Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    no, to by mě právě zajímalo, jak vnímá ty rozdíly. :) Fahrenheit měl určitě taky dost velkou propast od nejvyšších po nejnižší procenta. Na Heavy rain jsem četl taky spoustu výtek, takže čekám, že i tato hra měla propast v hodnocení. Chtěl jsem si udělat nějaký průzkum, jak to s těma hra bylo v minulosti, ale nemám na něj čas.
  • Asi musime pockat na dalsi clanek o tehle hre ( Cageovo vyjadreni k rozporuplnym hodnocenim nebo neco podobneho ), protoze tady uz by to nebylo prevazne o nasem Justinovi a neovladl by celou diskusi.
  • Jeho ego u nej nastartuje tu sebereflexi, protoze ta rozdilna hodnoceni neunese :)
  • dekuji za recenzi.. pomerne se s tim ztotoznuji.. jen tak dal.
  • Má víc rozumu než my všichni gumy tady. Jen si vychutnává Cageovo dílko, háže bobek na ucha, a směje se nám. Co mělo být řečeno, už dávno prorokoval.
  • frantisek_nejezchleba
    je fajn, že to bereš optimisticky. Ovšem jestli je fakt Beyond to samé, co závěr Fahrenheitu, tak o nějaké Cageově sebereflexi do budoucna nemůže být vůbec řeč. *1*
  • nespi, neji, hraje to uz dva dny v kuse, ale porad se nemuze dostat na konec...

pak prijde, vyhodnoti to jako strhujici az vycerpavajici herni zazitek a udeli 9/10 a razitko "musite mit, jinak nejste spravna konzolovce" *5*
  • maros.goc
    ty asi nechapes vyznam priemerna hra a priemer hodnotenych hier ....co ked ma priemer hodnotenych hier na games.cz 7/10? to znaci len to ze v priemere sa vyrabali nadpriemerne hry... hodnotenie 5/10 hodnoti priemernu hru ako taku ....s tym ma vela ludi problem to pochopit
  • maros.goc
    pridi na sector.sk ake perly tam jejdasek vypusta ;)
  • Kde je vubec GGG? PS3 hra, 400 komentaru a nic ? Hadam, ze to asi nebude jeho zanr.
  • Z toho 200 jich napsal veskoslav a jeho multiaccount tlupa
  • kubi-wan
    Jééééééééé.... tady je ale nablito.
  • Umaroth
    Co koukám tak Beyond má hodně rozporuplné recenze, takže z toho plyne že to je typ hry kterou buďto milujete či nenávidíte. Já každopádně hru již mám doma *5*
  • Ja bych to tak nedramatizoval. Zadnej propadak to urcite neni a to, ze to dostalo na pul portalech 5/10 lze videt jako pozitivum do budoucna, kdyz si z toho tvurci vezmou ponauceni a veci, ktery lidem vadili se priste vyvarujou. I kdyz ted nebudes mit ten zazitek, co sis predstavoval, tak u dalsi hry ho diky tomu, ze se lidi nenechali uchlacholit obalem a byli kriticti budes mit o to lepsi.
  • fanboys by si meli uvedomit, ze kdyz se pseudohra uz v zarodku zredukuje na jedinej aspekt (pribeh), kterej kulha na obe nohy, ze z toho zadna revoluce neni a nebude *6*
  • frantisek_nejezchleba
    osobně jsem skleslý z hodnocený pana Grygara. Takže v mém případě se nediv.
  • Koukam, ze jste panove tady z tech nekompetentnich trollu ztratili smysl pro humor...
  • frantisek_nejezchleba
    no, hlavně by věděl, co je v herním průmyslu možné vytvořit. :) Když píše o těch hrách jako o filmech, tak je mi jasné, že o těch možnostech zkrátka neví.
  • frantisek_nejezchleba
    nevím, jestli tvou provokaci přetavit v hádku, nebo brát za hloupé, že vůbec reaguju. :) Ale snad si vystačíš s tímhle: 1. nemám ji jen na dvě hry; 2. HR a Beyond jsou fůzí filmu a interaktivity a vytvářejí specifický žánr, jenž je neblíž adventurnímu žánru, mému nejoblíbenějšímu.
  • to je snad jeho vec. Kdybys hral heavy rain tak bys vedel ze je to porad hra ty chytrej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit