-
Jsou tedy lokace jako u prvního dílu kde je mohu projít jak chci?
Viděl jsem zde video kde to vypadalo, že nejde moc odbočovat. Navíc obyvatele na videu vůbec nereagovali na střelbu dělem venku. Možná to bylo ojedinělí případ proto se ptám. -
-
Zapomeň na všechno, co jsi viděl v trailerech/gameplayích. A lokace jdou projít tam a zpátky, ale nejsou nelineární. A u téhle hry to NENÍ ŠPATNĚ.
-
-
Dík za odpověď.
To jsem tedy zvědav *4* jestli to vracení bude mít smysl. Například u posledního Dead Space nebyla taky nutnost brát všechny suroviny protože na nutné vylepšení toho člověk našel hodně i když nic nehledal.
-
-
-
Děláte si ze mě srandu? Jak to, že je to tak vysoko hodnocený? Ta hra je naprosto nudná, plytká, všechno se opakuje. Po 3 hodinách je moje zkušenost taková: je to protažená procházka rasistickým Disneylandem, kde nemáte vůbec žádnou možnost volby a musíte jít furt "rovně," postřílíte pár lidí, aby se vám odhalil kousek čím dál nudnějšího příběhu, zas běžíte dál a vlastně se ani nemusíte moc snažit, protože na vás ti protivníci nabíhávaj sami. Elizabeth se svýma komiksovýma očima je nejotravnější stvoření z celé Columbie. To, že je ta hra postavená na každým inteligentním člověkem nezpochybnitelném tvrzení, že rasismus je špatný a na něm postavená společnost se zvrtne v antiutopii, z ní přece ještě nedělá žádný "vysoký příběh." ...
-
-
*1* Tak tohle mohl napsat jedině opravdu herní analfabet.Asi holduješ hrám typu : gitare herom,fable... *12* tak pokud něco nedokážu objektivně posoudit, lepší bude mlčet!!!
-
-
objektivne jsm to posodil a taky rikam ze je to jedna velka nuda tak pekne technicky a umelecky zpracovana a oto je to horsi tolik umu vynolozeno na takovou nudnou hru
-
-
ale chapu lidi jsou ruzni tohle neni hra pro mne ja jsem nikdy s zadnejma drogama neexperimentoval takze mne to fakt nebere!
-
-
-
Konečně někdo s jiným názorem na tuhle hru. Hra je opravdu nudná a jak říkáte Elizabeth je otravná. Pro mně obrovské zklamání po tom jaká pecka byla Bioshock1
-
-
hlavna hrdinka velmi chutna v tej bluzke. mnam *12*
-
Steampunk jak cíp, těšim se!
-
Recenze na jednu hru vydané ve stejný čas +- 15min na dvou různých webech? Čuju nějaký podraz, že by všimné od vydavatele?
-
-
Recenze na hru, vydaná v jeden čas (plus, mínus pár minut) na VŠECH webech na celém světě. Hmmmm, to se určitě ještě nikdy nestalo, to musí být konspirace! Ha! Proveď si pečlivou analýzu a zkus si ji vyhodnotit, jestli by to vydavatel zaplatil, a hlavně, co by tím proboha získal. Nebo to snad bylo prosté embargo na vydání té recenze.... To určitě ne, dnes se přeci nic neděje jen tak, jak je psáno, řečeno a tvrzeno. Za vším hledej Žida, Araba, ale hlavně úplatek.
-
-
Nedělej pyču.
-
-
kdo ví...kolega alespon předvedl, jak recenze MÁ VYPADAT
-
Nebo časové embargo, co myslíš? Buhví jak dlouho měli recenze sepsané a jen čekali na určitou hodinu...
-
-
Jo, to je dost možný... Já zas měla od pátku embargo na psaní příspěvků! *15*
-
-
:D
-
-
-
-
helejte mne to nejak vubec nebavi. kaka me ta protivna zenska, kaka me prophet (kdo ma ty bullshity poslouchat), kaka me koridor, kakaj me zvukovy loopy (obcas az neuveritelne otravne, zvlast kdyz se clovek chce "kochat") a vlastne sem zjistil ze to hraju jenom pro to, ze v budoucnosti se stane neco, co muj dojem zlepsi a uvidim tu hru, co vsichni ostatni.
po trech hodinach hrani sem si rikal 'ty vole proc nejdes delat neco rozumnejsiho' :) -
-
další pokakanej kakáč..... když se ti nelíbili předchozí dva díly, proč jsis pořídil třetí? to udělá jen kakač... *11*
-
-
Zajímalo by mě, kde jsou ty české texty ve hře :-) Proč to tam píšou, když to není pravda...
-
-
Všude je napsáno jenom český manuál. Každopádně čeština určitě bude.
-
-
TOHLE měla bejt recenze? To si děláte srandu. Mě fakt nezajímá, jaký citlivý hnutí a vzpomínky se honí recenzentovi srdíčkem a hlavou, ani nehledám nic "k zamyšlení" - chci vědět, jestli je tahle hra za ty prachy dlouhá nebo krátká, jak lineární a chytlavý je příběh, jak je řešený ovládání, jaký má plusy a mínusy. Tohle mi fakt nepomohlo. Potřebné informace se dozvídám až z reakcí dalších (jak je možný, že až v diskusi a ne v recenzi se dozvím základní informace třeba toho typu, že ve hře není mapa? O tom se mají psát recenze her, a ne o tom, že autor dojatě vzpomíná na nějakej rozhovor!) - a z nich plyne, že si to pořizovat nebudu. Alespoň ne do doby, než si přečtu skutečnou recenzi.
-
-
Já měl vždycky za to, že recenze má snad zachytit dojem a nedělat jen výčet technických detailů :).
-
-
No už se těším přes večer to pre-loadnu na steamu a zítra hned po škole hurá do Columbie.
-
suhlas, hlavna hrdinka je na spapanie. hlavne screen kde ma rozviazanu satku, popovytiahnutu bluzku zo sukne a rozopnute gombičky tak ze je jej vidno aj spodne pradlo *4*
-
-
http://rule34.paheal.net/post/view/974404#search=Bioshock_Infinite *1*
-
mi to spíš přijde, jak kdyby vypadla z Toy Story
-