Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    Lukáš Grygar mi potvrdil nejhorší obavy; světe div se, já mám pořád chuť si hru zahrát. :) Nad recenzí jsem přemýšlel víc než nad jinýma (přeci jen je Grygar můj oblíbený autor, Cage můj oblíbený vývojář a PS3 konzolí, kterou jsem chtěl hlavně kvůli Heavy rain a Beyond) a dospěl jsem k názoru, že hra se zkrátka nepovedla.

Jedna věc mi ale v recenzi vůbec nesedí a možná i proto mám chuť si ten zážitek ohodnotit z první ruky: zmínka o ztrátě napětí v akčních scénách, kdy víme, že Jodie umřít nemůže, protože jsme viděli budoucnost, v níž žije. Buď byl Lukáš nepřipraven demem (tj. dohrál ho méně než dvakrát) a mediální masáží kolem (ale to se mi nezdá), nebo si z prstu vycucal opěru pro kritiku dějové zpřeházenosti, protože mu přišla nevkusná (ta zpřeházenost); a já tedy doufám, že zpřeházenost přijmu a bavit mě bude.
    • Ronox
      Zpřeházenost tady supluje vícero postav z Heavy Rain. Nebýt toho, tak je ta hra neskutečně nudnější. Já měl hlavně problém s tím, jak moc nalajnovaný to je například oproti právě Heavy Rainu. Navíc díky zasazení a hlavní hrdince je těžší se do toho vžít. Prostě to tady pokonil .. možná kdyby se vykašlal na některý pasáže, který tý hře nic nedaly a zkrátil tím herní dobu, tak by to bylo lepší. Takhle si po víkendu, který jsem u toho strávil si toho moc nepamatuju. Některý situace doopravdy nedávají smysl + několikrát zmíněný klacky pod nohy od vývojářů, kdy si mění pravidla podle toho jak se jim to hodí.
  • Tushan
    mě se líbí jak všichni fnukají že ad si to lidi nejdřív koupí a zahrají a potom že můžou nadávat...
    a já si hlupák myslel že recenze jsou tu od toho aby jsme špatné hry kupovat nemuseli *1*
    • frantisek_nejezchleba
      fňukají zoufalci. :) Berou to až moc osobně. Hra se prostě nepovedla podle představ (i když asi bylo naivní si myslet, že posunout hraní na nový level Cageovi půjde tak lehce). Je to facka jako hrom pro uživatele PS3, majitelům Xboxu naopak spadl kámen ze srdce.
  • sorry ale na cem mistr Grygar jede?opravdu to je posledni dobou sila,at radsi zadny recenze nepise a ani nekomentuje videa!

velebnosti du blejt,zase
    • Zato ty ses tu předvedl. Tak sem nechoď a budeme spokojeni všichni.
  • A opět klasické, bééé, bééé, bééé, recenze je subjektivní názor a další podobné sráčoviny. Každopádně na games je ta stádovitost a latentní homosexualita už skutečně nechutná. Recenze a hodnocení jsou absolutně nekonzistentní. To samé autoři "dělejme si co chcem". Jak už tu někdo psal, reálné hodnocení je tu 5-10, kde 5 je bráno ve většině případů už jako téměř odpad. Ale i tak si jednou za čas nějaký autor řekne, dám 5 a budu to brát v tomhle případě jako průměr. A šéfredaktora to nemá nebo to musí být nějaký těžký anarchista, jinak by nemohl dát zelenou některým kor zvratkům, ála poslední videorecenze majstra Grygara, kde nevím jestli je to skutečně jen frajer bez gulí nebo žena, protože takhle snad chlap ani nemůže přemejšlet. Přesto naši zrzavou princezničku i tak budem bránit kopýtky, když to bude nutné, že. A když nechcete měnit hodnocení u videorecenze, tak ať ji dělá stejnej typ co dělal psanou, neb oto nechte pana Grygara jen přečíst, ale hlavně bez jeho inteligentních poznámek, už sem si totiž opravdu řikal zda náhodou nejsem na přednášce etika, kterou vede postarší feministka. Se na vás asi půjdu podívat na ten sraz, dám si inkognito pivo a zase odejdu.
    • proc inkognito? snad by ses nebal rict to princeznicce do oci, nebo jo?
      • Nebál, ale tak nějak nemám důvod navážet se u piva v podstatě do cizího člověka, to už by bylo osobní, tohle se týká čistě webu.
        • GlaDOS
          Kdybys mi řekl do očí to, co máš v tom prvním příspěvku, tak bych to jako navážení bral. Nebo ti připadají výrazy jako "frajer bez gulí nebo žena" a "zrzavá princeznička" úplně neosobní?
        • frantisek_nejezchleba
          no, možná že pseuchytrák jsi tady ty. Nezlob se na mě, ale dáváš až příliš výrazné indicie. Navážet se do člověka textem nepřímo pod jeho článkem anonymně je pro oběť ve výsledku stejné, jako kdyby ses do ní navážel u toho píva. Akorát pro tebe to stejné není, protože na internetu nedostaneš přes frňák.
    • MickeyMutant
      Seere tě to tady hodně? Běž pryč, nervy máš jen jedny.
      • Ó šlechetný princi...
  • MickeyMutant
    Hloupé interaktivní filmy nemusím, Ellen Page už po té mediální masáži nechci vidět do konce života a nemám Playstation. Tak uvažuju, že bych pro podobný zážitek spíš zkusil tohle: http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo
  • Vzpomene si ještě na tuhle prvotinu Quantic Dream? Možná je to jen nostalgie, ale pro mě jeden z nejintenzivnějších herních zážitků v životě
    http://www.youtube.com/watch?v=L__xNz8ipnk
    • Robotron3
      Omikron, Outcast a Anachronox. To byla pro mě taková trojka tehdejších absolutně a i do dneška best of akčních adventur :)
  • C-BEAM
    Ako čítam názory hráčov tak väčšinou ju ľudia buď milujú alebo nenávida. Komenty na metacritic to potvrdzujú, prakticky žiaden stred. A to ma trochu nakoplo aby som dopozeral celú walktrough a zanechalo to vo mne skôr pozitívne dojmy, vizuál, detaily, ozvučenie, všetko vysoký nadpriemer, prezentácia príbehu je výborná, žial v samotnom príbehu sa Cage zamotal, stratil odstup a napokon i zdravý úsudok a pritom všetkom sa akosi zabudlo na hráča, ktorý tu hrá tretie husle.

Môj skromný názor: 7/10.
  • Docela sranda cist, jak se tady nekteri PS fanboys div nesesypali, protoze jejich vysnena hra nakonec nejspis neni takova pecka.
    Stejne si myslim, ze vetsinu z tech, ktere bavil Heavy Rain, bude bavit i tato hra, tak nechapu proc tady tak brecej.
    Proste recenzentovi tahle hra nesedla, nelibila se mu zapletka, coz je u "hry", ktera na zapletce stavi, docela problem. Ale je to jen jeho nazor, takze se nemusi nutne shodovat s tim vasim. To z toho prece nedela automaticky spatnou recenzi.
    Podle me je nahodou recenze napsana dobre, at uz s ni souhlasim nebo ne.
    Vetsina se beztak ani neobtezovala si tu recenzi precist, ale hned sla brecet do diskuse, ze jejich hra dostala jen 5/10 a jak moc je to nefer.
    • frantisek_nejezchleba
      co se týče toho PSfan fňukání, tak vysvětlení je jednoduché: Beyond mělo přepsat historii a určitě nejeden hráč od něj čekal víc, než od GTA V (s nadsázkou řečeno: čekal od něj víc než dokonalost *1* ).
  • grygar uz by zadné recenze psát neměl.Takový pseudointelektualní kecy..koho zajímá co ho přivedlo k Bowiemu ??? WTF ? *10*
    • GlaDOS
      Myslím, že tu už máme spousty sluníčkovských webů, kde se čísla 8-10 dávají bez rozmyslu. A tohle má daleko k pseudointelektuálním kecům.
  • neni to tak davno, co tu naka clenka tymu tvurcu beyond two souls prohlasovala, ze pribehova hra, ktera nedovoli hraci hru dohrat je spatna hra, tak je celkem jasny, ze s touhle kryplovinou v hlave nemohlo vzniknout nic jinyho nez prusser *6*
    • havk
      Tak zrovna s tym vyrokom nemam problem. Trebars nedavno vydana Memoria. Adventura, s vybornym dejom, na jednom mieste umozni ("bludiskovy") gameplay usek preskocit. Pri silne pribehovych hrach by toto imho malo byt pravidlom.
      • hra, kde nelze prohrat (nevyhrat) neni hra, bohuzel to hypem zmasirovany mozky uz davno nechapou *6*

male mluvnice cviceni

hra
        vy-hra
        pro-hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší