Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divim se, ze to pro vitu jeste nekdo ocekava. Uz jen proto, ze je to typicky konzumni titul pro masoveho hrace, to proste neni cilovka vity. Vsadim se, ze nikdo kdo tu tvrdi, ze se mu BI libil, nema vitu. Vita je pro lidi, kteri to mysli s hranim trochu vic vazne a pro ktere hratelnost neni prazdne slovo.
  • já si nemůžu pomoct, ale už jen kvůli Elizabeth se mi Infinite líbil hrozně moc. a i kvůli tomu bych mu dokázal zcela odpustit mnohem víc chyb
  • Jack1947
    Tak nevim no, radsi INFINITE nez ten B2 datadisc... trochu. ke konci mirne natahovane ale tak uz to tak dneska byva.
  • Opravdu mě zajímá, co vás na tom příběhu tak bralo. Mě nic. Nepřišel my něják famozní, ba spíš průměrný. Prostředí bylo hezké, ale mohlo se víc využít.
  • GlaDOS
    To jsi právě vystihl problém velké množiny her. Infinite alespoň exceloval prostředím a příběhem.
  • Malleth
    Až na to, že zápletka začnej bejt poutavá asi hodinu před koncem.
  • Já hral všechny tři díly poprvé v řadě za sebou, jak vyšel infinite a infinite byl určitě nejslabší, co se herních mechanizmů týče. Příběh byl asi druhý v pořadí. První a druhý díl jsem dohrál teď podruhé a k infinite se dokopávám.
  • a ja si pripomnel ze muzou bejt prehypovane a nudne a taky ze se par napadu muze strcit do prvních deseti minut a pak se na to vyflaknout.
  • No "combat" slozka hry nebyla az tak uzasna a v prvnim Bioshocku byla zpracovana lepe imho. Ale jinak ta hra me taky hodne bavila, uzasny art design prostredi, poutava zapletka atd.
    Nevim co proti te hre plno lidi ma.
  • misho8723
    To ja som si skôr pripomenul u Metra LL
  • Ronox
    A hlavně nemusí mít úplně tupej příběh. Mě taky hodně bavil.
  • schumicrast
    Ať si kdo chce co chce říká, u Infinite jsem si připomněl že i střílečky můžou být zatraceně zábavné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit