Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to opravdu takový nářez, že tam člověk zvládne být 80% času afk?
  • nightborne
    Určitě =). Ale vcelku podstatná část je afk čas, chytání ryb při práci, trénování koní přes noc a tak =).
  • nightborne
    Velkou část z nich - rozhodně ne všechny - děláš kvůli tomu, abys nějakým způsobem zlepšil postavu, jasně (nemusí to bejt nutně enchantingem). Stejně jako v naprosto každým MMOčku =). Ale ta plejáda činností je tak široká, že pokud se o to cíleně nesnažíš, v podstatě se nedá nudit.
  • Podle karty hry to vyšlo v čr 3.března, což je 8 měsíců a 4000 hodin je 5,5 měsíce čistého času... hodí se tedy použít označení no lifer?
  • Ale všechny ty věci co jsi vyjmenoval děláš právě kvůli enchantingu :-D
  • wow jsem hral zase poprve po 5 letech asi mesic, pak jsem z tama utekl, i ten vsemi vychvalovany legion pro me byla nuda...zlatej wotlk,

v soucasny dobe zadne poradne mmo neexistuje, bud jsou to vykopavky co jedou ze setrvacnosti (wow, guild wars) nebo free to play asisjske pitomosti
  • Z toho byl 80% afk, určitě tam 4k hodin nedával dohromady set z bosse..

Hrál jsem už hodně mmorpg, začínaje stařičkou Ultimou Online a BDO je jednoznačne a nekompromisně nejlepší ze všech. Je to absolutní nářez.
  • 4000h....to tu nikdo ani neokomentoval?...Kdo má 4000h na hraní jedné hry?....
  • eStar
    EVE Online, jediné mmo které mě kdy dokázalo zabavit na déle než několik týdnů.
  • nightborne
    Nebo chytat ryby. Nebo obchodovat. Nebo famařit. Nebo vařit. Nebo craftit. Nebo těžit. Nebo spravovat dělníky. Nebo se plavit po moři. Nebo rýžovat zlato. Nebo pvpčkovat o území. Nebo o hrady. Nebo ve válce. Nebo trénovat a množit koně. Nebo dělat alchymii. Nebo lovit velryby. Nebo chodit na bosse. Nebo dungeony v poušti. Nebo jakejkoliv jinej grindspot. Nebo po světě získávat vědomosti. Nebo dělat questy. Nebo sekat dřevo. Nebo sbírat hedvábí, třeba.

Ale jinak jo, jinak je to samej enchanting.
  • ještě asi tak 30 let WOW *1*
  • Hrála jsem to asi měsíc, pak jsem přestala.. Ta hra je pouze o enchantingu. Itemy jsou stejné nebo hodně podobné a tgak musíš dělat jenom enchanting, enchanting a enchanting.
  • WoW and Destiny..
  • Ktere mmo je ted nejzivejsi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit