Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelo
    Ve zkratce - nebavi me hrat hru, ve ktery je uplne nepodstatny, jak ji hraju a jejiz slabej scenar ti definuje zazitek, kterej se pohybuje ode zdi ke zdi (jeho dobry/silny momenty jsou pravidelne zabijeny scenami je nasledujicimi). Tudiz, kdyby byl scenar cyhtrej a silnej, tak bych zpusob hrani urcite prekousl. Ale neni. Vyborne na me fungoval napr. moment, kdyz v noci prchas na policejni motorce lesem (atmosfera jako z Twin Peaks -super!), ale ten je pak uplne zabitej scenou na moste, ktera se, koneckoncu, jak sam rikas, nelibila ani tobe :)
  • Jo protoze se pres slzy na nic jinyho nezmuzou. Tolik let hru oslavovali, pocitali polygony hlavni postavy a machrovali s 30 000, ale polygony jaksi dobrou hru neudelaly. Soumrak Ps3 hrani, nebyt TLOU tak je posledni dobrou velkou hrou Uncharted 3 z roku 2011. Jinak ji skoro dva roky nic poradnyho nevyslo. *1* *15* Ani uz nevyjde, je to mrtva konzole. Ale porad lepsi nez pc.
  • Je vidět, že butthurt sonyggers rozdávají mínuska jak diví. *1*
  • Jak vidim, tak prace recenzeta neni zadny med...
  • frantisek_nejezchleba
    a ještě ke QTE: demo Beyond má laťku obtížnosti nastavenou hodně nízko. Budu brát jako velké negativum, pokud plná verze neumožní nastavení obtížnosti jako v Heavy rain. Tam jsem se nejednou nad QTE doslova zapotil. Obecně tvá kritika spíš míří do tohoto žánru her, než přímo na Beyond, nemýlím se? Když je Heavy rain tak „filmově nehratelný“, jak tady mnozí v souvislosti s žánrem píší, zkuste si vy všichni u honičky s drogovým dealerem jíst popkorn jako v kině; u zatýkání negra strkat prst do nosu; uvidíte, že brzy chcípnete.
  • pitchuješ na ludí, že to nehrali a potom napíšeš že si hral demo...tak ty si aký re*ard *15* *1* *1*
  • frantisek_nejezchleba
    hrál jsem demo a bavilo mě až na ty epické momenty v ději (ale toto konkrétně je o vkusu; já třeba nemám rád filmy Michaela Baye, logicky tak nemohu Beyond vynášet do nebes za akční pasáže a imho trapné kecy ve stylu „Next time I kill everyone“). Co jsem chtěl říct je jen to, že Beyondu nemůžeš vyčítat to malé množství věcí, které můžeš na hře změnit. Aspoň tak jsem chápal tvé výtky (kromě toho, že ses trochu zmínil i o příběhu, jsi mluvil téměř jen o hratelnosti, není liž pravda?). Protože vyčítat té hře toto je jako vyčítat Minecraftu, že nemá příběh. *3*
  • smajdal
    Koho to zajímá, vždyť je to jen na konzole.
  • michelangelo
    Nejak mi unika myslenka, kterou se snazis sdelit. Mam tomu rozumet tak, ze Te Beyond bavi a problemy, ktery mam s Beyond ja (nekonzistenti pravidla hrani, tuny QTE, hloupy momenty, logicky lapsy...), tebe netrapi a hra ti prijde skvela? Jinak receno, mas pocit, ze se filmova hra neda udelat lip? Protoze ja si myslim, ze da.
  • Inquisitor
    Ale podle toho humbuku co byl kolem to nedopadlo.
  • Dalsi Ps3 sra*ka a parodie na hru. Celkem jsem o tom premejslel, ale nektery recenze davaj i 3/10, tak si radsi koupim novej Splinter cell, kterej je prej slusnej a hlavne je to HRA *1* *15*
  • frantisek_nejezchleba
    ne, ovoce a ovoce. :)
    Guláš v tom máš ty, člověče, copak to nevidíš? Filmová hra musí připomínat film. Kvalitní film musí mít kvalitní scénář. Aby byla filmová hra otevřená, musí umožnit zásahy do scénáře ze strany hráče. Hráč může být mizerný scénárista nebo prostě jen hráč, který zkouší (jako v Minecraftu) co engine umožní. Tak či tak dojde ve výsledku k ponížení kvality původního scénáře. To bys fakt chtěl? Třeba to, že sklo nejde rozbít vždy, je samozřejmě špatné. Ale to jsou detaily. Stejně jako to, že nemůžeš ovládat všechny lidi (to je mimochodem v jednom z videí, které vyšly před vydáním hry, vysvětleno proč – aspoň rámcově). Na tom nemůžeš vystavět obří kritiku.
  • michelangelo
    Jabka a hrusky co? Srovnavat Beyond a Minecraft - vazne me bavi, jak ma "prosty lid" :) v diskuzich tendence prehanet ad absurdum. Ja jen rikam, ze Beyond se o neco snazi - byt filmovou hrou, ale z myho pohledu klopita na obou frontach.
  • Viktor_H
    Pěkná, analytická recenze Lukáši.
  • ucho
    Heavy Rain jsem měl celkem rád kvůli příběhu a atmosféře, ale věci, co popsal Lukáš, mi patrně vadit budou taky. I když nebudu tak přísný na všechny kritizované věci :)
  • Zato ty ses tu předvedl. Tak sem nechoď a budeme spokojeni všichni.
  • Lurok
    Ja bych to cislo nejak neresil co sem si vsimnul tak hra ma dost rozporuplny recenze. Nekde dostava 9/10 a jinde zase 5/10. Takze kdo hral Heavy Rain a mel ho rad todle bude mit taky rad.
  • Komickej nadech to melo maximalne v tom, ze Rusove tam mluvili anglicky, jestli se teda bavime o jednicce. I kdyz ten konec za ne teda malinko mel komickej nadech, presto to byl jeden z nejlepsich koncu, co jsem kdy videl.
  • JJ myslel jsem spojeni filmu a hry, interaktivni film je neco jinyho. Chtel jsem tim rict, ze to fungovalo dobre spis oddelene, nez smichane a ta plus motivace navic dohrat kazdou misi, jen aby clovek videl pokracovani filmu byla proste uzasna. A zrovna ten Red Alert nebo Tiberian Sun je asi nejlepsi priklad. Uz jenom ten zakladni napad, vymazat Hitlera strojem casu a dostat rusy na kone, to jeste meli proste vyvojari koule...
  • tonnymontana
    michal: pokud se orientujes podle ciselneho hodnoceni tak to delas hodne spatne. dulezity je text univtr recenze popripade mluvene slovo ve videorecenzi. podle cisla si fakt o hre nazor neudelam. pokud train simulator dostane 8 tak to jeste neznamena ze me rizeni vlacku bude bavit, a naopak kdyz train dostane 3ku protoze to je jen o vlacich, nekoho to muze zaujmout. dost lidi si i v dospelosti hraje s vlacky (miniatury atd) a tam nedela nic jineho nez se pousti a zastavuje. MC hodnoceni je usmevne.. hodne lidi tam da napriklad 1/10 kvuli nefunkcnosti hry 24h po launchy kde se pripojilo nekolik milionu lidi. doporucuju ti spise si precist recenzi, nazor autora brat jako ciste subjektivni pohled ale vse ostatni procist. vetsinou v recenzi najdes popsane mechaniky ze hry ktere doplnuje autorova poznamka. nikdo ti nerika at se ridis tou poznamkou. kdyz te zaujme mechanika tak do toho jdes stejne jako hodne lidi tady napsalo ze do teto recenzovane hry pujdou i tak. a to nemyslim vubec jakok urazku tebe ale spise nasmerovani. o konecne cislo vubec nejde jde to to co je v clanku. urcite mas svuj nazor na hry,filmy atd a jen proto ze nejaky film ma na csfd 50procent neznamena ze se nemuze stat v me/tve kolekci top10:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší