Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého Mass Effect bez Sheparda není Mass Effect...
  • Bylo receno, ze Andromeda initiative je private venture, bez zavislosti na oficialnich vladach. Cely ten projekt je rizeny prave temi, co Shepardovi duverovali, ostatne v prvnim teaseru k nekomu z expedice mluvi prave Sheppard. Takze ne, nemas pravdu, rozhodne ta expedice neni nezavisla na Reaperech. Hrozici invaze je duvod jeji existence.
  • Zatim to vypada na trapny pribeh a trapne hlavni hrdiny, doufejme ze to zachrani hratelnost.
  • Tak designové rozhodnutí je to zcela logické. Kdo by se chtěl bavit s pavoukama. :D

Klidně bych jim dal jedno velký oko, jako Leile. *15* Vypadali by daleko více .."mimozemsky" A furt by byli sexi. *2*
  • ale prd, proste maji vsechny animace, interiery a nastroje pro jejich tvorbu udelane pro humanoidy...kdyby nova rasa vypadala jako napr. pavouk, tak by vse museli udelat komplet znova. Stejne tak napr. nastaveni kamery pri rozhovorech, nebo zbrane ktere ,,cizakum,, po smrti spadnou a clovek by je chtel pouzit atd...ciste jde o velke ulehceni prace
  • Dopad ME3 by se projevil v roce +601 možná +602 (počítám, že by po skončení války za nimi poslali sondu, aby věděli), takže až v dalším díle *1*
  • jamar28
    V ME k tomu byly překladače. Poslechni si někdy, jaké podivné zvuky vydávají. Ten překladač to jen přetransformuje na řeč, které rozumíme. Nevím, jak jinak bys to chtěl dělat.
  • Je to hloupost. Mluvit se dalo i s Hanary, kteří vůbec oči ani standardní tvar těla neměli. Elkosané taky vypadali jako krávy a mohl jsem s nimi normálně hovořit. Myslím, že je to jen lidský šovinismus a rozhodně jsou tihle nový emzáci velice tradičním zpodobněním s pár novými prvky, které ale celkový dojem stejně nezmění a sice: Upravte člověka víc, ale člověka, protože to je společensky nejvhodnější. Humanocentrismus z toho přímo stříká.
  • stejne to bude polovina lidi hrat jenom proto aby mohli zase vyplundrovat jeskynku nejaky asrijce *14*
  • Jako první se mi vybavila přeměna sochy Dagotha v monstrum z Conana Ničitele.
  • Meta pro fanoušky.
  • ,,mel by jsem,,? :D
  • ááá tady někdo četl článek 100+1 *14* v poho já si to čtu taky *3* Jenže je v tom malinkatý háček. Dnes každý tvor vychází z jednoho předka který měl strunu ( budoucí páteř pro obratlovce ) od tohoto předka se dále větví ryby ptáci obojživelníci plazy a savci ( hlavonožci tohoto předka nesdílí proto taky nemají kosti a odlišný počet končetin to samé platí o korýších či hmyzu ) Je krajně nepravděpodobné že by mimozemšťané měli podobného předka jako jsme měli my. Právě na rozdílnost jakou jsem popsal u živočichů kteří tohoto předka nesdílí.
  • *1*
  • A zase se hadaj o cestine, to by jeden blil, a je z toho nejdelsi vlakno v diskuzi. Je to neco jako kdyz by nekdo vyfotil mimozemskou lod s ufonama co nekde pristala, ale lidi by na te fotce hlavne resili proc sakra ma manzelka fotografa ktera je v zaberu spinavy boty. lidi uz sou holt takovy, poukazovat na chyby druhych ale skutek utek.

PS: ne ze by ti trpaslici a elfove tu plastelinu na hlavach nemeli:)
  • kdyby byl kazdy druhy format Gigera, razem by to bylo stejne nezajimave jako to co predvadeji v ME, a z Gigera by se stal tuctovy umelec.
  • MickeyMutant
    Měls napsat "měl by jsi" a bylo by vymalováno.
  • No jo, měl jsem napsat "měl bys". Mea culpa.
  • jamar28
    Jo, je to v kodexu. Zmrazený vývoj technologie - to těžko říct. Záleží na tom, kdy se začaly vyvíjet civilizace v Andromedě. V původní ME trilogii to bylo tak, že všechny rasy byly po objevení protheanské/reaperské technologie na zhruba stejné úrovni (v ME třeba asari začaly mezihvězdně cestovat tisíce let před lidmi, děj se odehrává asi 30 let po tom, co mezihvězdně začali cestovat lidé a technologicky jsou na tom přesto zhruba stejně), dál se nikdo výrazně technologicky neposunul. V Andromedě má figurovat také nějaká prastará rasa, takže se dá předpokládat, že to tam bude fungovat podobně a všichni budou na více méně stejné úrovni.
  • Aby ta cesta nebyla jak v knize Nonstop :)

Jestli udělají mix a budou tam vyspělejší a zaostalé. Pak to bude zajímavější. Snad to dobře vysvětlí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit