-
Uz se nemuzu dockat....zitra bude dlouha noc ! :)
-
Fakt nuda. Neuvěřitelně primitivní střílečka. Colombia je taky pěkná chujovina, všude něco poletuje, cinká, leskne se, prostě blázinec. Ponořit se do toho je prakticky nemožné, nějak to nedrží pohromadě, souboje jsou s*it, vylepšování zbraní je tím pádem taky s*it a z každé někdo mluví kecy které nedávají smysl. Přijde mi to dost jako dishonored - odfláknutá prvoplánovka, která sází na audiovizuální vjem a spoustu vychytávek, ale totálně kašle na nějaký koncept, aby z toho hráč něco měl. Prostě spousta píčovinek, s kterými hráč může blbnout jenže to prostě nedává moc celé smysl. Měl jsem u té hry pocit, že by bylo fajn, kdyby za mně někdo prostě chodil a střílel, že bych se možná kouknul ještě jak se to vyvíjí, ale to bohužel nešlo a musel jsem to vypnout.
-
-
zacal jsem to hrat az ted a se vsim cos napsal souhlasim! Muj dojem z teto hry je ze vyvojari chteli naprogramovat strilecku a aby jim t dobre slo uplne vsichni si slehli a hullili a hulili nekolik let a vznikla z toho fantasmagorie na entou davajici smysl jen halucinogenim jedincum *10* *11*
-
-
Pána boha tak proč tu hru vůbec máš když nemáš rád fantasmagorie? Nechápu lidi co hrajou hry i když to není jejich žánr....to v TV taky čumíš na všechno?
Střílečku s toho děláš jen ty....jestli chceš střílečku stáhni si CoD a střílej teroristy nebo nácky....Ale neděl s toho střílečku když ten princip hry a hraní je uplně jiný a mimo tvé schopnosti :-D běž hrát CoD nebo GTA střílel lidi a čoruj auta :-D -
Čaute retardi. *4*
-
-