-
Hm, a jelikož na games neexistuje něco jako PM, tak holt smůla. Snad to nevědění přežiju.
-
Videorecenze asi přímo ne, ale uvažujeme o tom, že bychom Beyond zpracovali v nějakým menším speciálu přímo s praktickejma ukázkama věcí, který rozebírám v textu.
-
Nejsem ani moc překvapený. Ono už mi to začalo trochu zavánět po shlédnutí delších gameplay videí z E3 a po ní... Ale doufal jsem, že to dopadne dobře. Škoda.
-
Veřejně ti to tu nenapíšu, protože tu nechci další shitstorm :)
-
Hele perfektní hudba? Celou dobu se mi zdálo, že to opakuje hlavní znělku jen vždycky trochu jinak. Vykreslení emocí? Místama šílený přehánění jako kdyby herci nevěděli, že to je mocap do animace, ale jako kdyby to bylo jen zvukově. Rozdíl oproti ostatním hrám je, že je zachraňuje akce, ale tady není emoční napětí. V HR jsi se bál o syna a táhlo tě to dál. Tady jsem byl u indiánů, řešil ten nejdebi*nější příběh jejich a nic mi to nedalo. Navíc ještě musím vzpomenout naprosto "plavací" ovládání. Jestli byla autorská vize udělat z dobrýho pitche příběhu na 2 hodiny, nudnější hru na 13 hodin, tak se jim to podařilo, ale nevím proč bych hned tu vizi měl hodnotit za plnej počet bodů, když mně i většině ostatních recenzentů nesedla? Hlavně ty klacky, který Quantic Dream házej hráči pod nohy mě na tom nejvís štvali.
-
http://www.destructoid.com/review-beyond-two-souls-263180.phtml
http://www.joystiq.com/2013/10/08/beyond-two-souls-review-bc07eda2/#review
http://www.edge-online.com/review/beyond-two-souls-review/ -
vystizny koment dietata, nebrec ,prve si otvor oci a ptm pis ale na co su vlastne snazim aj tak tu prevladaju deticky co napisu nejaku urazku a uz su popularny
-
A co ti vadí na dalším mailu? Procvičíš si mozek tím, že si budeš muset pamatovat další heslo a díky spamu který na něj chodí se vylepšíš v jeho mazání. Samá pozitiva.
-
I když Grygara považuji za jednoho z nejlepších českých redaktorů, tak tady hodně přestřelil, když se podíváme na recenze ostatních tak se hodnocení pohybuje někde jinde, zatím nejméně jsem nalezl na IGN 6. jinak se to všude pohybuje okolo 8-9
-
Hele, pro jakej web vůbec děláš recenze, smím-li vědět?
-
Lukáši Grygare, bude videorecenze? Díky.
-
Nevadilo by mi nízke hodnotenie imho, keby nemala recenzia faktické chyby (viď prirovnanie k HR), nerešpektovanie autorskej vízie, nespomenutie skvelej hudby a vykreslenia emócii, najlepší motion capturing v hrách doteraz spolu s LA Noire a dalšie a hlavne mi vadí, že kritéria nie sú nastavené rovnako.
Viď zlátanina AC3 alebo od rovnakého autora recenzia na Bioshock Infinite, ktorý je tiež v mnoha ohladoch príbehovou ploskulou s vykradnutím všetkého možného a pseudonábožensko filozofickou nadprirodzenou zlátaninou non plus ultras..... -
Víš, někteří lidé si zcela rozhodně myslí, že příběhy v sérii COD jsou výborné...
Stejně tak někteří lidé si rozhodně myslí, že Rychle a zběsile je dobrý film...
To je pak těžko. -
Neni, email mit preci nemusis. Proste jsou anonymove a kdyz breci a registrovat se nechteji treba to uz je jejich chyba.
-
Ugh, tenhle ortel jsem nečekal *8* Ale názor si udělám raději sám, z dema jsem byl nadšený.
-
Niektori Sony funboys nemozu prezit, ze to predsa len nedopadlo tak ako sa cakalo. Stava sa a mozno to nebude labutia piesen PS3 ale Cageho ako herneho tvorcu.
-
games berie iba tiscali email, čo je úplne trápne, preto tu je tolko anonymov
-
To už smysl dává.
-
Kdyby byli natolik slusni, a zaregistrovaly se bylo by po problemu. Anonym muze bejt kazdej , nic proti vetsine nemam ale co by to bylo za poradek aby anonymove sio mohli editovat, to by pak registrace zde postradala smysl. *7*
-
Nepřeháním, říkám to jako člověk s literárně kritickým vzděláním, který pracoval v médiích a s novináři pracuje i na své nynější pozici. A říkám to již dlouho. Recenze v pravém slova smyslu ovšem obecně téměř neexistují kolem celé popkultury. To je ale poměrně přirozený jev.