Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Čistě pod čarou tu dodám, že mi přijde samozřejmý do kritiky a hodnocení nepromítat případný nenálady se daný hře věnovat - pokud si svou příšerností neříká o absolutní sestřel, pochopitelně.. (což není případ Beyond).
  • Robotron3
    Omikron, Outcast a Anachronox. To byla pro mě taková trojka tehdejších absolutně a i do dneška best of akčních adventur :)
  • Vzpomene si ještě na tuhle prvotinu Quantic Dream? Možná je to jen nostalgie, ale pro mě jeden z nejintenzivnějších herních zážitků v životě
    http://www.youtube.com/watch?v=L__xNz8ipnk
  • C-BEAM
    Ako čítam názory hráčov tak väčšinou ju ľudia buď milujú alebo nenávida. Komenty na metacritic to potvrdzujú, prakticky žiaden stred. A to ma trochu nakoplo aby som dopozeral celú walktrough a zanechalo to vo mne skôr pozitívne dojmy, vizuál, detaily, ozvučenie, všetko vysoký nadpriemer, prezentácia príbehu je výborná, žial v samotnom príbehu sa Cage zamotal, stratil odstup a napokon i zdravý úsudok a pritom všetkom sa akosi zabudlo na hráča, ktorý tu hrá tretie husle.

Môj skromný názor: 7/10.
  • Deti bla bla bla deti bla bla bla. Takovej breakdown, jen proto, ze si nekdo dovolil dat jeho ocekavane hre mene, nez by si dle jeho nazoru zaslouzila.
    Pokud tady je nekdo dite, pak jedine ty frajere. *3*
  • Miserius
    Tak to je špatný znamení. Já doufal že sis to zahrál protože jsi "musel" a podle toho jsi se u toho bavil... Možná je dobře že toto vše čtu, alespoň se mi sníží očekávání a třeba si to o to užiju víc... Osobně ale doufám, že mě to nezklame, protože jsem se na to opravdu těšil a očekávám od toho prostě "jen" interaktivní film... Uvidí se zítra... Selhání ale podobné hry od podobného studia zamrzí dvojnásobně *9*
  • Docela sranda cist, jak se tady nekteri PS fanboys div nesesypali, protoze jejich vysnena hra nakonec nejspis neni takova pecka.
    Stejne si myslim, ze vetsinu z tech, ktere bavil Heavy Rain, bude bavit i tato hra, tak nechapu proc tady tak brecej.
    Proste recenzentovi tahle hra nesedla, nelibila se mu zapletka, coz je u "hry", ktera na zapletce stavi, docela problem. Ale je to jen jeho nazor, takze se nemusi nutne shodovat s tim vasim. To z toho prece nedela automaticky spatnou recenzi.
    Podle me je nahodou recenze napsana dobre, at uz s ni souhlasim nebo ne.
    Vetsina se beztak ani neobtezovala si tu recenzi precist, ale hned sla brecet do diskuse, ze jejich hra dostala jen 5/10 a jak moc je to nefer.
  • Od kdy je nebrec urazka? *1* A po tom tvym vylevu si dovulujes me oznacovat za dite? No nevim, kdo je pak tedy to dite tady *3*
  • grygar uz by zadné recenze psát neměl.Takový pseudointelektualní kecy..koho zajímá co ho přivedlo k Bowiemu ??? WTF ? *10*
  • janchor
    Ne, protože se u nákupů orientuju podle recenzí a z těch stávajících bych si odvodil, jak na tom Beyond je.

Ale jinak šlo o hru, která mě enormně zajímala a na práci s ní jsem se těšil. Dospěle se tvářící, na silnejch postavách založenej titul od studia, jehož práce mě doteď bavila? S jedním z mých nejoblíbenějších herců? Shut up and take my.. oh wait.
  • michaliuz18
    grygar je odveci , tam recenzia na gta 5 ukazuje 2 minuty jak sa nahana s traktorom s policajtami autickuje jak dieta, sak ta hra aj je pre mensich ,cela recenzia zbytocne dlha a uplne omacky o nej ,zbytocne , niekedy tie nezavisle obycajne recenzie par letsplayerov a inych na youtube stoja za viac jak tieto oficialne z games ci replay , dalej da nejakym indie hram co ma omrzia po hodine hrania 9 az 10 bodov preco ne ...
    ...co ma mrzi ze teraz da kazdy na grygarove slova lebo to je proste herny klasik deti ho uctievaju lebo je na scene nejake to desatrocie tak preco ne, co sa tu povi je svate pre niektorych,... ale na co? ptm tu len vznikaju hadky ze preco 5 , tak mozno to tak on citi to je jeho problem , on je odveci a ne hra, hlavne nie takato, ak ma toto 5 tak nech da gtačku 8 aj novemu bioshocku... ktore rozhodne na 10 bodov nejsu...
    no to na to nikto nekuka lebo su to prehypovane hry ,maju dobru reklamu, vela fanusikov, povie sa gta tak si pome honit, aj kebyze je za rok gta 6 aj 7 a bude ich jak COD hier, stale to bude mat 10 tak na co to riesit, pritom to ja vidim na 8 bodovu hru a to som hral asi 3 hodiny dokopy, bioshock infinite tak isto, ku koncu hry som to musel speedrunovat, nebyt elizabeth (zabugovanej celej, alyx z HL ma lepsie animacie) tak to ani neprejdem, no jej charizma ma drzala pri hrani ....
    no kaslat na to, recenzie su boli a vzdy budu odveci, kazdy nech si hodnoti jak chce ale hraci nech si otvoria oci a prve nech si to vyskusaju, az ptm nech hodnotia ... ptm tu su komenty ze som sklamany nebudem to hrat.. ale preco? lebo to napisal grygarko?
    spolieham sa na metacritic, kriticke hodnotenia s chladnou hlavou, a hlavne user score ma docela presvedci , z tej stranky ma nikdy zatial ziadne hodnotenie nesklamalo, a ak hram nejaku hru ktora tam ma nejakych 8 bodov, ja si ju zahram tak to tak aj citim ze je na tych 8... dajte mi sto minusek a najdite mi v texte chyby, to vam slovakom a hlavne cechom ide najlepsie
  • Miserius
    Moc dobře ví, jak jsem to myslel... Ale tedy i pro tebe: Bylo to něco co tě zajímalo a chtěl by sis to zahrát sam od sebe?
  • ucho
    Jejdasek: no jo, tak do toho počítáš i piráty :D
    tady ta hra dostala průměrné hodnocení, v recenzi je důvod vysvětlen. tak s čím máš problém? že ty bys tomu dal jiné hodnocení? tak si hru zahraj, dohraj a napiš uživatelskou recenzi... recenze tady nejsou od toho, aby se číselně trefily do vkusu všech. já z tý recenze zjistil informací dost, od hry mě to neodradilo. a život jde dál...
  • janchor
    S pár silnými momenty, viz text.
  • Robotron3
    Ptát se herního recenzenta z povolání, jestli by si koupil hru za patnácset, to je provokace *15*
  • Jack1947
    Pockat , to je tak ze kdo nema PS3 precte recenzi , automaticky souhlasi a kdo ne nesouhlasi.
    Mas to nejake cele pomotane, nejvyssi cas jit to dospat. *3*
  • Miserius
    Dobrá, ale tak teda jsou hry na který "nejseš" (soudě podle dosavadních recenzí a např tvojí herní kolekce tady na Games)... Kdyby jsi nemusel dělat recenzi, bylo Beyond něco co by sis třeba sám od sebe koupil?
  • yup, presne tak :)
  • Robotron3
    Tedy blbost, ale pěkně udělaná blbost. Chápu :)
  • smejki
    nene, za tím jsou chemtrails

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit