Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem celkem zklamaný. Tomu že vyjde letos Kingdom Come, jsem nikdy nevěřil, ale těšil jsem se letos aspoň na M&B: Bannerlord a Tides of Numenera. Všechno odloženo na 2017 :/
  • kostejnesmrtelny
    A taky na rasismu. Od toho tam mají Manveera Heira *14*
  • Ta inspirace v Inquisition, mě docela děsí. Otevřený svět Bioware nezvládli, byl zbytečně velký a straně nudný. Aby se neřeklo, vyplnili ho hromadou generických vedlejšáků, které neměly prakticky žádný příběh a co hůř většina z nich byl přehršel sběratelských questů, úplně k ničemu. Když píšou tady o vzrušujícím objevování nového, mám pocit, že mluví právě o tomhle sbírání všemožných nesmyslů... No nevím, snad se z chyb poučili...
  • ringmancz
    DOOM, The Witness, teď Battlefield a Titanfall, ještě X-Com a Civka a spousta menších her
  • O ME se píše už tolik a prakticky denně že čekat dobrou hru už ani nejde, špatné zkušenosti... prakticky letos vyšlo vůbec něco co by bylo opravdu dobré ? nějak si nemůžu vzpomenout,,, vím že jsem hrál koncem nebo začátkem roku ještě Tomb raider, FC Primal, Division, Zaklínače +DLC a pár starších her,
    a tak nějak rok uběhl, a nic nevyšlo,, teda až na dishonored ale ten si koupím pod stromeček
    (sám sobě) možná přibalím i něco staršího v akci,
  • Čte se to vážně dobře. Doufám, že alespoň z poloviny to je pravda. Strašně rád objevuji nové věci *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit