Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tech zbylejch 50 o Grygarove kompetenci
  • hra, kde nelze prohrat (nevyhrat) neni hra, bohuzel to hypem zmasirovany mozky uz davno nechapou *6*

male mluvnice cviceni

hra
    vy-hra
    pro-hra
  • GlaDOS
    Myslím, že tu už máme spousty sluníčkovských webů, kde se čísla 8-10 dávají bez rozmyslu. A tohle má daleko k pseudointelektuálním kecům.
  • A ty ses ci ?
  • GlaDOS
    Kdybys mi řekl do očí to, co máš v tom prvním příspěvku, tak bych to jako navážení bral. Nebo ti připadají výrazy jako "frajer bez gulí nebo žena" a "zrzavá princeznička" úplně neosobní?
  • anfauglir.carcharoth
    Si čtu ty komentáře a nemůžu se přestat divit :D lidi to tu srovnávaj i se Skyrimem, bouří se na autora recenze, nebo naopak hru haní, přitom to ani sami nehráli. Kdo hrál aspoň to demo dvakrát, tak musí vědět, že to je prostě po hratelnostní stránce propadák a celé to má táhnout ten příběh. Vždyť k čemu je vám stealth postup, když se z toho dostanete stejně a klidně i bez nějakého přičinění? No a prosím netahejte sem recenze z konzolisty... to je hnízdo ps fanatiků :D Stejně tak mě nezajimá jak hru hodnotí samotní hráči :D těch ps fanatiků i zarytejch odpůrců, který tomu daj nízkou známku, protože nenáviděj konzole je dost :) a jestli je pouze pozitivně hodnoticí recenze tou pravou recenzí, pak sem na games.cz proště nechoďte. Objektivní recenze neexistuje.
  • Spis by ten desert ani neudrzela, a kdyz uz by se ji podarilo vystrelit, tak by si tu bradicku a frnacek spis rozsekala zpetnym razem, nez ze by se do sebe trefila.
  • Ronox
    Zpřeházenost tady supluje vícero postav z Heavy Rain. Nebýt toho, tak je ta hra neskutečně nudnější. Já měl hlavně problém s tím, jak moc nalajnovaný to je například oproti právě Heavy Rainu. Navíc díky zasazení a hlavní hrdince je těžší se do toho vžít. Prostě to tady pokonil .. možná kdyby se vykašlal na některý pasáže, který tý hře nic nedaly a zkrátil tím herní dobu, tak by to bylo lepší. Takhle si po víkendu, který jsem u toho strávil si toho moc nepamatuju. Některý situace doopravdy nedávají smysl + několikrát zmíněný klacky pod nohy od vývojářů, kdy si mění pravidla podle toho jak se jim to hodí.
  • To sis koupil konzoli, aby sis na ni pustil dva filmy ? :o
  • frantisek_nejezchleba
    přečti recenzi, nemám z ní pocit, že by spoilerovala (snad až na jednu drobnost). Jsem na tom podobně, jako ty. PS3 mám dva měsíce a to hlavně kvůli Heavy rain a Beyond. Osobně hru budu kupovat, ale asi jen v té normální edici, byť jsem původně chtěl v limitované (recenze mě odradila).
  • Pro ty co přišli teď malé shrnutí ať nemusíte pročítat 400 komentářů: 350 jich je o číselném hodnocení.
  • Možností je několik: Buď se jedná o menší reklamu na billboard u nějaké osady v Čechách, kterou obývá počeštěná, ale tradicí a kořeny stále vázána řecká komunita. Nebo se jedná o osobu s divným pojmenováním, u které najdeme domnělý obrázek. A nebo se jedná o procítěný buzno-slang.
  • Já sjsem trošku zmaten... přiznávám recenzi jsem ještě nečetl (nemám rád spoilery :) ) PS3 mám asi dva týdny a teď o víkendu jsou Heavy Rain dohrál a moc jsem se u toho bavil a zkusím si to dát znovu a udělat spoustu věcí jinak, na tuto hru jsem byl zvědavý, ale ale... teď nevím jestli mám kupovat nebo nemám :(
  • Co to je recka?
  • Ferdis2
    Zaujímalo by ma, čo ťa ešte stále na tomto PC-čkármi zamorenom webe drží.
    Už to zopárkrát vyzeralo, že tunajšie diskusie budú ochudobnené o tvoje múdra, ale nakoniec si sa vždycky zľutoval a dožičil ich i tomuto nehodnému plebsu... *7*
  • Tushan
    ten uvodni obrazek u recky *3*
  • Odulin
    Včera jsem zkusil demo a moc se mi líbilo, takže o plný určitě jdu, abych si udělal názor. :)
  • frantisek_nejezchleba
    no, možná že pseuchytrák jsi tady ty. Nezlob se na mě, ale dáváš až příliš výrazné indicie. Navážet se do člověka textem nepřímo pod jeho článkem anonymně je pro oběť ve výsledku stejné, jako kdyby ses do ní navážel u toho píva. Akorát pro tebe to stejné není, protože na internetu nedostaneš přes frňák.
  • frantisek_nejezchleba
    myslím, že vůbec nevím, co si chtěl textem vyjádřit.
  • na první pohled je jasné, že držela-li by zbraň v tomto úhlu, ustřelila by si bradičku a frňáček. ano, vypadá to efektivně, ovšem nevidím důvod, proč by neměla umřít až po dlouhém trápení nebo dokonce přežít. to jen tak mimochodem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit