Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No maji pravdu, casual hrac se na 50lvl dostane do mesice s obcasnym hranim a nepreskakovanim dialogu, ze startu hra hodne bavi, pribehove hra nasadila celkem vysokou latku, az by se zdalo, ze jde uplne o neco noveho o nejaky herni MMO prulom, pak zacne chodit Flashpointy bavi ho to sbira equip, sezene equip a nejakou lepsi guildu, ktera chodi pravidelne operace, chodi operace, ktere jsou hodne o taktice, ktera opet ze startu bavi, po ctvrtem pruchodu ale nudi, opet sezene equip, chodi dalsi operace opet to same s taktikou, sezene equip :D a to vse behem max 2-3 mesicu a je vymaxovany :D a to nemluvim o hracich co to hrajou denne 5+ hodin.. ti maji 50lvl mnohdy do 2 tydnu a equip do mesice :D ... Osobne cekam s cim prijde Guild Wars 2, na ten se hodne tesim taky z toho duvodu, ze se jedna o fantasy svet, ktery mi sedi asi vic, nez vesmirne MMO.... Ale ty 3 mesice jsem se hodne bavil u SW:TOR to nemuzu poprit no, ale ted uz je to proste nuda :)
    • Operace o taktice ? No ty prvni 3 to byla nuda i na NM ta posledni operace v 1.2 uz nejakovou snahu o taktiku ma, nicmene bugy jako hrom, lagy a take zase 12 bossu ? A vysledek 4 bossove + 2 miliardy velice nudneho treshe.
  • No jo, když chce hold někdo čerpat z myšlenky, že je nejlepší udělat hru pro masy s vidinou "budeme mít úspěch jako WoW", tak udělají přehnaně jednoduše proklouznutelnou MMO, kde se běžným tempem člověk za chvíli dostane na konec a nic ho ani k postranímu osírání se víceméně nenutí. Poslední MMO, která měla hned po vydání koule a dodnes dokáže oslnit mega zásobou contentu a hlavně, pro hráče je zde nemyslitelné si hru "užít" a projít ji na konec za 2 - 3 týdny. Ikdyž, bohužel i zde se kvůli většímu množství NEhardcore hráčů dělají drobné zlepšováky a usnadňováky, jako třeba rozkouskování LONGRUN dungeonů a několik menších instancí. Víceméně nic ale nezjednodušuje hru takovým způsobem, aby se dala projít jako ty moderny typu SWTOR, RIFT, Aion ... atd. Bohužel ti, co se snaží moc vyčnívat a nedržet se těchto módních trendů, zkolabují hned po vydání a nečeká je ani oslnivý začátek.
    • Jo, zapoměl jsem dodat, tou poslední contentově hodně plnou a hned po spuštění stabilní, bylo myšleno LOTRO.
      • Ja s tebou souhlasim v tom, ze lotro je neskutecne rozlehly, primo obrovsky a jsou lide pro ktere je tohle opravdu dulezite (napr. ja :)). Navic je to sandbox s dobre vyladenym craftingem a v posledni dobe i snahou tvurcu dodavat rychle novy obsah. Ale absence rozumnyho PvP, zastaralost a tech. zpracovani a v neposledni rade ceny datadisku, ktery jsou opravdu enormni.. a hromada dalsich nedostatku, casto hrace odradi a proto si nevede nijak zvlast dobre....i kdyz na mem am. serveru je ted, po vydani D3, populace asi na stejne urovni jako mel SWTOR ve sve nejlepsi dobe *1* (podle global chatu) .

Jo a moznost dokoupit si vyhody v lotru existuje a mne tu hru docela nici...
  • Ty vole to sou sran ce. Oni proste nepriznaj ze udelali sr a c ku. Oni to nakonec jeste zaonacej jako ze ta hra bylo moc dobra a proto ji lidi hrali moc dlouho a dostali se rychla na max lvl. Do p i c i to, je drzost a nebo zabednenost. 6 hodin je podle me uplne normlani u MMOPRG a lidi co je hrajou jako konicek. Ta hra je proste spatna a to je cely.
  • Dal jsem si free trial. Hrálo se to velice příjemně, ale rozhodně sem si nepřišel, jako že hraju MMO. Spíš jako SP s tím, že občas mám chuť si dát dungy v MP.
    Každopádně, asi ano, něco nevyšlo. Nebo spíš lépe řečeno vyšlo. Část na tom asi bude mít zásluhu Diablo 3 a ono WoWko "stagnující" na 10m hráčích. Alespoň tak soudím podle názorů hráčů, které jsem za poslední cca 2 roky potkal.
    • walltar
      To je ten problém .... nepřipadal sis jako že hraješ MMO a přitom po tobě chcou 15€/měs .... tad někde vydím ten zádrhel.
      • Nemyslim si ze tohle je hlavni problem - 15 E tj opravdu nic,to utratim za jeden vecer na pivku..Hra se hraje velmi dobre tak do 30. lvl - pribehove linie jsou tahounem u vsech postav co jsem zkousel,tak od lvl 35 nastava problem ze se vsechno strasne tahne,ubyva lidi na planetach,i na fp..Mno a od 45+ lvl hrajes vpodstate sam:I skoro nemozne je najit skupinu na normalni questy.No a na 50 lvl fakt neni mnoho co delat,ale timhle trpi mnoho podobnych her..+ Diablo III zacalo hrat mnoho hracu TORu..Pockam na dalsi patch 1.3 pak uvidim
        • walltar
          To je pravda ... já za to 4dny chodím na obědy. Ale nejde o to kolik, ale o to že si připadáš jako v singlu a chcou od tebe prachy. Na tom je podle mě něco špatně ne? V MMO by sis měl připadat jako v MMO protože singl si můžu zahrát bez poplatků.
        • Pro me to problem bylo, 1100 plus mesicni poplatky za skoro singl, protoze jsme hrali 3 co se zname a svet byl mrtvej. U takovych Dungeon Def nebo Borderlands jsme se bavili 100x vic a to nikdo nechtel zadny poplatky.
  • nevím nevím, podle mě se už MMOPRG přežili... Dneska už to tolik neletí, hráči o to nemají tolik zájem. Ale je to jen můj názor. Já už bych si žádný MMORPG asi nezahrál a to jsem hrával např. wowko dost.
  • musím říct, že se mi SWTOR pěkně hrálo.. ano, spousta věcí tam chybí, na druhou stranu třeba několikaletý vývoj a rozvoj WoWka těžko dohnat za pár měsíců... což je pro SWTOR škoda. Neměl jsem ani špatný dojem ze zakončení (jak tvrdí spousta lidí), však je to prostě MMO.. příběhy postav byly fajn a pokaždé se to někam dostalo, stejně jako u filmů .. tušíte pokračování, ale zatím tam není. Největší zabiják jsou měsíční poplatky... dostanete se někam a pak platit za to že plním každý den/týden ty samé daily.. a to dělám proč, abych měl o pár čísel lepší EQ? A až ho budu mít tak co? Vyjde patch a celý kolotoč znova? Zbytečnost.
    • Cypri
      Si pořád říkám, že měli radši vydat něco podobnýho, ale jen Singleplayer story.
  • praseek
    http://www.swtor.com/blog/character-transfer-server-populations-and-you
    Od 12.6. je k dispozici server transfer btw...
    • SnakePlisken
      Ano je, ale placený. Kdyby dali free migrace nebo raději sloučili servery, které mají nízkou populaci, udělali by lépe. Ano, na veřejnosti to bude házet špatný signál, když budou slučovat servery, ale bude to dobře pro hráče. Otázkou co jim je bližší. Jestli hráči či jejich image.
  • Nechapu proc vsechny trapi delka hrani SWTOR. Taky jsem ho hral,po 3 mesicich jsem skoncil. Mam na nej nadavat jako ostatni? Ja se ty 3 mesice bavil. Nepotrebuji k radosti hrat 1 hru(byt MMO) 5 let. Za pul roku/rok (proste az bude nalada) zkusim znovu.
    Jestli to trapi vyvojare? To je jejich problem. Proxc si tim zatezovat hlavu.
    • walltar
      Já bych neřekl že to trápí všechny. Trápí to hráče kteří začínali na Ultimě, EVE a podobných sandboxech kde tři měsíce herního času nic neznamenali. Kde úspěch ve hře něco znamenal a smrt čekala za každým rohem, nikdo ti nic nedal a všechno sis musel vybojovat, ve světech kde existovali PK a pokaždé když si vyšel do zohohle nebezpečného světa si riskoval. V takovém světě klidně strávíš několik let a to proto že i po několika letech jsou tam pořád výzvy, pořád nacházíš nové věci a pořád je co dělat.

Tohle ti příběhové MMO nedá, protože ten příběh je důležitější než ten svět okolo a díky tomu po dohrání příběhu není už nic moc kromě PVP a nebo raidů co dělat.
    • 3 měsíční doba hraní je pro MMO katastrofa. *3*
  • SWOW TOR: Velmi dobré coop RPG. Velmi špatné MMO.
    Čemu se diví? Když toho singla udělaj placeného měsíčními poplatky, každý se logicky snaží za ty peníze dostat co nejvíc.
    Takže hraje a za měsíc dohraje. A pak zjistí, že má dál platit za ... nic ...
    Protože po dohrání příběhu už tam nic není. Nic za co by většina lidí byla ochotna platit měsíční poplatky.
    Jediný funkční koncept pro SWTOR je free to play, přidávat nový content za mikroplatby. Jo novej flashpoint? Aha, vstupny na atrakci 2 doláče za grupu, časově neomezená permanentka za 10 doláčů za osobu.
    A nebo to pojmout jinak a udělat to líp. Předělat to. Ty nejdůležitější chyby.
    Hmm takže asi smazat a udělat znova a lépe.
    Hoši z Bioware, nevěště hlavy, já na první pokus ty stejky na novym grillu taky spálil.
    • No ano. Len ty si na prvý pokus minul na stejky pár desiatok/stoviek korún a nestála za Tebou tlupa kravaťákov od vydavateľa. :)
  • Já to říkal....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit