Přejít na výpis diskuzí
Bitva 3 tisíc hráčů kvůli jednomu ukliknutí? Vítejte v EVE Online...
29.1.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
to ja si v klidu hraju richard burns rally a myslite ze mam podobny problemy? ne!
-
kam se hrabe bitva o Corusant *1*
-
Who cares?
-
Já nerozumět vaši jazyk a článek taktéž pochopit ne :-)
-
Možná proto že jsem nikdy neměl doma super počítač, možná proto že velké fleety nikdy nepojedou pořádně, mě cokoliv nad střední BS fleety nelákalo ani když jsem hrával.
Pro nezasvědcené ... ono to sice vypadá a zní jako skvělá zábava, ale ta hra velké boje nezvládá a nikdy nezvládala. Za fight vám to může několikrát spadnout, můžete zůstat na blackscreenu při relogu, můžete vybuchnout než naloadujete grid ... fun fun fun. -
-
Tak ne kazdy se musi pridat do sov. blob wars ..
Jinak pred rokem ? pridali Time Dilation (TiDi) coz misto lagu zpomali beh casu v danem solarnim systemu. Zlepsil se tim i vstup do daneho systemu atd. Hra je pak relativne hratelna i pri par tisici hracich. -
-
J, pridali to zacatkem 2012. Neni to furt idealni (nikdy nebude), ale je to fakt velky zlepseni. Ostatne masivni tidi je vesmes videt i na videich z te bitvy (pokud nejsou umele zrychleny).
-
-
Jinak byl sem v nekolika velkych bitvach (byt ne takhle velkych, jen kolem 800-900 hracu) na extremne pomalem pc a nikdy to nespadlo, jen vykon nestacil na slusne fps :).
-
-
-
Zapoměl si na fun lag.
-
-
ty kráso to jsou blázni :D
-
Skvela reklama, clovek to zacne hrat jenom aby to co se deje ve videu alespon vzdalene pochopil :)
-
Náročná hra, pro náročné hráče, která se po čase (přestěhování se do tzv. "nuly") stává náročnou bohužel i na čas. Ostatně scénář jako u každého MMO, jen tady mi přijde trochu epesnější celý koncept samotné hry.
Spálených 30,000 USD mluví samo za sebe. Na to co všechno se zůčastnilo, z toho ještě obě strany vyšly relativně zdravě.
Pro člověka co se o tuhle hru neotřel tohle videjko bohužel trochu pozbývá na atraktivitě, a vidí jen zněť mydlících se polygonů =)
EVE Forever *5* -
V tom aby se prase vyznalo :)
-
-
My mu říkáme koordinátor útoků, ale prase ne:-D
-
-
Myslel som si ze to zacalo nechtiac odpalenim nakej atomovej rakety, avsak bol to len jump :(