a rube až má rudo před očima (tenhle typ her nechápu zase já), ale mě tento styl sedne jako žádný jiný a po Heavy Rain je to rozhoně krok dále po všech stránkách. Jednoznačně doporučuji. Pecka!
  • Miserius
    Už to tam dávno je, pořád mi to cpe do: What to watch
  • Jack1947
    Nejde nereagovat, nekdo holt nedokaze pochopit ze , jsou i jine nazory a ty jeho jsou pouze jeho vlastni. Tak se snazi trollovite presevedcovat ale jak se zda o par radku nize a vlaken . Zjevne prisel nato ze proste nepresvedci , takto vzdal a odkracel. Sry za reakci ale muselo to ven .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit