Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbroj která se doplňuje s kostěnými výrustky na tváři? WTF...podle obrázku to vypadá, že maj spíš trochu tý tváře okolo obnažený kostry...

Jinak pokračuje to, že všechny ostatní rasy v ME universu vypadaj jak ještěrky...a galaxie Andromeda neni vyjímkou, evidentně jsme v celym vesmíru jediná rasa, která se vyvinula z chlupatých opičáků...
  • Ty technologie nemusí být nutně napřed v Andromedě, přeci jenom tam můžou žít zaostalejší rasy jak v Mléčné dráze.
    I v původní trilogii bylo že Asari dosáhli jaderného věku někdy roku 1800 nebo tak.
  • "A také se oblékají." ... Hned jsem si vzpoměl na Žvejkala ze StarWars :D
    https://www.youtube.com/watch?v=c69JkiUa0DE
  • MickeyMutant
    Nemusí. "Viz" je ustrnulý tvar, kde je přípustný jak 4., tak i 1. pád. Ze stejného důvodu je všude vhodnější používat tvar jednotného čísla. Nešiř paniku.
  • MickeyMutant
    Mám pocit, že to dělají kvůli akčním figurkám, aby nemuseli měnit ve fabrice formy, a kvůli cosplayerům, aby si nemuseli amputovat údy kvůli kostýmům.
  • A koneckonců, slušnější by bylo netykat mi a tedy zvolit tvar "vizme" nebo "vizte". "Vizte tohoto fešáka, ctěný tunaku."
  • "Viz" je rozkazovací způsob, takže musíš "tohohle fešáka" skloňovat. *3*
  • Já hraju za N7 Shadow Infiltrator-a a Banshee je asi nejnepříjemnější oponent. Rychlá, odolná, relativně malý cíl a neplatí na ni zneviditelnění. Dokáže přerušit i Shadow Strike sekvenci, což znamená okamžitou smrt.
  • Magister_Peditum
    Přesně to si taky říkám. Sorry, přečetl jsem si tvůj koment pozdě.
  • Magister_Peditum
    Vzhledově se mi zatím "záporáci" příliš nelíbí. Takoví vzdálení bratranci Collectorů ze dvojky. Na jednu stranu sice musím dát za pravdu, že takový mluvící lišejník by asi důstojným soupeřem nebyl, ale musím dát za pravdu kolegům v diskusi, že se mohli s designem emzáků trochu víc rozšoupnout. Takový Alien ukázal, že to jde. Prostě něco, co dokáže obstojně interagovat s hráčem, a přitom to nevypadá jen jako další namaskovaný panák ze startreku (nic proti).
  • Děj začíná na konci ME2, v jednom z trailerů o Andromedě mluví i Jeniffer H, neboli FemShep která hovoří o nové cestě... ;)
  • Jack1947
    Takže nepřátelé spíše zklamání - to by tam rovnou mohli dát nějakej hologram Shepharda z jedničky bylo by zase *7*
  • Dík i dík ostatním.

Pak bude zajímavé když po 600 letech někam dorazí a 600 let ta výprava bude mít zmrazený vývoj technologie. Zřejmě ty další civilizace budou velice napřed *4*

To info které jsi napsal. To lze vyčíst ve hře z kodexu:?
  • musíš si přečíst nějaké pořádné scifi, ne tyto space opery (což je fantasy ve scifi kabátku) typu Mass Effect, Star Trek nebo Star Wars
    Zkus třeba Stanislava Lema - Solaris nebo Nepřemožitelný, tam jsou alieni víc než alien. Nebo AC Clarka. Nebo Den Trifidů nebo Alastaira Reynoldse
  • Shepard žije.
  • žádná fantasie, opět trapní humanoidi s lidským xichtem a o velikosti člověka. Ti grafikové stojí za prd. Chtělo by to talent formátu Gigera.
  • Děj Andromedy má začínat během startu ME2, kdy je Shepard mrtvý. Let do Andromedy jim má trvat 600 let. Na let/cestu mají čtyři archy. Děj ME2 a ME3 tedy na děj v Andromedě nemá vůbec žádný vliv.
  • kkING
    Ve Star Treku to taky vetsine fandu nevadi, tak proc by melo tady :-) ostatne jim ani nic vyrazne odlisneho vyjit nemohlo, podle toho jak je to popsano v clanku
  • jamar28
    Nevím, co jsi četl za rozhovor, ale v ME to řeší právě ty překladače.
  • jamar28
    Letěli 600 let a během letu byli v hybernaci, probrali se až v Andromedě. V původní trilogii měli kvantové komunikátory, které jim umožňovaly komunikovat přes celou galaxii v reálném čase, takže v ME:A je asi vyřeší tím, že loď s nimi byla zničena a nezbyl ani jeden, nebo je prostě zamlčí. Jinak byla komunikace řešena přes nějaké komunikační bóje napříč galaxií, které ovšem v Andromedě vybudovány nebudou a tradiční komunikace by měla takovou prodlevu, že by se jí hráč stejně nedožil, tak proč ji řešit. Děj z ME3 pak ovlivnil jenom soustavy, ve kterých bylo mass relay, což byla jen naše galaxie, nikoliv Andromeda. Dopady se nemusí projevit nijak, není k tomu žádný důvod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit