-
Red Alertu to slušelo protože to mělo celkově komickej nádech ve vážnějších hrách bych béčkový herce opravdu nechtěl.
-
Teď už to nikomu neuškodí. Jako v teenagerskejch filmech: Když se začne blít, je už jedno, kolik lidí blije *1*
-
Uklidni se Tomasi
-
Beyond ano, ale Heavy Rain nemyslím, hrál jsem ho anglicky a nevím o češtině.
-
Souhlasím, angličtinu to chce mít alespoň trochu na úrovni. Jen si myslím, že kdyby Lukáš stál o recenzi Beyond, tak by si přehrál i celé Heavy Rain a ne jen demo. Myslím, že o takový druh her nestojí a logicky, když ho taková hra nebaví, nemůže dát vysoké hodnocení. Já jsem ohledně Heavy Rain a Beyond celkem lhostejný, ale HR byla prostě parádní hra, tudíž nepředpokládám, že by Beyond klesl na úroveň, jakou to ohodnotil Lukáš. Více mohu říci, až si zahraji plnou verzi. A pokud Lukáš hodnotí střed jako 5, tak většina lidí bere 5, jako slušně podprůměrnou hru, v dnešním světě je bohužel střed nastaven na 7, což je divné, ale je to tak. Když vidím, jaké recenze se v poslední době na games píší a že hra jako Fifa 2014 dostane 8/10 a F1 2013 6/10, přitom v té formuli je více nového, tak něco není v pořádku.
-
Zcela určitě ty nulo;)
-
no, vidíš. Někdo zase nemá rád extra otevřené hry typu Minecraft. :) Ten tunel nelze brát jako výtku, s tím prostě u podobného typu her musíš počítat. I když se hlavní vývojář snaží prostý lid přesvědčit, že netvoří interaktivní film. Toto tvrzení lze chápat několika způsoby. Jedním z nich je i to, že počítáš s tunelem a čekáš jen na pár chvil, které mohou ovlivnit vývoj příběhu.
-
poserte se *15*
-
O angličtině nejspíš nejde když hra vyšla s českými titulky :) Ale rozhodně hra je víc jak na jeden den. A vezměte si kolik utratíte třeba za nový blu-ray film, který vás zabaví max na 2 hodiny?
-
To se máš já stále čekám na poštu, až ke mě konečně dorazí :D
-
No tohle je pěknej nesmysl... na odpoledne to je pokud přeskakuješ videoskevnce a pořádně neprozkoumáš každou možnost (viz HR). Pokud neumiš anglicky na to aby jsi to pochopil, je too problém tvůj a ne hry...
-
tak westwood delal trosku neco jineho nebyl to interaktivni film kazdopadne stebou souhlasim. strasne me stve ze uz se podobne filmecky co jsou hrane ve hrach neobjevuji. pritom rozpocty jsou vetsi a vetsi. nedavno jsem si zase spustil red alert a filmecky jsou uzasne jednim slovem:) najde se tam i dost hercu co hrali ve znamejch filmech. jen cekam kdy se objevi nejaky kikstar projekt s touhle tematikou. uz vidim ty mety kdyz dostaneme xpenez obsadime herce y a kdyz xxpúenez tak zase yy herce:)
-
Jo, asi si to teda pořídím... je to hodně specifická hra (myslím HR) a musím uznat, že ta fimovost je na večery parádní... Díky za tip, recenzi přečtu odpoledne... :)
-
tak urcite, vyhodit 1250 korun za pseudohru/pseudofilm, co zabavi na jedno odpoledne, to je punk *5*
-
kvadra-savle
-
Zkousel jsem jen demo, ale co Lukas kritizuje, je uz i v nem patrny. Nemam rad quick time eventy (a tech je tam panecku tolik druhu, az oci prechazeji v polohu "v sloup" - tlacitka ve spravnym sledu, machani ovaldacem samotnym, packove-pohybovy qte...). Navic je to slusnej tunel, rsp. kdyz se clovek nedej boze zastavi a nebezi tam kam bezet ma, tak se hra samotna zacina brodit v bahne nelogicnosti. A Aiden? To jen synonimum "vyvojarske berle", protoze jako herni prvek postrada konstanti logiku pouzitelnosti - hrajete za nej, jen kdyz vam to hra dovoli a vyuzivani jeho schopnosti je vam vymerovano stejne kratkym metrem (ze muzete ovladat lidi, neznamena, ze muzete ovladat vsechny lidi, ze jste s jeho pomoci nekdy rozbili okno, neznamena, ze s nim muzete rozbit jakekoli okno, atd.). A jestlize i pribeh stoji za starou backoru, tak nevidim duvod se Beyondu vice venovat .)
-
Jedinej, kdo kdy dokazal vyborne spojit film a hru byl Westwood a u tohohle modelu to taky melo zustat. Nikdy nepochopim, ze tenhle styl uplne zanikl.
-
Já osobně jsem PC hráč, ale kvůli práci na překladu používám i kolegovo PS3. Přehrál jsem Heavy Rain a moc se mi líbil. Nyní jsem viděl celé demo Beyond a také se mi moc líbilo. Z toho vyplývá, že i když nejsem fanboy konzolových her a žádnou revoluci jsem opravdu nečekal, tak se mi hra zdá zábavná a rád si ji zahraji. Nějaká věc ve hře by mě musela opravdu velice zklamat, abych souhlasil s recenzí Lukáše, s čímž opravdu nepočítám.
-
Cekal snad nekdo ze to dopadne lip ? ,,Interaktivni film-hra,, se vzdycky jednou za par let vynori, je z toho propadak a pak je zase na chvili klid. Snad jen ti, kteri predchozi pokusy tohoto zanru nezazili, mohli byt optimisti.
-
Musel sis taky přihodit šavličku, viď? *15*