Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mě skoro láká si to zahrát http://i.imgur.com/V8hZB.gif
  • Díky moc za hezké počtení.
  • Pravda ten sprint s baterkou mohli nechat tak jak to fungovalo normálně, ikdyž..
    http://www.screencuisine.net/hlcomic/index.php?date=2005-06-22
  • GlaDOS
    Páni, tady se za diskuze slušně rozrostla. Mám technický dotaz. BM chce při spuštění stáhnout Source SDK. Netvrdili ale náhodou autoři, že stačí mít na Steamu jakoukoliv hru na Source enginu (momentálně nainstalovany mám teď čtyři takové)?
    • USER47
      Všechny mody vyžadujou to SDK. Informace autorů byla asi v tom smyslu, že je potřeba nějaká Source hra pro zpřístupnění toho SDK. Dřív jsi ho měl k dispozici jen tehdy, když jsi měl nějakou placenou Source hru, od přechodu TF2 na F2P si ho může stáhnout každej - a tím i zpřístupnit Source mody.
      • GlaDOS
        Aha, už to chápu. Díky.
  • BM neni spatna ale nejak me taky moc nechytla, divny u Blood sem se bavil nedavno narame, stejne jako u UT, Duke3D, Shadows warrior, fear a system shock... to by me zajimalo do jaky skupiny teda patrim :D
    • DangerousDave
      HL má takú zvláštnu schopnosť, že niekedy nesadne ani skupine na ktorú je cielený, takže z toho že ťa BM príliš nebavila sa nedá vyčítať nič. Ale podľa menovaných hier patríš do tej najlepšej :)
  • Ale no tak, na co si tu hrajeme. Black messu jsem chvíli hrál a byla to celkem nuda vážení. Pomalý rozjezd a potom jen chození a střílení hloupých panáčků, bez jediného epického momentu. Předvýdatelný příběh, nijaká hudba a mdlé dialogy + problém všech HL bezcharakerní levitující ruce držící v ruce zbraň. Vím že např poslední MoH Warfighter nestál za nic, (to si nebudeme nic nalhávat) ale pokud bych si měl vybrat mezí MoHem a Black messou volím MoH. Ale pokud si někdo chce hrát na znalce ať si hraje BM, já se vrátím k B3 a bude mít klid.
    PS: Abych zdůraznil že to myslím vážně a víjmečně netrolluji nezmínil jsem grafiku, na tu se celkem koukat dalo.
    • Ty si chceš hrát na hrdinného vojáčka s cool momentama, chápem...mi znalci se vrátíme v BM a přenecháme ti válečníka )))
      • No jo znalci, přímo elita hráčské obce *7* . Na BM není téměř nic zajímavého a příběh horší než u filmů se S. Segalem. *6*
        • Kamaráde, ty si tak nechápavej, že tě trumfle i kuře co vysí hlavou dolů půl metru před nabroušenym ostřím...
        • Veskoslav
          No za to ty jsi odpad hráčské obce. To jsi chtěl slyšet?
          • Pokud je každej komu se nelíbí HL odpad, pak má tvůj přízpěvek stejnou váhu jako názor žvýkačky seškrábnuté z podrážky.
            Nevím jak vůbec může takový hňup mít na profilovce takový obrázek. Jen mu děláš ostudu.
        • Náhodou filmy se Segalem jsou super! :)
      • yy
    • x_ander
      Jde vidět, že jsi mladý hráč a nezažil jsi Half-life ve své době, kdy to byla revoluce. Ale to není výtka vůči tobě, to je zkrátka fakt. Musím však říct, že se moc nedivím dnešním hráčům, že jim Black Mesa (potažmo Half-life jako takový) nesedne. Half vypráví příběh velice jednoduše - žádné cut-scény, žádné vyloženě wow momenty (z dnešního pohledu). Co mu však upřít nejde, je genialita v mnoha věcech. Po spuštění Black mesa jsem si teprve uvědomil, jak moc hry za poslední dekádu degradovaly v mnoha směrech. Design misí BM je naprosto úžasný a málokterá dnešní hra mě právě z pohledu designu takhle bavila. Jo, v podstatě je to koridor, ale tak skvěle vymyšlený! Ačkoliv se celá BM odehrává v jenom komplexu, není nouze o střídání prostředí, stále je na co koukat a hlavně člověk musí zapřemýšlet, jak se dostat dál (část s teleporty je prostě dokonalá). Vedle toho samotný boj je hodně intenzivní a musí se u něj přemýšlet taky (zdravím codaře). Ale hlavně ta atmosféra. Tohle Half-lifu prostě neodpářeš. Chápu, že to tobě a spoustě dalších mlaďochů nemusí sednout, protože je to míle daleko od většiny dnešních akčních her, a prostě na tenhle styl FPS nejste zvyklí, ale pro mě to byl návrat do mládí a jsem strašně rád, že BM vzniklo. A už ať je tu Xen :)
      • x_ander
        Ono obecně tu akci jako takovou Valve umí jako málokdo. Tam, kde si tvůrci CoD a podobných musejí pomáhat rádoby epic momentama, cutscénama nebo kdo ví čím, tam Valve ukáže čistou, krystalickou akci, která mě osobně ale zvedne ze židle daleko více. Viz. tahle scéna z epizody 1. Chtělo by se říct, že to je klasické vytřílení pár chodeb, ale je to tak stylové a tak adrenalinové, že na to vzpomínám dodnes... a první Half (potažmo BM) je na tom samozřejmě podobně.
        https://www.youtube.com/watch?v=Niov4T1Z6aE
        • Tak to bylo epický div že jsem se vůbec zvládl nadechnou. Skoro nelze uvěřit že se vývojářům podařilo dát do chodby pět zombíků a tři vojáky. Ujoviša to bylo fakt maso. A pocit ze střelby, no jako bych držel v ruce skutečnou zbraň.
          Jestli je toto nejlepší FPS tak je tento žánr mrtev.
          • x_ander
            Původně jsem chtěl vysvětlovat, čím je zrovna tahle akce dokonale vyvážená, ale uvědomil jsem si, že to nemá cenu. Jen hloupě trollíš, takže nemá smysl, abych s tebou ztrácel čas.
            • Aha velká akce, precizní hra. *1* *1* *1*
              Díky bohu že existují i kvalitní studija a ne jen taková jako Valve. Jediný dobrý hry od Vlave Left4dead a L4D2
    • Tím chceš říct, že příběh, dialogy, inteligence a tak dále v tom tvém B3 (předpokládám, že máš na mysli Battlefield) nejsou? *1*
    • a) douč se pravopis

b) jaká je pointa výkřiku "tahle hra A je o ničem, raději si zahraju hru B, ta je totiž super" - co je komu do Tvých herních preferencí? Prober se a zamysli se nad tím, jak by to asi vypadalo, kdyby všichni u všech her vykřikovali "fuj, co to je, tahle je na ho*no, jdu si zahrát něco jinýho". Tisíc lidí tisíc chutí. A že Ti kult HL není milý? No to máš hochu smůličku, budeš se s tím muset naučit žít.

Běž si zahrát něco jinýho a stav se až budeš mít co říct :)
    • DangerousDave
      áno, všetci vieme, že si zástupca dnešného mainstreamu ... nechaj HL napokoji a hraj si svoj MOH, to je panečku iná výzva http://is.gd/z5HVRn AI tam vyslovene "prekvitá" inteligenciou :)
      • Ano pořád je to stokrát lepší než chodit hnusnou šedou chodbou a střílet panaky kteří na zásahy reagují asi stejně jako by na zásahy ragovala kamená socha. Vrcholem skriptu je pak přilétající vrtulník to bylo fakt epic. Hra šla z disku.
        • DangerousDave
          Hráči ako ty udávajú smer ktorým sa hry uberajú ... a to je dôvod prečo sú stavané ako pre retardov.
          • V čem je prosímtě HL víc pro HC než, battlefieldy, MoH a CoDy? Všechno jsou to koridorovky kde by se člověk neztratil ani se zavřenýma očima. Jenže MoH, B3 a CoDy mají alespoň zajímavý příběh, grafiku (no to neplatí pro CoD) pocit ze střelby (to taky neplatí pro CoD) a tuny skvělích momentů o multasu ani nemluvě. Co má BM? pár logických hádanek aby se neřeklo, paňáky s nimiž je radost bojovat asi stejná jako okopávat bosou nohou obrubník, nezajímavé postavy, včetně neuvěřitelně klišé G-mana a nijakou grafiku. Já nehraju singl. v CoD a spol. proto abych si připadal jako voják, ale protože si chci užít trochu popkornové zábavy a pořádného Bééčkového story. Když chci pařit něco pořádného dám např zaklínače, dishonored nebo bioshocky. U CoDů a spol. se však dokáži bavit skvěle. BM to je jako arkádová střílečka ze které odděláte všechno dobré a necháte je střílení do terčů.
            • Call of Duty a zajimavy pribeh? hahaha to jsi me pobavil, zrejme jsi jeste vetsi hidiot nez ze sebe delas.
            • Rádoby experty co jen remacají jak bývaly hry lepší a jaký se dnes dělaj srač*y bych vykleštil a dokonce života jejich praprapravnuků zakázal mu a komukoliv z jeho stejně smýšlejících příbuzných přiblížit se k PC nebo konzoli na 500 metrů. Hlavně si před spaním nezapomeňte zahrát nějakou klasiku, aby jste byly jako fakt hustí gameři
            • Ty ses krasne ukazkovej nenarocnej mainstream hrac, ktery hraje vsechny ty nove CoDy a BF a potom vetsina soucasnych her vypada tak jak vypada.
            • "Hráče" jako jsi ty GGG bych nejraději naházel na hromadu, postřílel, pak spálil a ten popel pro jistotu ještě vypustil do vesmíru...
            • Veskoslav
              Neztrapňuj se už více.....
    • být tebou, raději vybírám mezi MoH a učením pravopisu ;)
  • This game is too much overrated.
    Yeahh *5*
    • Trochu prihriaty, či?
  • Podotýkám, že to nebylo "fifafo", ale "hihaho" *1*
  • Tak takto má vypadat remake hry a ne jako ten counter-strike:global sr***a co je horší než counter-strike:source!!!!! *3*
    • Kein
      Vidíš a mi se GO líbí. Koupil jsem ho prakticky okamžitě co vyšel. Co ti konkrétně na něm vadí? Odlišný recoil? Věc názoru. *5*
      • Teda, za mě GO dobrý, hraje se to dobře, obměna zbraní potěšila, všechno... ale co mě vážně s*re, je optimalizace... na každý mapě je místo, kam když se dostanu, hra se začne nelidsky trhat (0,5-1 FPS), pro příklad třeba v mapě Office je to T spawn atd. Stává se to taky někomu, už se to pokouší nějak vyřešit...?! *4* Rád bych si zahrál, ale takto je to jen sebevražda.
    • ale GO neni remake, ne?
    • smejki
      hele já si to teď zkusil o free weekendu a dobrý. ale srovnání s CS si nedovolím, už jsem ho neměl v rukách deset let.
      • Já to chtěl taky zkusit...ale nedostal jsem se přes lobby...asi jsem levák ale nevim, co jsem měl po tom co jsem odklikl "ready" dělat...a následně mi to napasalo, že jsem neodklikl "ready" a proto jsem byl odpojen...docela vtipný
  • Hibodu?? HITBODU???! Čo vy dokážete urobiť so slovami... Ja to nechápem, prečo práve Česi majú takúto "schopnosť "
    • To už se ale používá velmi dlouho, rybníkáři. *4*
    • Pokélopta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit