Přejít na výpis diskuzí
Black Ops 2 chce utéci linearitě, ale jen v mezích CoD tradice
2.5.2012 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Půlroční mediální masáž začíná... *6*
-
-
nechci se nekoho dotknout ale tohle..... bude opet asi nejvetsi cast navstevnosti na games..... nekonecny pribeh :)
-
-
"Black Ops 2 chce utéci linearitě, ale jen v mezích CoD tradicí" = "Black Ops 2 chce utéci linearitě, ale vlastně ne" :D
-
Cod chce utéci tomu byti cod, ale vrámci mezí Cod :D
-
prvni COD kde se bude jezdit na koni *8*
-
-
To né, spíš jsem to pochopil jako nejspolehlivější vozidlo budoucnosti, který se nebude po hacknutí snažit tě napálit do zdi v co nejvyšší rychlosti. :)
-
-
Zajímavá myšlenka. Takhle jsem o tom nepřemýšlel, když jsem to viděl v traileru.
-
-
Místo sněžnejch skůtrů a trapných motorek osedláme koně.Ve hře z budoucnosti...Co to má bejt.?? Flashback na divokej západ? *15*
-
-
Nelinearni CoD?Vzdyt to si vylozene protireci *1* .
Posledni dily Cod jsou doslova jeden velkej tunel procpany cutscenama a zastupy hloupych slepic,co si bezi pro kulku do hlavy.
Takze pod tim jejich "utect linearite" si nejspise predstavuji sem tam nejakou slepou odbocku od hlavniho tunelu. -
-
kerý COD takový nebylo... nebo battlefield nebo medal nebo homefront nebo... u těhle titulů de MP a singl je jenom filmek a pro začátečníky tutorial.... ale to přece každý ví a nic od toho nečeká jenom tupouni jako ty to furt vytahujou jako by to byla výsada COD bejt tunel... v BF3 nejsou tunely?????? :-D probej se...
-
Ne podle mě tim myslí skok do období kde se to ted bude odehrávat, tzn. budoucnost.
-
-
"Tvůrci sice posunuli sérii do blízké budoucnosti, ale prý si dávali pozor na to, aby nepřestřelili do sci-fi. " a picnou tam MK dvojku a hromadu Vertig z C&C *15*
-
Utéct linearitě?! Proč ? COD je a vždy byla čistě lineární hra (tunel) Proč to měnit. CODko má spoustu fanoušků kterým vyhovuje jaká ta hra je a je velice komerčně úspěšné. Když to udělaj nelineární tak se to pochopitelně současným fanouškům líbit nebude protože kvůli tomu to právě hrají. Na herním trhu by měli být hry různých typů pro různé typy lidí. Ať je třeba rozlehlej Battlefield... Přece pokud chci nelineární hru tak nehraji COD ale sáhnu po něčem jiném a nečekám až Activision tu hru změní. Jak já to vidím tak Activision se akorát snaží nabrat ještě větší publikum jen kvůli větším prachům ale ze hry nejde udělat multifunkční mobilní telefon. Tímhle si akorát podkopávají nohy. Mimochodem CODko jsem měl rád do prvního Modern Warfare. Pak už mě to přímo iritovalo a dnes ho beru jako donekonečna omývané h*vno v těch stejných sračkách. Ale lidi to baví a na trhu by taková hra neměla chybět.
-
-
Dosud kdyz na cloveka prislo sra.i stacilo necim zatizit W a leve mysitko a mohl si v klidu na deset minut odskocit, tato uzivatelska privetivost skonci s prichodem Black Ops 2.
-
-
asi tazko. si si precital jeden clanok na TG a uz si myslis ze zrazu sa vsetko zmeni? lol
-
-
-
Šmarjá, kdyby si alespoň odpustili ty kecy o reálnosti. Americká armáda škrtá ve velkém, ruší zbrojní programy, vyřazuje pár let staré špičkové zbraně a oni nám tady s vážnou tváří tvrdí jak během deseti let totálně přezbrojí na mechy a VTOLy s tím, že z toho nechtějí udělat sci-fi... *7* *15*
-
Call of Duty - Tiberium Ops
-
brb jdu blejt...