Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite vystupuje z utajení s novým trailerem
21.10.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Jeej nice! A dík i za ten song *4* Snad ti lidi odešli jen tak a né k vůli budoucnosti hry -.- Mohl by to být tip na hru roku 2013! Ale kdo ví, už se nemůžu dočkat, co ve hře autoři opět vymysleli. *14*
-
Hodne pekny...doted jsem treba nevedel, ze se vratite do Rapture (soudim podle plavby k majaku :D ) Mozna to bude tim ze jsem se moc nezajimal o blizsi info. Ale musite uznat, ze prestoze se jedna o naprosto jiny prostredi, doslova z toho dycha Bioshock atmosfera...
-
-
nebylo Rapture náhodou v nějakym traileru jako těžítko nebo tak něco?
-
Ale je fakt, že je zvláštní, jak to působí "bioshockově" i přes to, že prostředí využívá úplně jinýho výtvarnýho stylu...
-
-
Na mě hodně "bioshockově" působí ta podivná kouřová stopa po výstřelu. To mě tahalo za oči v Bioshocku a bude zřejmě i zde *1*
-
Presne to sem si rikal taky. *3*
-
-
Že sa vrátime k Rapture? No tak to asi nie, keďže tento diel sa celý odohráva v roku 1912 a my predsa vieme, kedy sa vybudovalo Rapture, všakže
-
-
Ja hral oba BioShocky, ale kdy se vybudovalo Rapture uz si fakt nepamatuju. Bez wiki bych si pri pseudointelektualni diskuzi vubec neskrtl. *7*
-
-
Tak len pre upresnenie, Rapture bolo podľa hry dokončené v roku 1946
-
-
Tak jak vysvetlis ze jede k majaku a rika ze jde pro "holku" Ty uz ted vis ze v ty hre nebude nejakej casovej posun nebo co?
-
-
MrSanta : Vďaka.. vedel som, že to malo dačo spoločné so Star Wars :)
-
@ Misho: Soudě podle obrázku típlého z jednoho traileru by se mohlo jednat o rok 1983. Na obrázku je markíza kina lákající na Revenge of the Jedi, což byl původně zamýšlený název pro Return of the Jedi. Není zde samozřejmě vůbec žádná jistota, že ten nápis je z premiérového roku *3*
http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Bioshock-Infinite-Gamescom-4.jpg -
Isto ide len ako Janchor objasnil, o akýsi symbolický odkaz k úvodu BioShock jednotky, ale prítomnosť príbehu sa bude odohrávať v roku 1912 a jediné časové posuny ako také, boli zatiaľ ukázané v niektorých gameplay videách, kde sa vďaka jednej schopnosti Elizabeth premiestnili obidvaja protagonisti do - teraz neviem presne rok - 80-tych rokov 20. storočia na pár sekúnd, ale inak o žiadnych iných časových posunoch neviem ... netvrdím, že dákym neznámym spôsobom by sa Rapture v hre neobjavil, ale toto video by som nepoužil ako argument črtajúceho sa objavenia Rapture v hre..
-
Maják bych zatím vnímal čistě jako symbolickej odkaz k úvodu jedničky, na pohled to navíc není ten samej. Holka, pro kterou jde, by měla být Elizabeth, tudíž se místo potápění nejspíš pofrčí nahoru. Časový posuny naznačovaný už v předchozích videích s tím ale můžou všelijak zamíchat, to je jasný.
-
-
-
-
-
-
1. Díky, že to video je z youtube a ne z toho vašeho "přehrávače"
2. To nejde na celou obrazovku jenom mě? nebo jste taky museli pustit na youtube pro fullscreen?
3. Tahle hra vypadá úplně skvěle!! -
-
Furt lepší pro mě nemít fullscreen a případně se proto přepnout na YT než mít ten pekelný přehrávač od tiscali *3*
Jinak krásná hudba k traileru bez žádného prdění a dubstepu jak je dnes zvykem u některých herních trailerů *4* -
-
Dubstep ti do traileru da jen nekdo, kdo se vozi na aktualnich trendech a nesnazi se vytvorit hre vlastni tvar. To ale neni pripad noveho Bioshock traileru. A prave hudba!, ta z nej dela nadseny mravenceni po zadech vyvolavajici zazitek. Vzhledem k memu hernimu apetitu, neni moc her na ktery se tesim, Bioshock je jednou z nich a prave ted si jeste splhnul.
-
-
zas kliknúť na značku youtube a tam si to pustiť na fullscreen nie je až taký problém ;)
-
-
To ne, ale je to otravné *4*
-
-
Google to má ošetřené, takže nikomu. Ale nevím jak to je s tím fullscreenem, buď to jde nějak přes kód nastavit, nebo je třeba nějaká licene nebo něco okolo google reklam na stránce. Ale jen další tip :|
-
youtube fullscreen mi zapnout odsud nikdy nejde
-