-
Po přečtení recenze si teda musim postěžovat na číslo, i když to jinak nedělám. Jak může tak negativní text a zhnusení hrou připlácnout na konec průměrnou pětku, to je nějakej renonc *15*
-
-
No samozrejme kvoli produkcnym kvalitam. Aj napriek tomu ze ta hra je blba, hodnoti sa cely produkt - a produkcna kvalita je samozrejme sucastou produktu. A ta je pomerne spickova, preto sa ziadnej AAA hre ani neda dat horsia znamka ako tych 5.
-
-
Tedy blbost, ale pěkně udělaná blbost. Chápu :)
-
-
S pár silnými momenty, viz text.
-
yup, presne tak :)
-
-
-
-
Nebudu raději komentovat zdejší recenzi. Pro ty, kteří by se ale po přečtení rozhodli hru vynechat tu chci jen poznamenat, že po cca 6 hodinách hraní je pro mě tahle hra jednou z naprosto nejlepších a nejemotivnějších herních zážitků za opradvu dlouhou dobu. Chápu, že někdo radši jen rube a rube až má rudo před očima (tenhle typ her nechápu zase já), ale mě tento styl sedne jako žádný jiný a po Heavy Rain je to rozhoně krok dále po všech stránkách. Jednoznačně doporučuji. Pecka!
-
-
grygar je odveci , tam recenzia na gta 5 ukazuje 2 minuty jak sa nahana s traktorom s policajtami autickuje jak dieta, sak ta hra aj je pre mensich ,cela recenzia zbytocne dlha a uplne omacky o nej ,zbytocne , niekedy tie nezavisle obycajne recenzie par letsplayerov a inych na youtube stoja za viac jak tieto oficialne z games ci replay , dalej da nejakym indie hram co ma omrzia po hodine hrania 9 az 10 bodov preco ne ...
...co ma mrzi ze teraz da kazdy na grygarove slova lebo to je proste herny klasik deti ho uctievaju lebo je na scene nejake to desatrocie tak preco ne, co sa tu povi je svate pre niektorych,... ale na co? ptm tu len vznikaju hadky ze preco 5 , tak mozno to tak on citi to je jeho problem , on je odveci a ne hra, hlavne nie takato, ak ma toto 5 tak nech da gtačku 8 aj novemu bioshocku... ktore rozhodne na 10 bodov nejsu...
no to na to nikto nekuka lebo su to prehypovane hry ,maju dobru reklamu, vela fanusikov, povie sa gta tak si pome honit, aj kebyze je za rok gta 6 aj 7 a bude ich jak COD hier, stale to bude mat 10 tak na co to riesit, pritom to ja vidim na 8 bodovu hru a to som hral asi 3 hodiny dokopy, bioshock infinite tak isto, ku koncu hry som to musel speedrunovat, nebyt elizabeth (zabugovanej celej, alyx z HL ma lepsie animacie) tak to ani neprejdem, no jej charizma ma drzala pri hrani ....
no kaslat na to, recenzie su boli a vzdy budu odveci, kazdy nech si hodnoti jak chce ale hraci nech si otvoria oci a prve nech si to vyskusaju, az ptm nech hodnotia ... ptm tu su komenty ze som sklamany nebudem to hrat.. ale preco? lebo to napisal grygarko?
spolieham sa na metacritic, kriticke hodnotenia s chladnou hlavou, a hlavne user score ma docela presvedci , z tej stranky ma nikdy zatial ziadne hodnotenie nesklamalo, a ak hram nejaku hru ktora tam ma nejakych 8 bodov, ja si ju zahram tak to tak aj citim ze je na tych 8... dajte mi sto minusek a najdite mi v texte chyby, to vam slovakom a hlavne cechom ide najlepsie -
-
michal: pokud se orientujes podle ciselneho hodnoceni tak to delas hodne spatne. dulezity je text univtr recenze popripade mluvene slovo ve videorecenzi. podle cisla si fakt o hre nazor neudelam. pokud train simulator dostane 8 tak to jeste neznamena ze me rizeni vlacku bude bavit, a naopak kdyz train dostane 3ku protoze to je jen o vlacich, nekoho to muze zaujmout. dost lidi si i v dospelosti hraje s vlacky (miniatury atd) a tam nedela nic jineho nez se pousti a zastavuje. MC hodnoceni je usmevne.. hodne lidi tam da napriklad 1/10 kvuli nefunkcnosti hry 24h po launchy kde se pripojilo nekolik milionu lidi. doporucuju ti spise si precist recenzi, nazor autora brat jako ciste subjektivni pohled ale vse ostatni procist. vetsinou v recenzi najdes popsane mechaniky ze hry ktere doplnuje autorova poznamka. nikdo ti nerika at se ridis tou poznamkou. kdyz te zaujme mechanika tak do toho jdes stejne jako hodne lidi tady napsalo ze do teto recenzovane hry pujdou i tak. a to nemyslim vubec jakok urazku tebe ale spise nasmerovani. o konecne cislo vubec nejde jde to to co je v clanku. urcite mas svuj nazor na hry,filmy atd a jen proto ze nejaky film ma na csfd 50procent neznamena ze se nemuze stat v me/tve kolekci top10:)
-
Napisat ze GTA 5, hra s ratingom 18+ je aj pre mensich....je prinajmensom zaujimave *3*
-
To je nějaká nová móda, psát něco bez členění do vět? Forma stojí za pendrek a obsah zase to samé fňukání a kopání kolem sebe na všechny strany. Fakt jako malý fakan. Máš ode mě 2/10 chlapče a třeba se z toho podělej.
-
-
ok :D
-
-
Deti bla bla bla deti bla bla bla. Takovej breakdown, jen proto, ze si nekdo dovolil dat jeho ocekavane hre mene, nez by si dle jeho nazoru zaslouzila.
Pokud tady je nekdo dite, pak jedine ty frajere. *3*
-
-
To je asi o tom, jestli clovek hleda ve hrach nejake emotivni zazitky. To co tahle nabizi, to me osobne poskytne kvalitni knizka. U her hledam spise odreagovani a zapojeni jine casti mozku, takze hraju spise hry, kde je pribeh je jedna z casti hry, ale neni nejdulezitejsi. Uz Heavy Rain se mi nelibil, ale tam to recenzenti jeste sezrali, ale Beyond si to asi dost vyzere. Ale Sony to poradne hypuje a verim ze se to bude prodavat.
-
-
však speciálky jsou v anglii už dávno vyprodaný :)
-
-
O tomhle tenhle typ her je...Nekomu to vubec nesedne a ani to nedohraje a někdo z toho bude paf a unešenej... Lukáš je asi na hry s hlubší myšlenkou a něčim novátorskym, a to tady určitě nenajde...
Ja do toho jdu jako primarne zajimavej pribeh do kteryho budu moct víc/míň zasahovat a pokud mě zklame i při tomhle očekávání, tak holt zustanu u Heavy Rainu... -
-
Žádnej strach, já jsem na spoustu různejch her.
-
-
Dobrá, ale tak teda jsou hry na který "nejseš" (soudě podle dosavadních recenzí a např tvojí herní kolekce tady na Games)... Kdyby jsi nemusel dělat recenzi, bylo Beyond něco co by sis třeba sám od sebe koupil?
-
-
Ne, protože se u nákupů orientuju podle recenzí a z těch stávajících bych si odvodil, jak na tom Beyond je.
Ale jinak šlo o hru, která mě enormně zajímala a na práci s ní jsem se těšil. Dospěle se tvářící, na silnejch postavách založenej titul od studia, jehož práce mě doteď bavila? S jedním z mých nejoblíbenějších herců? Shut up and take my.. oh wait. -
-
Tak to je špatný znamení. Já doufal že sis to zahrál protože jsi "musel" a podle toho jsi se u toho bavil... Možná je dobře že toto vše čtu, alespoň se mi sníží očekávání a třeba si to o to užiju víc... Osobně ale doufám, že mě to nezklame, protože jsem se na to opravdu těšil a očekávám od toho prostě "jen" interaktivní film... Uvidí se zítra... Selhání ale podobné hry od podobného studia zamrzí dvojnásobně *9*
-
-
Reakce na příspěvek:
Čistě pod čarou tu dodám, že mi přijde samozřejmý do kritiky a hodnocení nepromítat případný nenálady se daný hře věnovat - pokud si svou příšerností neříká o absolutní sestřel, pochopitelně.. (což není případ Beyond).
-
-
-
Ptát se herního recenzenta z povolání, jestli by si koupil hru za patnácset, to je provokace *15*
-
-
Moc dobře ví, jak jsem to myslel... Ale tedy i pro tebe: Bylo to něco co tě zajímalo a chtěl by sis to zahrát sam od sebe?
-
-
-
-
-
-
Hezká pětka, už se těšim, až si to pustim na youtube. Ne, fakt se těšim, jako film mě to zajímá, to neni trolling :)
-
-
Už to tam dávno je, pořád mi to cpe do: What to watch
-
My víme, 33.
-
-
Co jsem tak pročítal zrychleně diskuzi, tak to vypadá, že Fargoberg to nízký hodnocení jen tak nevydejchá. Třeba až se ráno probudí, tak si uvědomí, že tu celej večer dělal jen zbytečně kokota.
Huhůůů. Tu urážku jsem tak nemyslel. Prosím nereaguj(te) na mě. -
-
nemá zmysel v diskusii a na webe tvorenom z 99% Pcčkárov, čo PS3 videli cez výklad v JRC, keď im mamka kupovala zošity do školy v obchodnom dome....
-
-
Zaujímalo by ma, čo ťa ešte stále na tomto PC-čkármi zamorenom webe drží.
Už to zopárkrát vyzeralo, že tunajšie diskusie budú ochudobnené o tvoje múdra, ale nakoniec si sa vždycky zľutoval a dožičil ich i tomuto nehodnému plebsu... *7* -
Pockat , to je tak ze kdo nema PS3 precte recenzi , automaticky souhlasi a kdo ne nesouhlasi.
Mas to nejake cele pomotane, nejvyssi cas jit to dospat. *3* -
-
ako sa dá diskutovať s ľudmi čo to nehrali, vrátane teba, mínuskuju, nikdy to hrať nebudú a hodnotia podľa recenzie a youtube???
-
-
Ano, oprav mne ci se mylim , nejde spise jen o to prosazeni vlastniho nazoru "dobreho" za kazdou cenu? *7* Mimochodem pekne mineni, ja si to zahrat treba chci... minuska budou s tim se holt , nezbyva nez smirit. *3*
-
-
-
-
Nejde nereagovat, nekdo holt nedokaze pochopit ze , jsou i jine nazory a ty jeho jsou pouze jeho vlastni. Tak se snazi trollovite presevedcovat ale jak se zda o par radku nize a vlaken . Zjevne prisel nato ze proste nepresvedci , takto vzdal a odkracel. Sry za reakci ale muselo to ven .
-
-
Ty jo, to uz je fakt vrchol resit stale omilane ciselne hodnoceni, maximalne tak nesouhlasit a kor u tehle hry kdyz zalezi na cloveku a jeho pocitech. Jedna z mala her, kde se to myslim vztahuje ciste na individualni nazor a tak se nezbyva nez , postavit zase na stranu autora recenze (nic v tom nehledejte) . A respkt v tomto pripade bych to nak extra nehrotil, je jasne kdyby to sehral nekdo kdo se vyzna, zase by to bylo o necem jinem. Je to zbytecne ale minimalne pro obsah zdejsich diskuzi , fakt by to stalo za zamysleni, vzdyt znamka uplne tak vsechno neznamena, ze to nekomu nesedne nemusi nutne znamenat ze to nesedne kazdemu atp... Tedy jestli to nekoho bavi, resit ciselne hodnoceni tak prosim , mne ne. Chapu neni to GTA , libit se to vsm nebude, a na vyssi znamku to ze vseobecneho pohledu taky neni. Nejdrive si to chce zkusit, pak podle mne se ohradit na zdejsi ciselne oznamkovani. *3*
-
Kouknu na tiscali a tam recenze Beyondu s cca 200 komentáři. Říkám si: "Aha, zase 10/10? *7* " Mrknu na hodnocení 5/10 ("Wtf?") Tak takový fail AAA hype hry se jen tak nevidí. I když po Rome 2 se to dalo čekat, byť redakce asi dostala zázračně funkční verze hry, takže to ještě nezaregistrovala. *4*
-
vazne,vazne to hodnotite jako nehratelnou sr.cku? protoze tohle ta petka znamena ,vetsinou jeste graficky hnusnou,nebo minimalne podprumernou hru.
6/10 by znamenalo ze je to hra pro toho kdo ma tenhle zanr rad,7/10 letni hit se spoustou chyb a nedodelku, ktery si zahrajete a za mesic nebudete vedet ze ste ho hrali 8/10 letni hit ktery je vyladeny,graficky pekny,ale i tak na nej nikdo nebude v daleke budoucnosti vzpominat,9/10 proste hit ktery je velmi dobre technicky zvladnut a bez chyb,dobry pribeh,pekna grafika,vyladena hratelnost,dobry soundtrack a proste uplne vse je tak jak ma byt na takove hry budeme vzpominat hodne dlouho,10/10 vymecna hra na kterou uz nikdy nezapomeneme. takhle chapu hodnotici system a uz i ta 6/10 byva dost spatna hra,5/10 a nebo niz to uz je jedno protoze tyhle znamky znamenaji ze je hra opravdu,ale opravdu spatna a nikomu by ste neradili at si ji zahraje. -
-
pleteš si známku označující průměrnou kvalitu a známku průměrně se nejčastěji vyskytující.
-
umis pocitat do 10? nebo si jen zapomnel ze existuji i cisla 1-4
-
Obávám se, že náš hodnotící systém chápeš blbě. Pět je střed.
-
-
Stred vaseho hodnoceni je 7.
-
-
ne, to je střední (=průměrně se vyskytující) kvalita práce herního průmyslu, dle našeho názoru
-
-
Je dobry, ze prumerne se vyskytujici hra je zpracovana tak dobre, ze ma 7. V tom pripade by me zajimalo, proc hry na ktere narazim jsou jedna p*covina za druhou.
-
-
nene, za tím jsou chemtrails
-
Protoze mas vysoke naroky a prumerne hry te neoslovuji. A prumernym hram se nedava 7 proto, ze jsou tak dobre zpracovane, ale proto, ze realne se hry hodnoti az na vyjimky ve skale 10 az 5 a za tim jsou komercni zajmy.
-
asi oráš na špatným poli, hele.
-
-
Nikoliv, sedmickou tu hodnoti prumerne hry. Dokonce i Duke dostal 6. Petkou tu hodnoti napr. tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/cortex-command-recenze-61107 A tahle hra nikdy nezaujme a tak dobre nepobavi tolik hracu, nikdy nebude budit nadseni v tolika hracich jako Beyond. A dobry recenzent, kdyz uz omylem dostane dobrou hru, ktera mu nesedi, tohle dovede vzit v uvahu. Davat tady temto hram stejne hodnoceni je chyba.
-
-
Jejdasek: no jo, tak do toho počítáš i piráty :D
tady ta hra dostala průměrné hodnocení, v recenzi je důvod vysvětlen. tak s čím máš problém? že ty bys tomu dal jiné hodnocení? tak si hru zahraj, dohraj a napiš uživatelskou recenzi... recenze tady nejsou od toho, aby se číselně trefily do vkusu všech. já z tý recenze zjistil informací dost, od hry mě to neodradilo. a život jde dál... -
O prodejnosti jsem nerekl ani pul slova. Chtel jsem tim rict, ze i dobra hra nemusi nekomu sednout a ze to neni duvod pro jeji spatne hodnoceni. A ze dobry recenzent umi ferove zhodnotit i hru, ktera mu nesedne. A neni pochyb, ze tahle hra sedne hodne lidem. Je kvalitni a nezaslouzi si spatne podprumerne hodnoceni.
-
takže čím vyšší číslo, tím víc lidí by mělo hru hrát? tedy číselné hodnocení má vlastně reflektovat prodeje té hry? hmm *5*
chyba je z tvého pohledu stavět do stejné roviny zcela odlišné hry...
-
-
-
Takze tu hodnoti do 14... pani co se nedozvim. *8*
-
-
-
-
Škoda, že web nemá gule byť tak kritický stále...tam kde sa to hodí, sa do recenzie hodí popkorňák Vašek Rybár, ktorý dá i zlátanine Uncharted 3 10/10 a to som fan série a napíše niečo o tom aké to je suber uber cool.
Patrilo by sa opraviť potom hodnotenia i hype hier:
Assasssins Creed 3 : 4/10
Black Ops: 2/10
Battlefield 3 : 5/10
Fifa 14: 1/10
atď atď -
-
ok už končím, Lukáša mám z celej redakcie najradšej a píše najlepšie recenzie, ale toto nebola hra pre neho a myslím, že to dohral i napísal z premáhania, aby to už mal za sebou...
-
Když přistoupíš na to, aby Wasteland 2 dostal 10/10, tak to beru.
-
-
prečo nie, môj hate k Fargovi a to, že sa mi bridí, aby synáčik miliardárov pýtal peniaze nesúvisí so samotnou kvalitou hry. Ak sa mu podarí nový Fallout 2, tak kludne i 10/10.
-
-
ok platí. ty to hackneš a já to budu morálně schvalovat
-
-
-
Tapetovací trpaslíšek v akci. Jen dál a houšť, všechny nás to zcela zajímá, jak ty vidíš dané hry *15*
-
-
Uz vypadno veskoblbe
-
-
-
Pěkný článek, zrovna sem se myslím hodí ;-). Manuál diskutéra: http://jaglova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=364858&bk=80363
-
proti znamce nic nemam ,ani proti tomu ze se recenzentovi hra neliby protoze kazdemu takovej styl hry nemusi sednout, ale ta recenze je horsi nez lobotomie mozku , hur napsanou recenzi jsem uz hodne dlouho necetl.
ja jsem od hry taky cekal vic ,rozhodne bych rekl ze oproti heavy rain krok zpatky.