Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvalitní hra, kterou za 3 roky od vydání koupíte za hubičku a navíc i technicky odladěnou. Graficky vypadá dobře, atmosféra "města v mracích" je jedinečná. FPS prvky (zbraně, boje, AI) jsou nadprůměrné, ač je hra konzolovka, netrpí typicky konzoláckými neduhy, takže naštěstí žádný autoheal, ale poctivé sbírání lékárniček a "many" (tady je to o soli), FOV se dá nastavit, zůstaly akorát otravné checkpointy místo save/load, nicméně rozmístěny jsou rozumě, takže se mi nestalo, že bych opakoval nějaký delší úsek hry. Příběh "táhne", nějakou volbu rozhodování rozhodování nebo alternativního řešení však nečekejte (je to FPS, čili jde se pořád po lajně, můžete se maximálně rozhodnout, jestli protivníka vezmete čelním šturmem nebo skočíte pomocí magnetického háku na balkón vedle a osolíte ho z boku). Konec je sice zamotaný, ale to se dá ve hře založené na skotačení v časově-dimenzionálních trhlinách čekat. Nevýhodou je, že z hlediska hratelnosti to "vsáknete" na první rozehrání, druhé nebo snad i další rozehrání už nemá co víc nabídnout. 8/10.
  • Levine, udelej mi dite!
    Nemuzu dospat...
  • Ještě hodinu.. Připadám si jako Cartman před vydáním Nintendo Wii. Možná bych se měl nechat zmrazit...
  • Veskoslav
    Děkuji za rezenzi. Hru budu hrát, až dohraji předchozí díly, což počítám bude někdy v květnu:)
    • je nutné pro pochopení příběhu hrát přechozí hry?
      • nekromant33
        nutnost určitě ne, jestli tam je nějaká provázanost třeba v náznacích apod., to musí říct někdo kdo dohrál a nejspíš slyšel všechny pásky (pokud tam teda něco takovýho je, když je příběh vyprávěn jinak než v prvních dvou)
        • No pasky tam doufam nebudou.
          To me mrzelo uz u puvodnich Bioshocku.
          Zrovna od Iracionalu uz se doufam tyhle priserny berlicky znovu nedockame..??
          (Mam za to, ze ne - prave diky pritomnosti Elizabeth, a Bookerovych hlasivek)

Jinak provazanost s puvodnimi Bioshocky ma byt snad jen ideova (Infinite jsem nehral)
          • janchor
            Pásky jsou. Páskové taky.
            • Aj...
              Tak doufam ze v rozumny mire.
              Treba ve vlastni kancelari si ji predstavit dovedu, ale ze clovek s magnetakem obchazel vsechny hajzliky ve meste jim uz znova nesezeru ; )
              Ale Levine se myslim mnohokrat nechal slyset, ze prave diky ustredni dvojici je pribeh vypravenej mnohem prirozeneji nez onehda pod vodou..
              Snad se to dozvim uz zitra, ale dnes se zacinam obavat, ze se k hrani jeste par tydnu nedostanu : /
      • jasne že ne:)
  • Pro mě zatím nejlepší FPS od Half-life 2. Akorát nemůžu dostat z hlavy tohle: https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
  • Leatham
    Na PC hry téměř nikdy nekupuji (jen na Xboxa), ale tady jsem prostě musel udělat vyjímku, už jen kvůli podpoře Irational Games, aby 2K vidělo, že by je měli fundovat jak nejvíc to jde, protože ty jejich hry jsou orgasmické! *14*
  • michelangelo
    Ken ani Lukas nezklamali. Hra urcite vyborna a recenze taky! Jenze jsem si Bioshock zakazal. Minimalne do doby nez bude moje bakalarka hotova .) Coz me vede k tomu, ze bych si rad poridil vsechny tri Bioshocky v nejaky pekny edici, hezky pohromade. Nevite nekdo jestli se takova v blizky, nebo i vzdalenejsi budoucnosti chysta?
    • ucho
      http://www.greenmangaming.com/bundles/

píšou, že k tomu dají i XCOM, ale nevím proč, v nákupním košíku se neobjeví.
      • michelangelo
        Digitalni verze jsem na mysli nemel. Je par her, ktery stoji za to mit krabicove zalozeny hezky v knihovne a prave Bioshock je pro me jednou z nich. Ale snahu urcite cenim, i kdyz gmg mi mail s touhle nabidkou poslal taky.
      • Taky mi přišlo divný proč ten XCOM v košíku není, ale z vlastní zkušenosti ti můžu potvrdit, že ten XCOM dostaneš.
  • Dal by mi někdo link na onen v recenzi vzpomínaný rozhovor s Levinem? Díky.
    • Aha.. rozhovor vyšel na DVD příloze. Škoda, tak nic.
  • Kruci, už aby bylo zítřejší poledne, budu upalovat na Košíře, až se za mnou čoudit bude. *14*
    • Do tří v práci a hurá do Košířů pro předobjednávku se slevou. Za tohle 809 Kč dám.
  • mondzi
    Tak nejak som dufal, ze hra bude viac, ako to, cim sa prezentovala. Som rad, ze sa to naplnilo! Diky za recku, citala sa "na jeden dych" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit