Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konecne to nekdo zminil hned v nadpise slava.:)
  • Na jinych strankach o hrach mi jedou videa uplne v pohode jen tady to furt laguje i kdyz se to nacte furt to laguje i kdyz vypnu HD! Co to ma znamenat *10*
  • nemám rád fanoušky. každou kritiku berou až moc emocionálně *15*
    • Veskoslav
      Tak si přečti ty "kritiky". Jeden je GGG, což je je trol nejtěžšího kalibru, pak je tu legrační Jindra a pak dva, co to ani nehráli:)
      • walltar
        A netoulá se tu ještě někde Pán cody zvaný bezmozka z trollného háje?
  • exmaxx
    Diky za recenzi a obzvlast za srovnavaci videa. Ten stylovy pruheh je proste fakt... stylovy! *3*
  • Ty vole co to tam ten autor mele o autohealu? To je nějaká známka postižení? Díky bohu že s nima na téhle modifikaci nepracuje...
  • Schovaval jsem si Black Masu na horsi casy ted vidim ze si ji musim zahrat :) - jeste vzpominam na Red Faction to byla taky velmi dobra strilecka bohuzel sla krute do kelu
  • Vakek
    přehrávač games.cz....klasika bohužel *7*
  • Sprint bol v povodnom HL1 zakladny druh pohybu a az ces shift sa chodilo pomaly..

Zmenili to az opacne v HL2, teda chodza default a obmedzeny sprint.
    • smejki
      jen pokud se bavíme o rychlostech, tak
      HL1: běh (default) + chůze
      BM: běh (default) + sprint
      sprint je mimo jiné definován nejen extrémně rychlým pohybem ale i sklopením zbraně.
    • Hanzales
      Ja ja, a dokonce jde pridat i pomala chuze ;o)
      • pamala chodza by mala byt cez SHIFT? ci ako? Nikdy som nejak nepozeral do settings, ale mari sa mi davnejsie, ze sa to dalo nabindovat na nejaku klavesu, aby si pernametne chodil pomaly
        • Hanzales
          Nene, jen úpravou v configu se dá k "chůzi" a sprintu přidat ještě klávesa na pomalou chůzi. Prostě když člověk jde a jen se kochá (zároveň nenadělá hluk). Mně to třeba přidávalo na atmosféře, některé lokace procházet a koukat kolem ;o) Taky se dá úprvavou configů změnit ta reakční doba AI a poladit zbraně, ale počkejme na vydání na steamu. Spousta neduhů, chybiček, bugů určitě pořeší patch (na základě odezvy od komunity), který má vyjít až na Steamu a podle mně i dojde na nějaký ten balanc, nebo přidání hejblátek do menu ;o)
          • Pak se nabizi otazka, jestli by nebylo lesi pockat, vydat hru kompletni a odladenou. BM by to docela ve stavajicim stavu potrebovala
    • cez
  • No teda autore, ze se nestydis. Je fakt, ze je BM ostrejsi nez puvodni verze, ale ze by to bylo nehratelny? Hral jsem to na nejtezsi obtiznost a je pravda, ze sem tam jsem musel urcity situace opakovat (treba i 5x), nez jsem to prosel (pro me) uspokojive. Ale rozhodne jsem nebyl v situaci, kdy by mi zbejvalo 1 hp... Mel jsem nervy uz kdyz mi dosel oblek *4*
    • :D že ti na nejtěžší ubrali max armor? ježis to je zas blábol , že to svět neviděl .. na tydle "like a pro" kecy ti fakt neskočím .. už vidím jak to dáváš na tý přehradě s vrtulníkem nad hlavou s prstem v nose, to ti fakt nežeru x) nejsem žádnej nub ale situace na hard kde sem měl 1hp, když tam stím aimbotem měli vojáci s kulometem mužku jak sniper, se teda rozhodně objevily
      • Kein
        No... a čist ze zvědavosti...to tady opravdu brečíte nad tím, že hra na HARD je HARD? Když, je hard pro mě moc těžké tak si ho co? Tak si ho nedávám...
        • To ještě ujde, najdou se lidi, co si stěžujou, že sci-fi hra neni reálná nebo že v ní jsou mimozemšťani a pod. M2 se akorát tak vybavuje Trautenberk jak řve na Anču "Anče! Kyselo je moc kyselý!" :D
    • smejki
      "ale ze by to bylo nehratelny"
      říkám to snad? nevkládej mi do úst a do textu nic, co tam není.
  • VYNIKAJÍCÍ článek. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit