-
Haters gonna hate. *7* Zkuste občas hrát více srdcem než hlavou a třeba vás bude občas nějaká hra i bavit *3*
10/10, nejlepší herní zážitek všech dob! -
Dohráno za 19 hodin.. a stejně jsem někde minul pár zpropadených nahrávek a "kukátek" :)
Každopádně jsem v Columbii nebyl naposled.. jsem taky zvědav co přinesou DLC, snad poprvé v životě jsem si koupil jakýsi Season Pass, ale i kdyby to mělo být jen 20 babek Kenu Levinovi na pivo, tak to stálo za to :))
Opravdu už dlouho nepamatuji hru, která by mě tak vtáhla a bavila po všech stránkách (jen možná mohli občas trochu ubrat těch přestřelek v některých částech hry).
Prostředí plné detailů je zpracované nádherně, s tím souvisí i zvuky (od efektů, dabingu až po hudbu), které patří mezi to nejlepší co jsem ve hrách dosud zažil.
Tohle je opravdu umělecké dílo, které se musí vychutnávat a věnovat pozornost všem maličkostem.
Příběh si každý musí přebrat sám, ale rozhodně budete mít po dohrání o čem přemýšlet.. každopádně neangličtináři budou ztraceni úplně, takže bych si počkal na nějakou fanouškovskou češtinu, která se určitě dříve či později objeví.
Jo a neskipujte credits :) -
Jak se mi úvod líbil, tak mě to s prvním zabitým přešlo a uvědomil jsem si, že hraju v prvé řadě "moderní" FPS se vším všudy. Hodinu v kuse tam bez oddychu a jakéhokoliv smyslu masakruju jednoho pošuka za druhým. Všechno a všichni tam tomu jsou podřízení.
-
-
Tak to je úplně na prd. To asi moc dobré RPG není.
-
-
Ano, tahle hra schovává svou tupost za žánr. Je to přece FPS, tak přece nevadí, že je to 98% času Call of Duty, ale ty 2%, panečku to je umělecké dílo! *7*
-
-
Žánr je sice FPS, ale já bych čekal větší podobnost s Bioshockem nebo System Shockem než s Call of Duty X.
-
-
-
moorhuhn but better, with autoaim , on PC, no nekúp to *2* *8* *1*
-
-
Na Bioshock Infinite jsem se vůbec netěšil. Čekal jsem další rádobychytrou střílečku s pár zajímavými nápady a nudným příběhem.
A dostal jsem jednu z nejhezčích a nejzajímavějších her, co jsem kdy hrál. Hru skvěle udělanou, chytře vymyšlenou, se spoustou pracných detailů a navíc hru po všech stránkách krásnou, což se u AAA+ titulů nestává moc často.
Docela jsem se těšil, že Bioshock Infinite bude blbost, nad kterou bude pár náctiletých nadšeně hýkat, ale zkušený pařan pokrčí rameny a půjde dál. Ale ouha. Takhle nějak jsem si představoval dokonalou hru, když mi bylo 15. Že bude jako super kniha nebo film, jenom se to bude dít přímo mně.
Někde psali, že Bioshock Infinite je definující hra této generace. Kéž by to byla pravda. -
A jak j to s tím modem 1999 nikde ani slovo
-
-
Prý když se hra jednou projde, tak se ten mod "otevře". Méně dukátků, odolnější nepřátelé. Dál už vím jenom to, co o tom pravil p. Levine.
-
-
Ani dohrat to nenusis *1* Navod na okamzite otevreni modu 1999 je na hlavni strance v Bleskovkach. Mam to odzkousene na PC verzi a je to 100%funkcni.
-
-
-
mam za sebou 3 hodiny a jako znudeny hrac z dnesnich pocinu BI radim jako jednu z best off FPS posledni dekaty - borci co to delali jsou doslova a do pismene umelci. pristupoval jsem k te hre s despektem az nechuti a jsem vic nez mile prekvapen.
-
Asi by sa na koniec recenzii Lukasa Grygara malo pisat,ze Lukas Grygar pise recenzie ako Lukas Grygar a nepise ich inak,takze ked ich chcete inak chodte o dom dalej,znizil by sa pocet prispevkov v tejto a podobnych uzasnych diskusiach o stvrtinu,zas raz plne odpadu.
-
Pokud se zajimate, co se deje i za humny, nejlepe jaka je ve skutecnosti ta Amerika z vyzehlenych serialu a akcnich patriotickych filmu, tak vite, ze tamni situace neni ruzova, ani svetle cervena ale spis orezla se zaschlou krvi.
Kdybych mel postavit novy Bioshock nekam do kulturniho "landscapu" sedel by zatracene blizko Djangovi nespoutanemu. Mirou soku ze scenerii a toho co se kolem deje se da srovnavat snad jen s Portaly nebo HL2. Verohodnost a domakanost prostredi si nezada s novym Deus Ex. Mam automatickou neduveru k masivne vychvalovanym dilum, ale kdyby mi nekdo tvrdil, ze pocitacove hry nejsou umeni, posadil bych ho k tyhle hre. Cely uvod (nebudu spoilovat) do prvniho vystrelu je naprosto neskutecny... ale nez se necham unest, jestli se radi ztracite v jinych svetech a jste duse premysliva, Biohock Infinite je MUST-BUY.
Skutecne umeni ma moc menit mysl svych konzumentu. A stejne jako Django kope do "bezchybne" minulosti Americanu s vervou, Bioshock rozmetava moderni myty zmirajiciho Imperia. -
Tahle hra je prostě úžasná...
Příběh mě strhl hned na začátku(a vedlejší postava Elizabeth je asi jediná vedlejší postava, která se mi kdy líbila.. :D), a na Columbii je radost pohledět.
Vigory se skvěle kombinují a existence jakéhosi štítu mě mile překvapila..
A ta hratelnost ..., škoda mluvit, ta je naprosto úžasná.
Taky mě jako málokde bavilo prozkoumávat naprosto všechna zákoutí, prohlížet si filmečky a podívat se všemi dalekohledy... :)
Tahle hra chytne a nepustí, je krása nad krásu, v mém životě je to ta nejlepší hra, co jsem kdy hrál, a to zdaleka... -
Jinak taková perlička v rámci torrentů. Během posledních dvou dnů se verze na Xbox stala nejstahovanějším torrentem na pirratebay:)
-
-
A co to v reálu znamená? Jaká jsou absolutní čísla a jaký je poměr k prodaným kusům? To je to podstatné, pirátství bude vždy, stejně jako třeba vraždy, jde především o míru. Zatímco na xboxu pirátí zhruba 20 % uživatelů (a platí za to ztrátou řady služeb, třeba multiplayeru), na pc se to pohybuje na 90 % uživatelů. O absolutnich prodejích a která platforma více vydělává se snad ani není potřeba zmiňovat, i když to je pro fungovani herniho průmyslu to nejdůležitější.
Obávám se, že tobě, jako vlastníku xboxu a znalci poměrů pirátství na torentu to pirátství není nijak cizí. Jsi vlastně pc hráč, který tu statistiku hráčům na xboxu kazí. Myslím si, že na xboxu pirátí lidé jako ty, pro které ten xbox není hlavní platformou a tudíž jim nevadí o co všechno s ním na xboxu přichází, protože si to vynahradí na pc. -
-
jen technická, na konzole se stahuje pres konzolové torrenty?
-
-
Ne přes klasické. Jak máš pc torrent, tak hned pod ním může být Xbox torrent:)
-
-
Myslel jsem přes konzoli samotnou ;)
-
-
-
90% uživatelů? A spíš s Jedáskem nebo jsi takový lhář sám od sebe?
P.S: Největší míra pirátstv je kupodivu Itálii, Číně, Španělsku, Brazílii a Francii, kde dosahuje závratných 54%. Kde máš ksakru Těch 90? -
-
Ty jsi přišel z novinek.cz, viď? To je mi úroveň. Obávám se, že je to mimo tvé chápání, ale chceš-li se o to pokusit, přečti si mou reakci na pana sk.
-
-
Chtelo by sve tvrzeni podlozit nejakymi dukazy, jinak je to co tady vykladas pouhe volani do vetru a tezko uveritelne. 90 procent je cislo, ktere si myslim, ze by vydavatele her presvedcilo o tom, prestat dodavat hry do CR
-
-
Fajn, tak predloz celosvetove podklady. Z neceho jsi si to vycist precijen musel. Neverim tomu, ze by na svete bylo 90 procent piratstvi, jelikoz by se potom tenhle business absolutne nevyplatil. Predhod fakta, pokud nejsou, tak tohle netvrd.
-
Jak jsem uvedl, viz má reakce na slušný dotaz pana SK. Těch 90 % se netýká čr, ale celého světa. A rozhodující je pro vydavatele výdělek, od tud tolik odfláklých (rozuměj nízkonákladových) pc portů. Projevuje se to právě tímto způsobem.
-
-
-
-
90% to neni ani v rusku, v CR to je myslim okolo 40% ted uz mozna min
-
-
Pleteš si pirátství komerčního software s pirátstvím her. Jako příklad může sloužit např. toto vyjádření od jednoho v pc hráčské komunitě nejdůvěryhodnějších: http://www.eurogamer.cz/articles/5-milionu-nelegalnich-stazeni-zaklinace-2 A tyhle čísla čas od času poskytují další vydavatelé, třeba Amanita Design o Machináriu, Bohemia Interactive a tak dale, stačí to dlouhodobě sledovat a uvidíš. Je zbytečné před tímto stavem zavírat oči, prostě takový je. A je dobře, že aspoň někteří se za to stydí.
-
Jenže těch čtyřicet procent se týká veškerého softwaru. Kdyby se počítal podíl pirátství pouze na PC hrách, muselo by to číslo být o hodně větší. Nalijme si čistého vína přátelé...
-
-
A ty statistiky o 20% a 90% jsi vzal odkud? můžeš hodit link? Nebo to jsou zase jen plácnutí do vody?
-
-
Ale stejne se toho pak proda tak 3x tolik jak na pc
-
-
Nechapu tolik minusu :-D Puvodniho Bioshocku se na Xboxu prodalo 8x vic nez na pc. Kdyby se Infinite podarilo na PC prodat tretinu toho co na xku, byl by to podle me celkem uspech.
-
-
Jelikož Steam nezveřejňuje čísla prodejů a Bioshock se tam vesele prodává, tak nemáš pravdu;)
-
-
Právě... po tom co se docela rozjela digitální distribuce (v tomto směru s tíchým Steamem v čele), tak jsou vešekeré ty statistiky prodejů spíše odhad :/ Prve jsem byl taky zapřísáhlý krabičkomil a nyní už mám přes 80% her skrz digitální distribuci.
No a pirátit se bude podle mne stejně. Lidi jsou stejní a míra pirátsví na pc a konzolích spočívá jen v "jednoduchosti a dostupnosti", takže je jasné, že na PC ty čísla budou větší, ale to nějak konzolové piráty nestaví do pozice morálnějšího uskupení :) Pokud je člověk bez morálních hodnot, tak to ukrade tam i tam. -
-
SandMan: jj, musím podotknout, že jsem zase právě o těch prodejích až tak nemluvil :)
Když se to vezme globálně, na konzolích se toho prodá asi opravdu o dost víc, ale i tak si myslím, že PC platformě se nevede nějak špatně a když je hra opravdu dobrá, tak se najde vždycky dostatečný počet lidí, kteří si tu hru rádi koupí. Ono i produkty zameřené jen na užší skupinu PC hráčů se v pohodě uživí (simulátory např.) . Ale vydavatelé se nesmí divit, že spoustu těch nedodělků s DLC dopředu, hrací dobou 6-7 hod a cenou 49Eur... ať se na mně nezlobí ;o) -
S piratstvim naprostej souhlas. Ten kdo rika ze konzolisti jsou nejaky svatousci, tak je hodne mimo :-D Psal jsem jenom o prodejich, coz je podle me pro vydavatele jediny meritko uspechu, piratstvi je az na druhym miste
-
Fšak jááásnééé :) Když je pěkná, tak samo běžím do nejbližšího krámku :) SteelBox Dishonored, Zaklínač 2, Batman Arkham City, to jsou krabičky, ty nemít, tak si dám přes prsty myší :)
-
Já mám jenom pár krabiček:) Vždycky vybírám, co na poličku. Je to pořád takové sváteční:)
-
-
Jj mas pravdu ze digitalni distribuce zapocitana neni. Ale i kdyby se tam prodalo jednou tolik co se prodalo na plackach (coz se podle vyjadreni vydavatelu zatim nedeje) za plnou cenu ( cemuz neverim, sam jsem ho koupil asi za pet eur) tak jsme porad na Xbox 4:1 Pc.
-
-
-
-
Tak to je pokaždé když vychází nějaká očekává hra.
-
-
To spíše byla narážka na pirátství na pc a konzole svatí:)
-
-
důležité je, kde se kolik prodá, ne kde se kolik krade.
-
Divím se, že ti tu už nepovykuje jejdásek s nějakým zaručeně kuriózním vysvětlením, proč tomu zrovna tak je aneb "spiknutí zlých PC zlodějů :D".
-
Přesně.
-
-
-
Je neuvěřitelný že se výroba her pořád vyplácí.
-
-
Je neuvěřitelný že si je ještě někdo v ČR kupuje xD pak nemá bejt krize...
-
-
S timhle nickem se ani nemusis snazit trollit
-
-
-