Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kupim si to iba v tom pripade ze daju RC model toho 4 rotoroveho "lietadla"
  • Já v tom traileru vidím terminátora, deus ex, sydicate a CoD splácané do jednoho nevábně působícího celku. Největší pr*ser je, že vezmou to co se libílo minulý rok (viz. deus ex) a upraví do pro potřeby CoD. Sprostá recyklace a zabíjení kreativity.
  • Ráno jsem do trailer článku házel odkaz na IGN, podle nich bude nelineární kampaň, otevřený bojiště, možnost volat podporu pomocí nějakýho zařízení na ruce...

Jestli se to autorům podaří všechno zrealizovat záleží asi hlavně na enginu, ale rozhodně to minimálně zní zajímavě a trocha scifi se mi celkem zamlouvá.
    • Cypri
      Fakt jo? to už bych o tom uvazoval. A kdyby to byl multak jako BF2142 nebo na ten zpusob tk budu chrochtat blahem.
  • Ten trailer vypadá jako zcela generická koridorovka s velmi průměrnou grafikou. Jestli se i z tohoto stane nejprodávanější hra současnoti, tak už hráčům vážně nerozumím.
    • To je jen trailer, pokud ovšem splní co slibují (RTS režim atd.), tak to do generické střílečky bude mít hodně daleko a to se musí nechat. Chápu sice, že je moderní na CoD nadávat a sám ho nemám rád, ale musim uznat, že konečně se aspoň něco mění. Sice si ho pořád nehodlám pořídit, protože jejich cenová politika mi neni moc sympatická, ale tak i třeba ta se změní a za nějakou nižší cenu bych to i zkusil.
  • Ataker
    Jediné co mě zajímá je Zombie mód
  • Mno, to zase budou patrioticky přepálený tři hodinky :D
  • zní to zajímace... singláč (filmek) mi stačí tak jak je... nejlíp jako v mw2... doufám že budou ty větší mapy a ačkoli nejsem na vozidla ty mechy a vrtulníky nemusej bejt špatný... doufám že ten stařičkej engine vylepšej o ty DX11 ať je to koukatelnější, z traileru to graficky vypadá tak 4 roky starý (ale jako oldschooler na to se...u).. doufám že vychytaj taktičtější a mírně pomalejší hru po quakovskym mw3 ... *1*
  • Grifus
    Vypada to na prvni vlastovku se snahou o nejake zmeny. Preci jen od ctvrteho dilu (MW1) ma CoD styl hratelnosti, predevsim SP casti, na jedno brdo. Problem je, ze tento dil dela Treyarch, tak nelze cekat nic dobryho. Maximalne tak zombie mod, o kterem se zatim bohuzel nevi nic, jen ze bude. Kvuli nemu bych si pripadne nove CoD od soudruhu z Ukrajiny za tri stovky zase poridil..
    • MickeyMutant
      Píšou, že "zombie mod will be based on a true story".

http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Black;_Ops;_II/zombie;_mod/real;_life;_inspiration
    • Za tri stovky? Tak to si schovej nejaky soucasny komp. Protoze az tohle CoD bude za tri kila tak ho na Win 15 nebo jak se tou dobou bude OS jmenovat ani nerozebehnes.
      • nechápu proč by se toho dle tvých slov měl dočkat až buhví kdy. MW3 už taky pořídíš na steam v angličtině za nějakých 350. Jak říká, kolegové na ukrajině jsou mocní...
  • Zase ten engine....
  • Kdybych teď neměl něco popité, tak vůbec do této diskuze nepřispívám, ale... pět let starý engine?! really? to je už je donebevolající drzost a to ani nemluvím o samotném obsahu traileru. COD značna jde definitivně do háje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit