-
cteni dobry, ale recenzi si predstavuju trochu jinak. Min toulek do autorovy mysli a duse a vic technickych faktu o hre.
(za co ta 9? co AI, mapy, zbrane, tempo, npc a nepratele...?) -
-
Tenhle styl recenzi je právě přidáná hodnota Games.cz. Jak tohle může někdo kritizovat? Lukáši, nedej se!
-
Tak takovou recenzi si můžeš s klidem přečíst jinde ne? Myslím, že jich je na internetech dostatek. Já na games chodím především kvůli recenzím tohohle druhu, protože je to snad jedinej českej herní web, kterej k tomu přistupuje trochu jinak.
-
Pro mě osobně je zprostředkování autorových zážitků a pocitů ze hry důležitější, než nějaký výčty faktů
-
no nejspíš to vše bylo na takové úrovni (AI, mapy, zbrane, tempo, npc a nepratele...!), že nestálo za zmínku psát, že jsou špatné či dobré - pokud jde o množství zbraní, tak to si můžeš klidně vygooglit, k tomu nepotřebuješ přece recenzi, ne? Z recenze jsem se dozvěděl dost na to, abych věděl zda koupit/nekoupit.
Z recenze je jasné jak si Infinite stojí oproti prvnímu dílu Bioshocku a dozvíš se i to, že nejde jen o přemapování, tak možná právě proto ta 9.
Ale hru jsem nehrál, jenom si tak bloumám myslí mezi řádky recenze..
-
-
Ja chcem METRO Last Light - 17. mája v EU, to má istú kúpu, uškvarte ma, ale Dishonored, Bioshock, Crysis ... radšej nič, bo dostanem zas výmaz.
-
Příští víkend me nikdo neuvidí!
-
26000+ peerů na zátoce :P
-
-
2x Poster + normo krabička + steelbook - https://twitter.com/DavidRynes/status/316530645478277120/photo/1 pár nás snad bude :))
-
-
Taky už to mám doma - PS3 verze normál + steelbook, ale dnes se na to nějak necítím, takže si to nechám odležet na zítřek, protože jak se znám, bych u toho zkysnul do rána.. Jo a ten steelbook je fakt povedenej.
-
-
Jojo, ty StealBooky se mi taky hodně líbí, v tomhle povedeném obale by se mělo všechno dávat standartně :)
-
-
Si piš, jedu si do Alzy zítra pro můj kousek :) Aby těm piratum upadla..noha minimálně *2*
-
Určo nás bude víc než pár. Já už to mám v prackách ČP. Akorát k samotnému hraní se dostanu až tak za měsíc *9* *1*
-
-
-
Dostanu po dohrání té 10ti hodinové Trial verze i plnou hru?
-
Mám z té hry dost divný pocit. Grafika je perfektní, ale přijde mi, že ta hra celkově moc nedává smysl. Alespoň po cca prvních 2-3 hodinách. Co se týče combat systému je z toho obyčejná střílečka, předchozí díly mi přijdou v tomhle ohledu lepší a o atmosféře nemluvě. Ty lesknoucí se blbosti a smějící se retardi mi lezli krkem od začátku hry. Fakt nevím, nebaví mě to natolik, abych v tom pokračoval. GOTY určitě ne, alespoň pro mě.
EDIT: Po půl roce jsem absolutně změnil názor. Na podruhé mě to neskutečně chytlo. Vynikající atmosféra, ale ten příběh je na pochopení fakt záhul. -
@ M Ja mam za sebou tiez 3 hodiny a chvalabohu som to uspesne aj rychlo zmazal. U mna despekt a nechut ostali aj po tych 180 minutach. Chlapci su urcite umelci. Este by mali popracovat na hratelnosti, pretoze ta je absolutne mizerna a prestat hulit tolko travy, pretoze na kazdom Bioshock konci sa clovek skrabe vo vlasoch, co chcel autor zaverom vlastne povedat. Ja som hral len jednotku, dvojka stala uplne za pitchu a toto je jej verna kopia. Skoda penazi...ale kolko ludi tolko chuti.
-
Protoze nejsem pussy odemknul sem si hnedka ten mod 1999 a dostavam slusne zabrat. Ale je to tak lepsi, to znovuozivovani ala Vitachambers, kdy nepratele zustanou zraneny je na ho*no a leta tak pro dnesni nagelovany buznicky co se malujou a vazej 50 kilo i s posteli.
-
-
Co je tak špatného na "pussy" ?
http://youtu.be/HrPuOO2_Q44?t=15s -
wow no vsetci ti tlieskame, ty si fakt hrdina,odteraz sa budeme modlit len k tebe spokojny?
-
-
Dikes a ted jsi jdi upravit fasadu prijde mi jako by se ti rozmazaly stiny.
-
-
na to ze tak drtis ten 1999 mod si nejak moc casto na diskusii co uz ta to omrzelo ked ta bo 256x zabili?
-
-
Jo 2x behem 5 hodin, to sem tady fakt porad. Sis zapomnel vzit prasky co? Nebo spis to byl madafaka big joint jak koukam na tvuj nic a cas vnimas trochu jinak.
-
-
To je hustý..:-D Ty jsi úplně blbej... A teď keců o buznách - tipuju tě, že si necháš protahávat anus 7x denně od fotra.
-
-
-
-
-
Tak třeba každý nehledá výzvu a chce si jenom normálně zahrát. A ne opakovat nějakou část desetkrát. Každý chce od hry něco jinýho.
-
-
Tak tuhle recenzi nebo co to je sem opravdu nepobral :( vubec nevm co tim chtel auto rici ... a podle jeho popisu bych si hru nekupil :(
-
-
ani nemusíš, toto nie je recenzia ale blogísek od člena sekty vesmírnych lidí.
-
proč lidi stále chodí do komentářů hodnotit recenze, resp. hodnotit hodnocení :)
přeci pokud se opravdu rozhoduji dle recenze, jestli hru koupit nebo ne, tak mi většinou nestačí jeden názor a stejně těch recenzí přelétneme několik... každý recenzent má svůj styl, vlastní pohled na věc, pokud bychom měli na každém webu ten samý výčet plusů a mínusů, suchý výpis všeho na co tam narazíte a čím to můžete zabít... tak by to byla trochu nuda, no ne? -
-
To sice ano, ale takhle se z celé recenze dozvíš jen to, že hra trvala zhruba 16 hodin. Nic víc. Ale co, mně je to fuk, já to včera na Steamu předinstaloval a dnes po práci se na to okamžitě vrhnu. *1*
-
-
-
Nevíte někdo, jestli potřebuje PC verze k zprovoznění internet?
-
-
Na stránkách jednoho obchodu píšou, že hra má Steamworks, takže ano. Musíš to aspoň jednou připojit k netu a nahodit do Steamu. Jestli hra potom funguje i v off-line módu ti bude muset napsat někdo jinej.
-
-
Díky.
-
-
Bude to asi klasika, hru aktivujes a nainstalujes s netem a pak staci prehodit steam do offline a muzes hrat dal.
-
-
-
Jestli to beres ze Steamu, tak bych si tipnul, ze mozna i jo *1*
-
-
Bože! Tohle jsem čekal *1* Příště musím být opravdu konkrétní do posledního detailu. Ptám se na (légálně koupenou) krabicovou PC verzi. Děkuji za odpověď *2*
-
-
Hra se aktivuje přes Steam. Pak můžeš hrát v offline režimu.
-
-
-