Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím dost slabý. Nechci spoilerovat, ale plot twist mě zasazením do ehm... no prostě víte do čeho, zklamal. Potom jediná hezká část je ta mírumilovná na začátku, kterou jsem si vychutnával a přesto se jednalo tak o hodinku max. Potom to co přijde jsou nudné souboje, prostředí a rozuzlení je, no už sem se vyjádřil. prostě rýžovadlo na peníze od fanoušků původního Bioshocku. 4/10 a to jen díky první půlce
  • Miserius
    Bys čekal rok na 4 hodiny, takle pul roku na 2 *1*
  • Miserius
    Z tohodle dlc se dělaj krásný screenshoty... Toho úžasnýho města... Zrovna nedávno na Twitteru chtěli nejhezčí screenshot od hráčů a byla radost koukat na ty fotky...
  • Jack1947
    Jasny na 1dil to nema ale i takto nebylo tak zle rozhodne lepsi nez 2hej neslanej dil.

Ja vim Haters gonna hate!
  • Mahcake
    Recenze po půl roce? Nice...
  • Co si budem, 1,5 - 2 hodiny herní doby působí prostě jako špatný vtip. Proč to vůbec dělili na epizody mi zůstává záhadou.
  • Bioshock je asi ta největší hypovaná letošní kookotina. Tak nudnou hru jsem letos nehrál
  • Jack1947
    Bylo to sice kratke, no rozjezd byl ponekud opatrnejsi... ale 7 kdyz bych se zabyval pouze cislovkou (coz je blbost) Jenze kdyz jsem hral, tak pac to je Bioshock ja bych osobne dal 8/10. Uz jen proto ze to je prijemne "rozjezdni" DLC, treba se jedna jen o to ze Bioshock jsem mel rad a 8 znamena ze ocekavam ze si zachova tu svoji hodnotu a bude se lepsit.

Kdyz Infinite celkove mi prislo v leccems horsi... Tezko rict a jestli hodnotit uz po 1epizode ale chapu je to jak z Wolfem ,WD a dalsimi epizodnimi tituly. Znamku si asi kazdy udeli sam...
    tady je to otazka jak kdo moc ma rad Bioshock a ceka ze to bude dobre a jen lepsi. (Recenzi jsem necetl) Takze jakoby individualni jest kazdeho hodnoceni.

I kdyby se dalo rict ze to neni nic extra, kdo nehral tim by nic nezkazil... hmm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit