Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim pratele. Takze jenom v rychlosti bych chtel oznamit, ze URNA CZ/SK ma nyni 87 clenu a z toho je 35+ denne online. Rekord zatim byl 52 online hracu a jsme pohodva CZ/SK Guilda na serveru Croxus. Mame jeste stale nejake mista u nas, takze kdyby nekdo chtel prestoupit nebo se k nam pridat, tak mile radi Vas nabereme. Nemame zadne prisne pravidla - 10K aktivita za mesic od levelu 50+. Mame vsechny pasivni combat skilly a tedka se chystame na slona. Pravidelne delame Guild Bosse, Conquest wary, Node wary a natacenime guildovni video ( dalsi uz bude na ceste az se vratim z dovolenky ). Konec koncu stejne vsichni skoncime v URNE, at chceme nebo nechceme :D Takze pokud mate zajem, nevahejte se ozvat nebo napsat primo ingame : Krumpina, Avrilka, Thorlaug_unwise, Scherma, Maidie

web : www.urna.shivtr.com
    FB : https://www.facebook.com/blackdeserturna/
    Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=vJNW7XNEyMw
  • az to bude f2tp tak si to zkusim ale s mejma 2 hodkama denne max je tahle hra proste fail
  • WoW do 2. datadisku nebude uz nikdy prekonano. Zbytecny hrat cokoliv jinyho. Jen odvar, marnost... Nakej black desert. K smichu *12*
    • Zrzzek
      Sice jsi to asi ani nehrál, ale to nevadí... Názor máš...
  • Ale pořád zůstává onen neduh, že vás můžou ostatní hráči pořád dokola na místě zabíjet a tedy vám znemožnit hrát, že? No v tom případě to stále není nic pro mě. Mimochodem bych uvítal, kdyby se více MMO titulů vydalo stylem Path of Exile, které je MMO jen ve velkých městech a když se dobrovolně rozhodnete pro skupinu a jinak vás nechá hrát celý svět v singleplayeru.
    • nightborne
      Tak znemožnit hrát se nikomu nepovede - pokud se někdo rozhodne bejt agresivní, můžeš se zvednout ve městě nebo přepnout kanál. Dokáže to bejt do jistý míry otravný, když se někdo chová jak idiot, to je jasný, ale nejde to dotlačit až do takový míry, že by ti to znemožnilo hraní =).
      • Tak to je fajn zpráva. Jen ještě jeden dotaz, než si teda hru koupím :-D Když jsem hrával třeba Star Wars: The Old Republic nebo Teru, tak jsem často procházel prázdné lokace, protože je přede mnou hráči vymlátili a musel třeba i několik minut čekat na spawn bossů. Asi stejný případ i Black desert, že?
        • nightborne
          Běžný mobi se respawnujou do půlminutky, i rychlejc, elity cca jednou za hodinu (ale na ně nějakou dobu klidně zapomeň) a velký bossové se objevujou dvakrát denně ;).
  • Ktere mmo je ted nejzivejsi?
    • eStar
      EVE Online, jediné mmo které mě kdy dokázalo zabavit na déle než několik týdnů.
      • EvE bylo dobre pred 10+ lety... v soucasne dobe je to jen griefing.. a komunita je toxic.. :(
    • ještě asi tak 30 let WOW *1*
      • wow jsem hral zase poprve po 5 letech asi mesic, pak jsem z tama utekl, i ten vsemi vychvalovany legion pro me byla nuda...zlatej wotlk,

v soucasny dobe zadne poradne mmo neexistuje, bud jsou to vykopavky co jedou ze setrvacnosti (wow, guild wars) nebo free to play asisjske pitomosti
        • presne tak, dva mesice zaplaceneho legionu a uz po tydnu se mi ani nechce logovat, to jsem teda necekal *9* legion mi pripadal hodne zajimavy i kdyz dost me tam s..e pvp mechanika
          a u guildwars2 je smutne ze hra uz nebavi ani samotne tvurce, skvely quest system, ale strnul ve vyvoji
          questy jsou po vsechny ty roky stejne a strasne rychle repetitivni,bez zadneho dopadu na svet. co bylo super v roce po vydani ted uz je vycpele.
          uz po roce. end lokace jsou pro nekoho zajimave, ale zmizelo to toulani a objevovani skrytych veci, jumping puzlu a krytych dungu apodobne.
          misto toho se hraje na zerg i na pve mapach... smutne jak nerozvinuli skvelou hru.
          do 70lvl parada a pak uz to jde vic a vic do kopru
        • Spis bych řekl, ze mas wotlk s notnou dávkou nostalgie a wotlk by te ted též nebavil, vzhledem k tomu ze wowko je dynamičtější, hezci, interaktivnější, a je tam o dost vic obsahu nez tehdy.... Guys please start to think outside your tiny box.....
    • WoW and Destiny..
      • logicky krome wowka
  • Jaky je BDO ve srovnani s Archeage? Je to podobný?
    • Mě se třeba Archeage líbilo víc.. mapa, lokace, létání, nebo spíše plachtění, potápění, dungeony, fantasticky udělaný stromy schopností na postavě a skilly, to všechno mi přišlo lepší..jenom ta ekonomika která zničila hru a cheaty udělali hru nehratelnou. :-(
    • nightborne
      V základu docela -docela- podobný, ale BDO je imho vcelku zásadně lepší. Příjemnějc se hraje, hlavně, a taky po tobě nechce hotovost každý tři kroky =).
      • Zrzzek
        A TESO? Právě jsem to koupil...
        • nightborne
          Mě osobně TESO nebavilo, je to na mě až moc konvenční, tradiční, mustrová věc. Po nějakých deseti letech WoWka už jsem se poohlížel po něčem malinko svěžím =). BDO mě uchvátilo, protože je to dost sandbox, totálně otevřenej, a můžeš si tam dělat fakt co cheš. Ale sto lidí, sto chutí, samozřejmě =).

(a taky dost kvůli bojovýmu systému, kterej neni podřízenej klasickýmu targetovacímu zámku ani tradiční heal-tank-dps trojici)
          • Zrzzek
            Jasný, já vlastně jsem vlastně nikdy MMO nějak víc nehrál, takže je pro mě svěží tohle... *1*
            • nightborne
              Přesně tak, první MMO je naprosto jinej svět =).

Ale upřímně, sám jsem si říkal, že ta neuvěřitelná závislost a pohlcení z prvního MMO už se nikdy nevrátí. Hrál jsem jich mraky, ale povedlo se to až BDO =).
            • Já myslím, že první MMO je vždycky velkej zážitek. Vezmi si volno ve škole/v práci/vztahu, nakup mraženou pizzu a colu a připrav se na nejhezčí rok svého života. Alespoň podle mojí zkušenosti, i když jsem hrál jinou MMO *3*
  • Sakra, priznam se ze o teto hre jsem doposud nevedel, ale jak uz to byva zaujal me titulek, ktery neco pise ve smyslu "uspesna MMO", tak jsem si s nadsenim, ze nejspise se jedna o westernovku zacal koukat na videjka a ono je to obycejna korejska grindovacka s pedofilni prichuti obnazenych holcicek, tak nic no ... treba jindy to vyjde
    • nightborne
      Ale tak hlavně že to víš z vidka ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit