Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že na všech stránkách recenzenti chrochtají blahem, ale reakce hráčské / fanouškovské jsou tomuto na míle vzdálené.
    • MrSanta
      Sice mi není úplně jasné, jak to můžou hráči hodnotit, když hra oficiálně vyrazila do světa dneska, ale v hodnocení hráčů na Metacritics to má zatím 91 %. To mi na míle vzdálené nepřijde. I když hodnocení hráčů na Metacritics je o houvnu...
      Z jakého zdroje čerpáš?
      • Mato1987
        ako sa môžeš odvolávať na "užívateľské hodnotenie" na metacritics pre pána boha, viacej irelevantnejší systém hodnotenia som snáď videl už len u eurogameru, alebo čsfd.
        • na multi platformovkach su uzivatelske hodnotenia vecsinov uplne v poriadku pokial ja viem ale o hodnoteni tejto hry bolo rozhodnute ajtak este davno pred tym nez vysla, vcase ked ukazali ten prvy trailer myslim, no ja sa k tomu dostanem az za tyzden tak uvidim potom vyzera to dobre.
  • Příští víkend me nikdo neuvidí!
  • Než se zase napálím, obsahuje hra možnost quicksave? Nebo alespoň uložení víc checkpointů (třeba nový Tomb Riader nabízí celé 3 pozice pro jejich ukládání).
    • Nie neobsahuje quicksave a pekne ma to sere. Nie koli bojom, ale checkpointy su dost daleko od seba a ked sa vsade motam a prenuravam, tak nasere ked pridem o pol hodinu hrania, pretoze checkpoint je v nedohladne a musim ist uz do roboty :(
      • Jo, přesně tohle mi na moderních hrách bez ukládání vadí...
    • Hanzales
      V Tomb Raideru je těch ukládacích pozic po patchi 99 ;o)
      • Fakt? To se k němu možná vrátím:D Jsem měl ve zvyku si uložit vždy každý level jako jeden save, takže znovuhratelnost byla výborná a mohl jsme hrát tu pasáž, která mě bavila...
        Ještě přidat možnost po dohrání hru hrát se vylepšenými schopnostmi a zbraněmi:) Znova sbírat každou krabici se mi nechce:)
        • Vždyť Tomb Raidera když dohraješ, tak můžeš normálně pokračovat se vším, co si v průběhu prvního hraní nasbíral. A pokud ti jde o znovurozehrání příběhu s vymaxovanou postavou, stejně je ta hra přímočará natolik, že by to nemělo smysl a navíc je dost jednoduchá i bez vybavení.
  • Lukáš se sice snaží hrát na intelektuála, ale vždy se akorát potvrzuje, že jde pouze o pseudointektualitu. Neomylně skočí na špek všem, kteří mu před ksichtem mávají kýčem.
    • Koukám, že mi někdo "ukradl" přezdívku, a napsal něco ne zrovna pěkného. Tímto se omlouvám za mého spoluAliasce! *4*
      • Podle mě jsi stejnej vocas, ne-li větší........
    • Mato1987
      ani si nevieš predstaviť ako si teraz udrel klinček po hlavičke.
    • Veskoslav
      Za to Tobě by člověk nejraději mával lopatou před ksichtem a pak Tě přes něj přetáhl.
    • hmm a co je to vlastne ta inteligence?
  • Tak po noční seanci, kde jsem asi zhruba v polovině. V recenzi zcela chybí a já doplňuji: AI - není uplně hloupá, ale nijak zvlášť nekooperující, a v podstatě střílí-li do vás, moc vám to neubližuje, a naopak pokud střílíte vy do nich, v podstatě animace nepřátelů jede a nereaguje na střelbu nějaký pohybem od zásahu. Hra je krvavá, ale mohla by být více - chybí mi třeba ustřelování končetin. Grafika - stylisticky přepěkná a hodně barevná, je znát snaha o vytvoření unikátního prostředí, a občas jsem se zasnil, jak když jsem četl Julia Verna - hodně rychle Vás ze snění probudí další kroky dopředu, kde tak zhruba od první třetiny hry se kroky přemění v pěkný běh nebo pěknou jízdu na kolejnicích. Zbraně jsou klasika, ale využití společně s vigory dává hře teprve náboj a prostor pro taktizování. Zatím, to ale za těch 900 Kč stojí za to - a mě osobně to chytlo více než první dva Bioshocky, ke který jsem se musel 2x vracet, abych je dohrál s chutí.
  • Jak se mi úvod líbil, tak mě to s prvním zabitým přešlo a uvědomil jsem si, že hraju v prvé řadě "moderní" FPS se vším všudy. Hodinu v kuse tam bez oddychu a jakéhokoliv smyslu masakruju jednoho pošuka za druhým. Všechno a všichni tam tomu jsou podřízení.
    • GlaDOS
      Tak to je úplně na prd. To asi moc dobré RPG není.
      • Ano, tahle hra schovává svou tupost za žánr. Je to přece FPS, tak přece nevadí, že je to 98% času Call of Duty, ale ty 2%, panečku to je umělecké dílo! *7*
        • Žánr je sice FPS, ale já bych čekal větší podobnost s Bioshockem nebo System Shockem než s Call of Duty X.
    • Mato1987
      moorhuhn but better, with autoaim , on PC, no nekúp to *2* *8* *1*
  • MrSanta
    Nezkoušel to někdo rozběhnout pod Win XP?
    • Win XP? To ještě někdo používá na herním PC?
      • MrSanta
        Že se vždycky najde nějaký blbeček, který musí tuhle otázku položit.
        Z her co mě zajímají si nezahraju pod XPéčkama akorát XCOM a BioShock: Infinite. Takže jaksi zatím nebyl důvod si pořizovat nový systém mimo hlavní upgrade počítače.
        • co vim tak XCOM si na xp zahrat muzes mam win 7 tak to potvrdit nemuzu ale kouknul jsem se schvalne na youtube http://www.youtube.com/watch?v=BjAFiEKLEqY a melo by to fungovat pamatoval jsem si totiz ze Halo 2 bezelo tehdy jen na vistach a taky to slo obejit a hrat na xp :)
        • Hra je nativne DX10, takze ne, nejde to rozjet.
          • MrSanta
            Díky. Tak holt budu muset vydržet ten měsíc, než bude nový kompjůtr.
  • Mato1987
    tak som to teda skúsil a "kúpil" to cez torrent a musím povedať že väčšiu hovadinu som už dlho nehral? ako môže tento odpad dostávať tak vysoké hodnotenia? za prvé je pc port otrasný a ohavný, tie textúry vyzerajú ako z roku wolfensteina 3D a to spolu s idiotskou optimalizáciou a tou nechutnou latenciou u myšky to moc nevyriešili, ďalej to čo je za hovadinu že keď zamierim ads tak mi to konzoloidne autoaimom hodí na panáka...a čo to sú tie nezmyselné čísielka čo striekajú z nepriatelov pri každom zásahu.
    takto debilnú hru som už teda hodne dávno nehral.... *11* grc, exkrement, otras, zgerba a odpad, chválabohu že som za tento paškvil nevyhodil do luftu 30 euro.
    • Hanzales
      Proč jdeš do toho hate až s takovou vervou? :) Kolikrát se mi stalo, že jsem se u 6-7/10 hry královsky bavil a u 9kové hry se nudil. Někdy hold hra nesedne každému, ale nemyslím, že by na tom byl Infinite až tak zle? Málo kdy vidím, že by hra měla velmi pozitivní ohlas jak u recenzentů, tak u hráčů (vyjma pár výkřiků).
      • Mato1987
        veď presne o tomto hovorím, celkom zábavné a fajnové hry majú častokrát nízke hodnotenie z rôznych dôvodov a naopak priemerné hry trebárs ako tento odpad kól of ďúty bioshock dostane takmer absolutórium, ale búh ví že za čo....
        • Inu tady cítím snahu odlišit se od davu a tím si nahonit vlastní ego, gratulace nejspíš když se podíváš do zrcadla tak si připadáš jako majster critic. A zajímalo by mě zdali jsi aspoň četl knihy od Sapkowského když tu tak podle haníš Zaklínače který je společně s Dark Souls asi nej RPG za posledních pár let. Když ti novinky tak hanebně uráží vrať se zpět do časů svého mládí (otázkou je kolik ti vlastně je abych neurazil) zapni si jakoukoliv klasiku a nadávej (jako správný stařík v hospodě u piva nad tím jak ten svět spěje doprdele) jak sou ty dnešní moderní hry hrozné a urážející. Se vší úctou milovník RPG.
          • Mato1987
            tu nejde v žiadnom prípade odlúčenie sa od stáda ovečiek, tu ide o obhájenie si vlastného názoru, nič viac, nič menej.
            ja som skôr labužníkom kníh o mafii, trebárs od maria puza mám prečítanú celú jeho tvorbu.
        • již jsem měl čest decentně si zahrát a absolutorium bych dal taky....Za naraci, takhle bezchybně odvyprávěnou hru jsem ještě nehrál a smazalo to jakékoliv jiné nedostatky. Nicméně je to o vkusu (a o mojí profesní degeneraci).
    • Možno keby si si hru kúpil tak by si si ju vážil viac. Moja osobná skúsenosť mi to len potvrdila - sosol som si napr. deus ex human revolution a po pár misiach som to zmazal. Keď som si to kúpil, s nadšením som to prechádzal, skúmal zákutia a tak podobne.
      • Mato1987
        nesúhlasím, pretože toto som spravil pri prvým dvoch dieloch bioshocku alebo aj pri tom nesmierne obľúbenom zaklínačovi a ani jednu z tých hier som nehral viacej ako hodinu...
    • Komu to cpeš? Díky lidem jako jsi ty, se už nedělaj velké PC exluzivní aaa hry. Za**anej warezák, ještě si bude stěžovat.
      • Mato1987
        ahoj krypel
        toto je môj steam účet http://steamcommunity.com/id/Chimaira2/
        na origin účte asi okolo 18 hier a v poličke asi ďalších 150 poväčšinou sú to zberateľské záležitosti.
    • jo a ten autoaim se da vypnout v kazde hre, ale na to si asi neprisel ze,?
      • Mato1987
        http://www.youtube.com/watch?v=Avk8GcyVtRM vypnúť sa to nedá, tak netáraj
        • Hanzales
          Prý po připojení gamepadu se ten mouse autoaim paradoxně vypne :) Počítám to pořeší hned nejbližší patch....
          • Hanzales
            No Colonial Marines jsem stáhl ještě před tím, než pořádně začalo vylézat na povrch, jak to nakonec dopadlo. I tak jsem to chtěl zkusit, protože se jen málokdy nechám unést proudem, ať už je pozitivního, nebo negativního ražení. Pořád tam byla šance, že si hru koupím, ale nakonec jsem rád, že jsem ji prve vyzkoušel a ty prachy za to nedal.
            To jsem nakonec udělal jen s Crysis3, DeadSpace3 a TombRadierem. Udělal si i vlastní názor a podle toho až koupil. Zatím to necháme tak ;o) Až pozítří hru pořádně dopařím, tak ti dám možná z části za pravdu a možná taky ne. Nicméně pokud vidím takto pozitivní recenze hráčů i herních magazínů, tak to opravdu nemůže být tak špatná hra, jak tady prezentuješ. Možná ti jen prostě hoodně moc nesedla celkově. Vím, že hodnocení magazínů bývá někdy zcestné, ale nějak se mi nechce věřit, že by fakt vydavatel všechny ty magazíny uplatil a uplácel i individua hodnotící na MetaCritics atp. Už jsem jen čekal, kdy se tam objěví první "0" ;o)
            • Mato1987
              s crysis 3 s tebou naplno súhlasím hraje sa parádne a je vidno že páni si na pc verzii dali sakramentsky záležať, kampaň bola fakt švanda a paráda a na multiplayeru takmer výhradne hrajem len hunter mód, ktorý sa im nesmierne vydaril :) jediná chybička krásy je źe serveri nemajú limit pre hráčov s vysokým pingom, trebárs ja mám štandarne stabilných 60-70 ping a nejaký krypl z ameriky alebo ruska sa pripojí na europsky server a ja ho ani za boha neviem trafiť ani zo salvy z typhoonu...lebo celý netcode zvýhodňuje užívatela s vyššiou latenciou...niečo ako battlefield 3 netcode....
            • Hanzales
              No jsou hry, které předobjednám rovnou a jsou hry, které radši vyzkouším (právě mnohdy i přes kladná hodnocení) a třeba u Crysis 3 jsem si nebyl jistý, ale paradoxně se mi hraje líp než Crysis 2, který jsem taky koupil, ale moc se k němu nevracím, zato trojku hraju jak strhaný :D U Deadspace3 jsem měl také spíše negativní pocity, ale naštěstí to dopadlo mnohem lépe, než jsem sám čekal. Nyní ho hraju na nejtežší (už potřetí) a žeru všechny tři díly (každý pro něco jiného) No a Dishonored mně třeba baví a tohle bude počítám taky. Tak jako tak nepočítám, že bych těch 660kč za to litoval. To se stalo jen u Duke Nukem Forever a u toho colonial Marines jsem tomu naštěstí předešel ;o)
            • Mato1987
              Počkaj mi chceš povedať že si si crysis 3 a tomb raider najprv stiahol a potom zakúpil? nie som proti, ale crysis hry boli vždy kvalitné záležitosti, čiźe tam by si neprehlúpil nikdy a nový tomb raider je niečo ako uncharted, presne toto tu na pc chýbalo, nejaká tá akčne/adventure-survival hra pre PC.
              A vela zdaru a zábavy pri hraní prajem, pretože mňa ten nový bioshock nebavil skoro vôbec...som to po skoro hodinke a pol s nechuťou vypol a zmazal, tak isto ako som to spravil s dishonored.
          • Mato1987
            hmm tak to mi velice nepomôže kedže gamepad nemám, na čo by mi u PC aj bol že
            • Mato1987
              pozri sa , ja mám ps 3 ale aj tam hrám radšej na klávesnici a myške pretože mi to príde intuitívnejšie a presnejšie ako na gamepade s tými idiotským analógovými páčkam.
              A vidíš tu je rozdiel medzi nami, ty si si aliens colonial marines stiahol aj keď je tá hra odpad, kdežto ja som sa tej hry ani nedotkol a ani som ju nekomentoval lebo viem že je odpad. Kdežto u bioshock infinite prevláda názor médií že tá hra je božská a dostáva prestrelené hodnotenia, boh vie že prečo ale u hŕáčov prevláda názor že je to jedna priemerná strielačka alá cod...je to celé divné, niečo podobné bolo aj pri spec ops the line, tá hra je maximálny šmejd, ale u recenzentov dostáva tiež boh vie prečo vysoké hodnotenia a u hráčov to je podpriemerná hovadina.
              Niečo tu smrdí a mám aj tušáka že je to korupcia a podplácanie.
            • Hanzales
              Gamepad u PC? Na spoustu věcí ;o) Pointa je v tom, že autoaim u myši není záměr, ale spíše chybka, kterou jistě opraví.
              Nicméně pokud člověk ke všemu přistupuje s přemírou předsudků, jako např. s tím gamepadem (počítám nenávidíš konzole a gamepad je tím pádem pro tebe sprosté slovo) tak je to pak těžký. Že se ti hra absolutně nelíbí se dá pochopit, ale nikdy nepochopím tu neutuchající sílu haterů svůj postoj vrýt i ostatním :) Tak se to lidem líbí, tak jsme v tomhle případě ovce. Kdyby byla celou dobu řeč třeba o Aliens Colonial marines, tak je to něco úplně jiného. Tam jsem taky vyjímečně stáhnul, zkusil a smazal. No nic, za chvíli vyjde nové Metro, tak budem spojojeni dva (akorát já třeba budu spokojený s jednou hrou navíc, no) ;o)
        • No já ti nevím, ale ted sem si autoaim v xboxové verzi normálně vyplnul a stejne tak i čísilka po zásahu. *7*
          • Mato1987
            no priatelu je neskoro, ten odpad som už odstránil z disku, ale aj tak som si nevšimol žiadne nastavenie pre vypnutie toho otrasného autoaimu.
            • No, to mi řekni, co jsi za kr3tena. Deláš i něco jinýho, než že hraješ hry, ty bukvice?
            • Mato1987
              lololol nechcem sa tu ničím chváliť, ale
              toto je môj steam účet http://steamcommunity.com/id/Chimaira2/
              na origin účte cez 18 hier a v poličke asi ďalších 150.
            • to rikej kamaradum u piva, ty dve originalky co mas na policce te nezachrani.
            • Mato1987
              nerobím to skoro vôbec, no po tých otrasných recenziach čo som si prečítal kde to všetci vychvalujú do nebies, tak mi to nedalo a musel som si to už len z princípu zahrať a som rád že som za to nevyhodil ani cent.
            • tak si utikej rychle stahnout neco noviho, abys to pak mohl hatit na foru...
    • jasne vsude to dostava 10, ja jsem si pro to pred chvili dosel na postu , hraju to a tlamu mam az na zemi , je to divny ,ale myslim ze by ses mel jit lecit k doktorovi a nebo jsou na tebe tyhle hry moc slozity na pochopeni, doporucuju tetris, nebo staryho maria tan byl vybornej ...
      • Mato1987
        jediné čo sa mi páčilo že som tam započul hlas April Stewart, skvelej dabérky zo South Parku, ináč to je fakt totálna zgerba tá hra, nechápem ako niekomu z tej otrasnej grafiky a nulovej hrateľnosti môže padať huba, hnusný šedý popdriemer...asi papáte mašrúms , ne?
        • GlaDOS
          Tak mi řekni, proč tahle "zgerba" hra nikde nezískala méně, než 9/10. Asi nějaká konspirace. A možná je to vážně skvělá hra a tobě prostě nesedla.
          • Mato1987
            prečo automaticky označuješ hru za skvelú len na základe číslného hodnotenia, vo väčšina prípadov sa jedná len o subjektívne čísielko, sem tam sa recenzent trafí no mnohokrát to je len odraz jeho nálady, celkovej pohody alebo podráždenosti.
            • Už neotravuj, buzera_nte. Všichni jsme pochopili, co jsi za překuřovače fotrovo nádobíčka.
          • CoDka si donedávna taky nosila hodnocení kolem 90%, je to nejprodávanější titul všech dob. To, co si myslí majorita, nevypovídá o ničem. Stejná majorita dělá z Blesku nejprodávanější deník a čumí na TV Nova.
            • Mato1987
              vieš to ale ovečkám nevysvetlíš, oni si stále budú mlieť jedno a to isté.

"Pak stačí zkombinovat CoD s kýčem a na lep ti skočí i všichni intelektuální wannabe z herních médií. K tomu se ještě přidá hype a nutkání zapadnout mezi tuto "elitu"."
              to je fakt krásna veta, máš úplnu pravdu, ja by som to lepšie nenapísal.
            • Přesně tak!
            • Pak stačí zkombinovat CoD s kýčem a na lep ti skočí i všichni intelektuální wannabe z herních médií. K tomu se ještě přidá hype a nutkání zapadnout mezi tuto "elitu".
  • Dostal jsem to (a jeste Tomb Raider) k nove grafice od AMD a hrat to nebudu, tak kdybyste to nekdo za 6 kil chtel, tak mi napiste na martin-praha-4@email.cz, nejsem prekupnik, mam jen jednu kopii :) Prodej nejspis pres osobni predani v Praze.
    • Nikomu to nedávej, už sedám na kolo!
  • Pro mě zatím nejlepší FPS od Half-life 2. Akorát nemůžu dostat z hlavy tohle: https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší