Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ano, to platí pokud politické názory zaměstnance nepoškozují dobré jméno zaměstnavatele... Sice pro některé rasismus vůči bělochům není rasismus, ale to na věci nic nemění. Mediálně se zviditelnil dost, aby to EA mohlo vadit.
  • zaty
    Protože v reálném světě se lidi zaměstnávají hlavně na základě jejich znalostí, schopností a zkušeností a politické názory jsou většinou zaměstnavateli ukradené, pokud to není podobný fašounek jako ty.
  • Kdyby tu byly jiné lepší RPG tak neřeknu, ale Zaklínač vyšel už před rokem a půl a Bethesdu zase osobně nemusím moc já. Takže co jiného mě zbývá?
  • ja hry od bioware vynechávám a nezdá se že by mi neco chybelo
  • Hlavně doufám, aby tam byla nějaká dobře napsaná postava. Něco jako Garus. Postavy mě totiž celkově shodili DA:I, protože tam nebyl až na Varrica nebyl nikdo "normální".
  • Jestli bude gameplay toho prvního vypadat alespoň trochu dobře, tak si to moc rád předobědnám.
  • hej, proste ten pocit vzit sa do tej hry. Napriklad by si sa mohol dostat do planetarnej burky a kludne aj stroskotat. Dialo by sa viac nahodnych udalosti.
    Nemusel by si lietat okolo celej planety. Teleportom by si sa dostal do tej oblasti na orbit, kde mas prave nejake aktivity.
    mal by si aj rozne misie zo vzduchu, napriklad by si z orbitu bombardoval konvoje, budovy, strazne veze, pristal a pokracoval v misii na povrchu.
  • CRYPT
    Dnes zakoupena Super Deluxe Edition, takze doufam ze minimalne ME Andromeda bude tak skvelajako trilogie uvodniho ME
  • oVer9000
    Počkej, něco jako No Man's Sky, akorát dobrý?

Souhlas. :)
  • Chcelo by to viac volnosti, to mi na povodnom Mass effect vadilo.

Normalne by si robil prelety medzi planetami a sustavami sam, suradnice by ta naviedli na urcite miesto na planete a ty tam pristal.
    Po vzore Baldurs gate by sa diali nahodne prepady, kedy by ta aj vo vesmire pocas preletu mohli prepadnut rozni pirati apod.
    Pocasie, hurikany kedy by bol aj prelet atmosferou a pristatie aj nejaka vyzva, nielen tupa arkada.

neviem, proste mass effect si pyta taku otvorenejsiu hratelnost. Nechame sa prekvapit
  • Jen neslibujte a dělejte
  • oVer9000
    Mass Effect ve stylu Červeného trpaslíka?
  • TheGGG
    hlavně aby to nezkazili levicovou agitkou a všelijakou propagandou... v bioware a ea teď pracuje spousta pomatenců.
  • TheGGG
    vyšla spousta luxusních her. Tento roček ještě koupím nový FF XV a bude to celkem jen za rok 2016 útrata 15 000 ,- za hry. Naprostá spokojenost.
  • TheGGG
    byl jsem spokojenější dokud jsem nevěděl o koho jde... vyhledal jsem si to jméno a teda fakt čumím, jak někoho takovýho může EA zaměstnávat. Normální fanatický neomarxistický anarchistický psychopat, něco jako tady hipsta na games....
  • Magister_Peditum
    Což o to, mise parťáků v ME2 byly alespoň zajímavé, ale stejně mi přišlo zvláštní že si během závodu s časem o záchranu co nejvíce unesených našla naše posádka čas na vypořádání se některých labilních členů týmu se svými problémy z dětství atd. Z hlediska příběhu mi jediná smysluplná přišla mise s Legionem, ale její dopad byl v ME3 ignorován, takže i to přišlo vniveč.
  • No, jestli to nebude jenom tím, že máš diametrálně odlišnej pohled na to, co je dobrý. Vyšla spousta super her. Division a FC primal bych za dobrý neoznačil, podprůměrný....to jo.
  • zaty
    Dark Souls 3 + DLC.
  • Homeworld: Deserts of Kharak *3*
  • ''No nevím, snad se z chyb poučili''
    Ani bych neřekl, vývoj ME začal prakticky v době kdy DA skončil a mezi tím žádná revoluce a nový systém v open worldech nepřišel takže čekej DA ale ve vesmíru a mnohem víc chození :))
    navíc DA byl hodnocení dobře takže si myslím že ''měnit'' směr nebudou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit