Přejít na výpis diskuzí
BioWare chtějí v Mass Effect: Andromeda přidat na herním obsahu i humoru
25.11.2016 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Projíždět se šlo v 1čce jen po pár planetách... už nevím přesně ale byla bída v ostatních dílech pro jistotu nebylo snad nic.
-
Battlefield 1 se bohužel stal obětí politické korektnosti a DA:I zase biowaráckého fetiše, ale zaměření vůči bělochům a heteráčům bych v tom neviděl, zatím... *3*
-
V ME1 jsi nemusel skenováním kamenů strávit ani jednu vteřinu. Asi si to pleteš s ME2, ale ani tam to nebylo nutné - jen ti pomřelo pár členů týmu.
-
Ne, nebude. I když měli vytvořit jen jedinou (!) novou postavu do týmu, Vega stál za nic.
-
A nebude to tím, že kromě Vegy a Jaavika se ve trojce ani žádná nová postava nevyskytla?
-
"Napriklad by si sa mohol dostat do planetarnej burky a kludne aj stroskotat"
Mass Effect 2 už dávno dokázal, že vojenská vesmírná plavidla si ze špatného počasí na planetě nedělají starosti. (viz Lair of the Shadow Broker) -
taky se dost obávám, že po vzoru Mass Effect 1 se bude muset hodně času trávit skenováním kamení a následným zdlouhavým cestováním v "moderní" verzi vozidla Mako, aby jste mohli to kamení zabavit.
-
Když kritizuješ nějakou hru, měl by sis ji nejdřív zahrát, nebo si o ní minimálně něco přečíst.
-
Z posledního odstavce mě jímá hrůza.
Mladá vtipná posádka? No tak hlavně doufám, aby nebyla "vtipná" jako "humorné" odpovědi v Dragon Age II a stonásobně doufám, aby ME:A nebyla cílená na mileniály, mezi kteréžto se formálně sice taky počítám, ale všechny produkty pro mileniály oficiálně určené či s nimi spojené na mě působí extrémně trapně (Watch Dogs II,"vtipní" youtubeři atp.). Prosím, ať to není středoškolská telenovela ve vesmírných kulisách. Prosím, ať se tam nesnaží cpát super husté cool swag postavy, kterými by se pokoušeli oslovit mladé, prosím, prosím ne.
Když si to tak v hlavě přemítám, tak čím novější Mass Effect, tím horší postavy měl. V jedničce byla každá skvěle propracovaná a zajímavá takovým sympatickým způsobem. Ve dvojce se jim to povedlo udržet, ale už se tam projevila snaha některé postavy trochu přepálit a odbýt a ve trojce se nevyskytla ani jedna nová zajímavá postava (krom Protheana z DLC). -
"BioWare chtějí v Mass Effect: Andromeda přidat na herním obsahu i humoru" a skončí to jak Inquisition *1*
-
Podstatně mladší posádka a více humoru. Z toho mám opravdu strach.
V původní trilogii se humor objevil jen sem tam. O to víc však v tíživé atmosféře rezonoval a tato míra fungovala.
Jestli na to nevzali opravdu s citem a na úrovni, tak to bude pr**r. *13* -
víc obého...
-
a souhlasím FFXV je nádherná a osvěžující změna, čtyři borci, kámoši na tripu, ve stylu crazy japonských rychlích šípů, důraz na bratrství a přátelství, je vidět že když ty postavy vytvářeli, nesnažili se naplnit žádné kvóty a jen si užili tvorbu postav.
-
popravdě ženská postava by byl ještě ten nejmenší problém, snesu i nějakéhoho toho gaye/lesbu a vůbec mě nebude vadit nějaký ten černoch, ale obávám se, že bioware z toho udělá masivní propagandu všeho od imigrace až po LGBT komunitu....
-
Snad alespoň multiplayer nebude tím humorem zasažen :)
-
S tímhle souhlas, na první zahrání to byl fakt (pro mě) neuvěřitelně silnej zážitek.
Když jsem tenkrát na Vermire zjistil, že Sovereign není jen loď, ale myslící bytost, nějaký prastarý mechanicko-organický civilizace, tak mi doslova spadla čelist! *8* -
2-3 planety? Tak to přidej. Zruha tak desetkrát,
-
nejde než závidět, že ten zážitek je pro tebe nový. Já už jsem celou trilogii projel 2x a další projetí by byla ztráta drahocenného času, který bych mohl věnovat jiné hře. Každopádně ME je jeden z nejlepších herních zážítků posledního desetiletí, alespoň pro mě
-
TheGGG: Pěkně se s tím vypořádali ve squaresoftu. FF15, čtyři hlavní hrdinové, chlapi, běloši mezi 20 a 30 lety. Ženskou nevidět. Japonci jsou dál. Jinak, počkej si, až EA začne Andromedu tlačit jako příběh o první lidské průzkumnici v nové galaxii (syndrom FemShep). Ostatně, copak není Andromeda žena? Mají ženskou už v názvu! Komunističtí novináři tleskají.
-
Zacinam se bat...v jednom clanku o ME pouzit DA:I, dnesni dobu, mladou posadku a s tim souvisejici humor...specialni schopnost hlavni postavy bude selfie mod s moznosti sdileni na FB?