Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobra hra a skvela recenzia, pozdravujem Vas s Anglie ...
    PS : Ku hre mam zaplou supr. muzicku : http://www.youtube.com/watch?v=3zhXA_5hhcg
    • Pete.palis
      nj, nágl *7*
  • Rhulad
    No vizuálně to vypadá velice dobře co můžu posoudit ze screenů
  • Ehm.. Je den vydání a už je tu recenze. WOW. Tipnu si ,že to tu pan recenzant dohrál jen jednou. Zkuste si vzít příklad z IGN ,kteří tu hru hrají i vícekrát aby byla recenze objektivní !
    • Měl by jsi pochopit, že je možné, že hru dostanou k recenzování třeba týden před vydáním.
  • diky za ty spoilery opravdu to nebylo nutné... jinak abych si o hre udelal obrazek mi stačí už ty prvoplanove odhalena ňadra.
    • Luke
      Nejdřív Infinite dohraj, a pak se znovu zamysli nad tím, co znamená slovo "spoiler". Lukáš nic nevykecal.
    • Magister_Peditum
      Aby jsi se těma tvejma spoilerama udávil! *1* *1*
    • uz sa neposerte z tych spoilerov, polka z vas, ludia, sa tvarite ze ste dospeli, ze mate toho odohrateho kopu, ale ked vidite prezradenu informaciu, tak placete ako rozmaznane decka

chcete mi tu tvrdit(plackovia)ze po tej informacii si hru neuzijete? ked hej, chodte do pohlavneho organu!
    • Cosi
      Tahle recenze se spoilerům doopravdy vyhýbá, ani v ní nejsou zmiňovány informace, co jsou k vidění v trailerech.
    • sleepless
      Lukáš se jakýmkoli spoilerům vyhýbá, pečlivě nezmiňuje prakticky nic až na zcela základní informace, které na vás vybafnou i z oficiálního popisku od vývojářů.
      • montatatana
        zrejme mysli ty naznaky, ze sovy nejsou tim, cim se zdaji byt
        • Cosi
          https://www.youtube.com/watch?v=VCf-oiIbVnw
      • Veskoslav
        Obdivuji, že máš na to nervy;) To je Joe, místní trolí expert....
        • Takovéhle pomlouvání paní učitelce, to jsem viděl naposledy ve školce a teď u tebe. To je mi panečku povaha.
      • ty spoilery jsou spíš mezi radky
    • Proto jsem odstavce o pribehu preskocil : P

A myslim ze tahle hra bude leccos, jen ne prvoplanova...
  • Asi mi něco uniklo, protože ta hra mě tak zoufale nebavila, že jsem ji, snad jako jedinou zatím, musel přestat hrát už po několika hodinách. Souboje se pořád opakovaly a byly o tom samém. Ale třeba jen nemám žaludek na hraní takových her nebo mi chybělo hraní předchozích dílů série. Nebo jsem možná špatně pochopil smysl hry a ta byla v rozporu s mým očekáváním... Těžko říct, ale každopádně pro mě obrovské zklamání :/
    • po nekolika hodinach? tak to uz jsi byl nejspis u konce

hra kratka, ale otravna, ze to pocitove trvalo vecnost dohrat
  • Lukáš se sice snaží hrát na intelektuála, ale vždy se akorát potvrzuje, že jde pouze o pseudointektualitu. Neomylně skočí na špek všem, kteří mu před ksichtem mávají kýčem.
    • Koukám, že mi někdo "ukradl" přezdívku, a napsal něco ne zrovna pěkného. Tímto se omlouvám za mého spoluAliasce! *4*
      • Podle mě jsi stejnej vocas, ne-li větší........
    • Mato1987
      ani si nevieš predstaviť ako si teraz udrel klinček po hlavičke.
    • Veskoslav
      Za to Tobě by člověk nejraději mával lopatou před ksichtem a pak Tě přes něj přetáhl.
    • hmm a co je to vlastne ta inteligence?
  • Krásný nádherný dokonalý svět, Jeden z nejlepších příběhů co se kdy ve hrách objevil .., dobře napsané a nadabované postavy... ale všechna tato krása je naprosto utopená v mnoha hodinách nudy naprosto zoufalých fps mechanik ... *16* hrál jsem to na hard a neustále jsem se dostával do situací kdy jsem zblízka nastřílel všechnu munici z obou zbraní do bosse dostal ho na 50% hp a pak už jen utíkal o život a hledal zoufale cokoliv čím se dá střílet ..a neustále umíral protože jsem se neměl čím bránit ... je tam moc lokací které jsou naplněny hordami bezejmených nepřátel které musíte všechny vyvraždit aby vás hra pustila dál ... což naprosto ničí zážitek z příběhu či atmosféry světa
  • Dohráno a po HL2 nejlepší FPS nového tisíciletí. Můj čas dohrání na normál 18h :).
    Pro ty kdo brečí nad hrací dobou 6-10h to proběhne každý na easy kdo to chce "speedrun" dohrat. Ale pokud si chcete vychutnat celou hru tak herní doba se protáhne. CoD nebo Crysis 3 lze taky projet 6-10 hodin, ale jedině když budete procházet všechny místa a kochat se okolím. Herní dobu bych přirovnal k DS3 kde byla taky 18h. Čekal jsem desítku, ale možná si jí redakce schovává pro DooM4, či Half Life 3 ;).
    • Dost silně pochybuji o tom, že Half-Life 3 (pokud se ho vůbec ještě dočkáme) dostane 10/10, protože to by po tak hodně dlouhé době čekání muselo být opravdu něco revolučního a pokud tomu tak nebude, bude to snad největší zklámání ze všech. Podle všeho, co jsem se dočetl, Valve zkoušelo spousty jiných konceptů, jak hru udělat "jinou", "lepší"... RPG, otevřený svět, ale záhy všechno zavrhli a začali od začátku s vývojem, čemuž napovídá fakt (je to jen moje domněnka), že si vývojáři neví rady, jak hru udělat jedinečnou a odlišnou natolik, aby každej při pomyšlení nad touhle hrou řekl: "Tohle je hra desetiletí" nebo "z téhle hry se stane jednou legenda"... Zkrátka, hráči jsou čím dál náročnější a perfektní grafika s dobrým příběhem už nestačí dnešním hardcore hráčům a bojím se, že to nebude stačit ani, když hra bude šlapat ve stopách minulých dílů.
    • Hra vychazi az zitra, muzes nahodit prokazatelny foto svy originalky?
      • detektive colombo on nikde nepsal, že vlastní originálku *3*
        • To je prave to smutny. Paradni hra! Je dlouha! Levine nezklamal! Muselo to dat strasne prace! Tak jsem to ukradnul...
          • A pak se divte, ze vychazi "online" hry jako Diablo 3 nebo Simcity. Az bude dalsi Bioshock taky "online", tak za to muzeme podekovat sockam jako Lolek
    • Keyz
      Pro Half Life 3 je schovaná 11 *3*

Je nutnost procházet vše jak píšeš?Rád se vracím tam kde to má smysl anebo když se mně tam líbí.
      Předpokládám,že munice atd bude určitě dost jak to tak bývá.
  • kate mi pripomina moji bejvalou lasku kterou jsem nechal, mezitim se provdala ale porad na ni musim myslet a vsude mi ji neco pripomina *13*
    • Tož taks ju neměl nechat, holky na tebe čekat nebudou. Ty čekají jen na mě
    • vyhoň si dick a bude líp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit