Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle už není moc recenze, spíš esej. Hodně dobrá esej. Až na mě působilo rušivě to občasné snažení o recenzi. Myslím si, že právě esej je Lukášova doména (vedle videorecenzí, na nich je vidět, že navíc umí výborně pracovat s obrazem a zvukem) a vůbec by mi nevadilo, kdyby podobně dobrých textů psal víc. Tam může experimentovat, tam se může realizovat i umělecky. Jestli se to úplně hodí do recenze.... no, já to subjektivně vidím tak, že spíš ne. Ale nepochybně se najdou lidé, kteří budou tvrdit, že spíš jo. :P
    • GlaDOS
      No já nevím, trochu mě tahle recenze zklamala. Čekal jsem větší rozbor, protože zrovna tahle hra by si to zasloužila. Na jednom nejmenovaném konkurenčním webu, který nemám moc v lásce se mi recenze líbila víc.

Edit// Ale nevadí. O koupi jsem byl stejně přesvědčen už před rokem.
    • Keyz
      Taky bych raději více faktů a postřehů, dle toho se dost rozhoduji.
      • Ja jich tam nasel vic nez dost. Chce to umet cist slozitejsi text, nez je navod k automaticke pracce.
    • Me to prijde jen dobre napsany... Mozna zbytecne osobni, ale zadny experiment tam nevidim. Nebo jestli je dnes experimentalni psat kvalitne...
    • Trisska
      Jsem jednoznačně proti! Když vidím nadpis *Bioshock Infinite - recenze*, tak by to měla být opravdu recenze. Tedy žádná esej, úvaha nebo blogýsek...
      • ty už běž někam, takhle ti to řeknu... to je strašné ty tvoje blitky pod všema článkama
        • Trisska
          Hoď se do klidu balíku.
          • přece se takovými nenecháš vyvézt z míry, ne? Jsem rád, že alespon někdo sdílí podobné názory a nepřipadám si jak z jiné planety. Ti co nejdou s davem jsou vždycky outsideři...
            • Trisska
              Neboj, tohle mě nerozhází... Dnes jsem měla opravdu skvělej den a nenechám si ho pokazit od nějakýho agresora. Dneska jsem jak se říká *nad věcí*. *15*

Souhlas, každej máme právo na svoje vlastní názory. Jen si ho nesmíme nechat vzít! *3*
  • Z Games.cz a hlave z recenzenta je mi silne na zvraceni..jak 9/10? Budouci GOTY hra a jen 9/10? TVL CTJ? Nechapu nic *7*
  • nevíte někdo, jesli jde třeba nějak přes config ve hře změnit velikost titulků? při rozlišení 1920*1080 jsou docela malé a docela by se to hodilo..
  • Koukám, že na všech stránkách recenzenti chrochtají blahem, ale reakce hráčské / fanouškovské jsou tomuto na míle vzdálené.
    • MrSanta
      Sice mi není úplně jasné, jak to můžou hráči hodnotit, když hra oficiálně vyrazila do světa dneska, ale v hodnocení hráčů na Metacritics to má zatím 91 %. To mi na míle vzdálené nepřijde. I když hodnocení hráčů na Metacritics je o houvnu...
      Z jakého zdroje čerpáš?
      • Mato1987
        ako sa môžeš odvolávať na "užívateľské hodnotenie" na metacritics pre pána boha, viacej irelevantnejší systém hodnotenia som snáď videl už len u eurogameru, alebo čsfd.
        • na multi platformovkach su uzivatelske hodnotenia vecsinov uplne v poriadku pokial ja viem ale o hodnoteni tejto hry bolo rozhodnute ajtak este davno pred tym nez vysla, vcase ked ukazali ten prvy trailer myslim, no ja sa k tomu dostanem az za tyzden tak uvidim potom vyzera to dobre.
  • Hanzales
    Taky díky za velmi prima recenzi. Akorát jsem to koupil, tak se těším na zítřek :)
    Prve jsem k této hře až tak nevzhlížel, ale vypadá to na opravdu kvalitní počin zkušených lidí.
    Nejvíce mně bavily první dva SystemShocky. Bioshock mně taky strašně nadchnul (ale už jinak), nicméně dvojku už jsem pak přeskočil. Prve mi to město v oblacích nějak moc nesedělo, ale nyní mám úplně opačný pocit. Nějak se mi naladily herní chutě. Už se nemůžu dočkat, až se tam vydám :) Stejně ale tak nějak v hloubi duše doufám, že kluci někdě v tichostí kují pikle na Systemshock3. Bral bych ho i v dnešním mainstreamovém kabátu, i když taky v určitých mezích. No nic, hurá ať už je úterý, ať můžu tu holčinu vysvobodit a to mesto srovnat do latě, nebo napopel, to se vlastně teprve uvidí :D
  • Dostal jsem to (a jeste Tomb Raider) k nove grafice od AMD a hrat to nebudu, tak kdybyste to nekdo za 6 kil chtel, tak mi napiste na martin-praha-4@email.cz, nejsem prekupnik, mam jen jednu kopii :) Prodej nejspis pres osobni predani v Praze.
    • Nikomu to nedávej, už sedám na kolo!
  • Než se zase napálím, obsahuje hra možnost quicksave? Nebo alespoň uložení víc checkpointů (třeba nový Tomb Riader nabízí celé 3 pozice pro jejich ukládání).
    • Nie neobsahuje quicksave a pekne ma to sere. Nie koli bojom, ale checkpointy su dost daleko od seba a ked sa vsade motam a prenuravam, tak nasere ked pridem o pol hodinu hrania, pretoze checkpoint je v nedohladne a musim ist uz do roboty :(
      • Jo, přesně tohle mi na moderních hrách bez ukládání vadí...
    • Hanzales
      V Tomb Raideru je těch ukládacích pozic po patchi 99 ;o)
      • Fakt? To se k němu možná vrátím:D Jsem měl ve zvyku si uložit vždy každý level jako jeden save, takže znovuhratelnost byla výborná a mohl jsme hrát tu pasáž, která mě bavila...
        Ještě přidat možnost po dohrání hru hrát se vylepšenými schopnostmi a zbraněmi:) Znova sbírat každou krabici se mi nechce:)
        • Vždyť Tomb Raidera když dohraješ, tak můžeš normálně pokračovat se vším, co si v průběhu prvního hraní nasbíral. A pokud ti jde o znovurozehrání příběhu s vymaxovanou postavou, stejně je ta hra přímočará natolik, že by to nemělo smysl a navíc je dost jednoduchá i bez vybavení.
  • BoB.2
    Tohle hodnocení čekal každej.
  • Lidi, jedna věcná k PC verzi. Nestalo se vám někomu, že jste byli uprostřed přestřelky, zabili vás, pak se znovu objevíte a je po přestřelce, nebo je jí půlka?
    • Nevím, co si mám představit pod pojmem půlka přestřelky. Ale pokud zemřeš během přestřelky, nepřijdeš o "progres", zůstanou ti tam jen nepřátelé, které si nestihl zabít.
      • Jo, přesně tohle myslím. V nastavení jsem to nenašel, ale nedá se to vypnout, aby to začalo znovu od posledního checkpointu, kde budou všichni?
        • Vím, že tohle bylo zmiňované i v recenzi na Eurogameru a vypadá to, že je to prostě takhle nastaveno, ledaže bys vypnul hru a odehrál znova část od posledního checkpointu. Já zatím během souboje nezemřel, tak jsem to vůbec neřešil. Mně spíše vadí ten automatický systém ukládání, kdy na PC vlastně ani není hra uložena, vše je zřejmě v cloudu, takže pak když jsem vypínal hru, tak jsem vždycky čekal na další checkpoint. Když jsem to neudělal, tak jsem zase musel spoustu bedýnek, stolečků a krabic prohledávat znova kvůli lootu a to je docela otrava. Dokonce i achievementy se ti vrátí třeba o krok zpět. Doufám, že do budoucna přidají klasický save v nějakém patchi.
          • A abych nezapomněl, s tím souvisí další věc. Gear, který ti přidává nějaké bonusy a který můžeš nosit, se ve hře generuje random (až na pár pevně nastavených kousků). Když pak něco najdeš a bude to dobré, ale nepočkáš do příštího savu a ukončíš hru, tak o tu věc přijdeš a na stejném místě pak po naloadování nalezneš úplně něco jiného, co třeba stojí za prd.
            • Díky. Myslel jsem, že jde o nějakou chybu. Uvidíme, co nám prvním patch přinese. Hraní zdar.
            • ten hard mod 1999 nebo jak se to jmenuje ty vita chambers vypina.
        • Tenhle systém přijde dost na prd.
  • Přemýšlel jsem nad tím novým systémem 2 zbraně v jeden okamžik po ruce. A prozatím mně to dost štve, když potřebujete sestřelit třeba Motorizovaného četníka (Motorised patrol) a momentálně zrovna kombinace pistole/karabina (ev. sniper) je žalostná eúčiná a RPG prostě nikde...
    • To chce mít po ruce Elizabeth:) Jinak mě ten systém také moc nevyhovuje. Je to víc realismu na úkor hratelnosti, přitom jinde realismus chybí (například člověk vidí své tělo jen v cutscénách nebo kousek ruky když má zbraň). Jinak je bez nohou a bez rukou:D
      • Ano v tom souhlasím...v minulém dílu jsem se zpočátku lekal i vlastního stínu jakožto Big Daddyho, ale tady jsem zatím nic neviděl, stejně tak i absense mapy, proč tam vlastně není? Orientace je o dost těžší jenom podle šipky na zemi, která vede vždy jen jakousi nejkratší možnou cestou je dost nešťastná.
        A naopak se mi líbí nový rozměr FPS akce, kdy se opravdu pohybujeme prostoru a ne jenom po jakési plošné mapě a například zamčená brána se dá pomocí té magnetické rukavice a vhodného "hákového" sloupu přeskočit, stjeně tak jízda na lanovce je prostě úžasná..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit