Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno a já jsem před týdnem poprvé dohrál jedničku a ted pracuju na dvojce *1* jsem trošku pozadu
  • Jack1947
    To jo jednička to zabila že tam šlo jít asi na 2-3planety a navíc jen na jedné něco bylo... chtělo by tam víc zkoumání a osobně ne pěkně z tepla lodi.
  • Jack1947
    Bojím se toho čím dál víc *13*
  • V zásadě s tebou, ač nerad, souhlasím..
    Na druhou stranu, na Bioware fóru se ohledně DA:I snesla obrovská vlna kritiky a BW lidi na to i vetšinou vcelku pokorně reagovali.. Tak se opravdu z chyb možná poučili...

(Na třetí stranu, fórum záhy zrušili.. )
  • V zásadě s tebou, ač nerad, souhlasím..
    Na druhou stranu, na Bioware fóru se ohledně DA:I snesla obrovská vlna kritiky a BW lidi na to i vetšinou vcelku pokorně reagovali.. Tak se opravdu z chyb možná poučili...

(Na třetí stranu, fórum záhy zrušili.. )
  • no na to prdim, hodilo by sa to do mass efectu. zas by to nemuselo byt prehnane ze by si si lietal kam chces a hral to ako gta. proste by to umocnilo ten zazitok z hry ked namiesto nejakeho loadingu kratkeho videa pristavania, by si sam priletel do destinacie a popritom by sa udiali aj zaujimave situacie
  • Vidlec
    A preorder dostane velice trýznivý holo-bič.
  • DA:I jako mustr? Tak to teda potěš koště.. *13*
    Obávám se, že to vystihla Sera, když poprvý stanula na poušti: "Wow. That’s a lot of ... nothing."

Nudnější haldu naleštěnejch špatně animovanejch s**ček sem snad nikdy nehrál, a to momentálně sjíždím Elite:Dangerous a už třetí tejden vezu turisty někam přes půl galaxie.

Takže se můžeme těšit na 20 hodin neskutečně pitomýho příběhu a 500 hodin skenování kamení.. Jupí..

A ještě ke všemu to tolik propagovaný auto bude mít na PC ovládání na klávesnici a na h**no, i když každej počítač má funkční analogovej ovladač jménem myš jak nám předvedli třeba Borderlands.

I jako beznadějnej optimista se začínám bát.
  • TheGGG
    jistě svoboda projevu, ale říkat se to může, jen když to jde proti bělochům, optimálně můžům a heterosexuálům. Co asi tak myslíš, že by se stalo, kdyby řekl něco i 100krát mírnějšího proti migráčkům, menšinám, gayům atd. V dnešní společnosti, která je zblblá z propagace presstitutů z BBC a CNN a kdy hlavním cílem je podkopad národní hodnoty a za pomoci různých parazitů z neziskovek rozdrobit západní společnost by ho za nějaké například pro-Trumpovské názory asi kariérně i tělesně rozcupovali. Jestli si myslíš, že žiješ ve svobodné společnosti, pak gratuluji, jsi najivka číslo jedna. Prohra Killary Cringeton byla velká rána pro Sorose a jeho loutky, ale bohužel z globálního hlediska jen malé vítězství...
  • Sem s tím!
  • TheGGG
    nah drizztíku, od tebe ty řeči o dospívání neberu. Ty jsi dle komentů takový jelimánek co si o dospívání přečetl na wikipedii...
  • zaty
    Taky se toho trochu bojím, ale tak já se na vedlejšáky vykvákl a jel jsem převážně po hlavní linii a celkem jsem se u toho pobavil. Pravda, ne tak jak u prvního dílu, ale zase oproti druhému to byl skvost :)
  • zaty
    Samozřejmě, že vím, co znamená fašismus. Fašounka jsem ti nastrčil jako návnadu, abys měl na co reagovat.
    S tou levicovostí jsi u mě kapku vedle. Jsem převážně pravicově smýšlející, ale jsem i humanista a v některých názorech jsem zase trochu doleva. Prostě tak něco mezi, protože nemám černobílé vidění světa.
    Na internetu je tolik různých projevů a textů, ať už neomarxistů, nácků, anarchistů, rasistů atd., které někoho urážejí a víš co? Většinové společnosti je to fuk, protože je to nezajímá. Navíc máme svobodu projevu a tak jak si může dovolit jeden říct, že by nějakou skupinu lidí namlel do masokostní moučky, tak si může jiný říct, že nemá rád bělochy. Jakkoliv někoho persekvovat za jeho názory je blbost, a už jsme to tady měli. Já v tom teda žil jen 10 let, takže to, díky bohu, moc nepamatuju.
    A to, že se tobě zdá, že takovým lidem tleská většinová společnost (a naopak, neomarxistům se zdá, že většinová společnost tleská zas jiným bláznům), je jen proto, že to vídíte moc černobíle a nejste schopni akceptovat, že i když se v některých názorech rozcházíte, tak to ještě neznamená, že nedokážete spolupracovat.

Mě je třeba při výběru hry naprosto ukradené, jaké politické názory mají lidé, kteří na ni pracovali. Zajímá mě jen kvalita výsledného produktu a pak rozhoduji peněženkou.
  • pokud jednou dospěješ, tak zjistíš, že svět není ideologický, černobílý, ale naopak, že je pestrý, a že na složité problémy života neexistují žádná ideologická řešení. Pravda není nikdy ideologická, pravda může mít mnoh verzí. Pomatenci jsou všichni ti, kdo si myslí, že život se dělí na pravici a levici
  • Krescz
    méně romance a více humoru!
  • Samozřejmě platit :))) není jiná možnost, jak přežít
  • TheGGG
    to aby si kravaťáci honem uvědomili, kdo je jejich platící zákazník...
  • Fordzy
    Ale vždyť EA je celá zaměřená proti bělochům a heterosexuálům. Neviděl si Battlefield 1 nebo DA:I?
  • TheGGG
    VIDÍM levicový ň0uma co nezná pojem slova fašismus... smutné. Každopádně nevznikla proti té osobě série peticí jen tak pro nic za nic. Jeho urážlivé komentáře na adresu bělochů a fanatické neomarxistické projevy už jsou na internetu podle všeho dost známe... samozřejmě podobným mag*ům dnešní zdegenerovaná společnost tleská. A podle toho jakým směrem se EA ubírá očividně lidi na základě znalostí a schopností neberou a spíš se soustředí na to, kdo je větší multikulti pomatenec....
  • Fordzy
    Znáš Star Citizen? Taková krátce chystaná indie hra, která má mít docela velkou volnost kterou vyžaduješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit