Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro kazdeho, farmate je tato hra vyslovene hnus. Craft? Beru z5 vsechny urazky na adresu stupidne snadneho crafteni v GW2. Obchod? Centralne rizena komunisticka ekonomika. Navic - nulova komunikace s GM pokud mate problem. To ze ve hre muzete jit kam chcete, delat si tam co vas jen napadne, sry ale to uz je dnes snad bezna vec. Chytat ryby jsem mohl uz pred 10ti lety v L2. Jenze tam jsem je musel chytat, za automaticke expeni bych dostal bann. K cemu je hra, ktera ani nepotrebuje hrace a postava se expi sama? Z meho pohledu proste do Simiku nekdo nacpal enchanting z L2. A ke grafice. Hraju abch se bavil, ne abych z kopce cumel do udoli. I pres celkem dulkadny pruzkum jsem v BDO zadnou zabavu nenasel.
  • URNA CZ/SK ma nyni 87 clenu a z toho je 35+ denne online. Rekord zatim byl 52 online hracu a jsme pohodva CZ/SK Guilda na serveru Croxus. Mame jeste stale nejake mista u nas, takze kdyby nekdo chtel prestoupit nebo se k nam pridat, tak mile radi Vas nabereme. Nemame zadne prisne pravidla - 10K aktivita za mesic od levelu 50+. Mame vsechny pasivni combat skilly a tedka se chystame na slona. Pravidelne delame Guild Bosse, Conquest wary, Node wary a natacenime guildovni video ( dalsi uz bude na ceste az se vratim z dovolenky ).
    Takze pokud mate zajem, nevahejte se ozvat nebo napsat primo ingame :
    Krumpina, Avrilka, Thorlaug_unwise, Scherma nebo Maidie

    web : www.urna.shivtr.com
    FB : https://www.facebook.com/blackdeserturna/
    Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=vJNW7XNEyMw
  • Kdo hraje a hledá gidlu, přidejte si mě do přátel ve hře, rodinné jméno Handcraft nick: Cesnek :)) budeme se na vás těšit
    • nightborne
      Nic proti guildovnímu náboru, ale možná bys měl ještě doplnit server =).
  • Holldir
    Teda jako ani nalitej jak dělo bych to nenazval tak jak autor článku popsal grafiku....Na screenech je vidět například šisatej strom kterej vypadá jako ve hře gothic 2. Šutr kterej má na screenu v článku tvar tělesa o čtyrech rozích...na jiném zase strom který má být asi jehličnan, ale vypadá též jako ze hry gothic 2. Jinde listoví trav o jedné zmazané textuře, země o jedné různobarvené mazanici...
    jako promiň, ale ani na nejhorších detailech nemají současné hry tak špatný detaily...ano někde se povedly detaily postav a armorů, efektů a někde i ta fauna, ale opravdu ais jen někde...nebo je to snad rozdílným nastavením grafiky na těch screenech? Nu pořád si stojím za tím, že současné hry nemají ani na nejnižších detailech tak mizerné detaily...viz zaklínač 3. A to už považuji za starší hru než v uvozovkách současná....

    Abych upřesnil kde co...
    http://im.tiscali.cz/games/2016/08/07/675693-black-desert-online-recenze-ii-3840x2160.jpg
    šišatej strom a ta tráva v popředí...
    http://im.tiscali.cz/games/2016/08/07/675687-black-desert-online-recenze-ii-3840x2160.jpg
    smrk nalevo úrovně grafiky gothic 2 :D
    http://im.tiscali.cz/games/2016/08/07/675675-black-desert-online-recenze-ii-3840x2160.jpg
    A zde zase šutr se třemi vrcholy ježiši ach moje oči...skvělá grafika? Co u tý recenze popíjel?:)
  • Enchanting simulator....
  • Zabavilo me to tak na 1 měsíc pak mi to příjde nudné expení 90% solo
  • Apropos, zajimavy na tom je, ze narozdil od jinych her, ktery AFK hrace drive ci pozdeji odpoji, tak tato hra primo vybizi hrace k tomu, aby hru nechal pustenou i kdyz nehraje - pri ukonceni nabizi stazeni do traye.
  • Po dlouhy dobe MMO, kterou stoji za to minimalne vyzkouset. Jen je trochu neprijemny, ze na to ptorebujete pas. Ten se da ziskat bud od hrace kterej hru ma, nebo vysel tusim minulej mesic ve score, pripadne se da kolem $1 koupit na ruznych aukcich. Plati 7 dnu. Za tech 7 dnu se pri pohodovym hrani da dostat na cca lv20-30, a v mesci bude zcela jiste 10M i kdyz se nebude nikdo nijak snazit.

    Paradni je system Qstu, zadnej otaznik a vykricnik ... spoustu Qstu clovek nedostane, pokud nezna ty spravny veci/neni s postavou dost velkej kamos/... a rozhodne se vyplati se pravidelne vracet do navstivenych lokaci. O ingame menu rozhodne v tyhle hre nouze neni, prakticky si muze hrac po par minutach hrani koupit kdekoli cokoli potrebuje. Maximalne muze resit, jestli je vyhodnejsi to koupit u vendora nebo v aukci. Dtto prodej.

    Ad p2w ... zvasty, doticni vubec netusej jak p2w vypada. Naopak, to ze je mozne ponovu koupit ingame cokoli, kdyz to nekdo chce prodat? Proc ne. Stejne se tam neprodava nic, co by jakkoli zasadne ovlivnovalo hru. P2W je (napriklad) po nekolika poslednich upravach Rift. Bez nakupu nekterych rozsireni neni mozne nekterou vybavu vubec postave dat (nausnice napriklad).
  • nightborne
    Tak pánové, jeden kostým (30 euro) za 20 mega na aukci, value pack za 8 mega, pet za 5 mega... strašně se teď směju lidem, co si rozmlátili komplet gear v hněvu, že to bude "p2w".

    Pro ilustraci, těch 8 mega za value pack (15 euro) se dá nafarmit asi tak za hoďku ;).
    • Taky na marketu nic neseženeš a co se tam dá hned zkupují ti borci, protože vědí, že za nějakej čas to bude stát mnohem víc.. To jen teď aby hráči tak rychle neutekli tak daum uičil nízkou cenu ze začátku...
      • nightborne
        To taky doufám, protože kterej kripel by prodával outfit za 27 euro za 17mega, žejo =). Aspoň 50 by měl stát, aby to dávalo aspoň trochu smysl.
  • Zajimavy jak to hráči obecne strhavaji (grind, p2w) ale recenze je 8. Neco bude možná spatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit