Přejít na výpis diskuzí
Black Ops 2 chce utéci linearitě, ale jen v mezích CoD tradice
2.5.2012 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
videl jsem nahodou na youtube nejake vyvojarske video, a ten hlavni dizajner/vyvojar nebo kdo to byl, skratka hlavni tvar cod vypadal tak jak jsem si ho predstavoval = tupe. ani se nedivim ze ta serie vypada tak jak vypada kdyz tomu sefuje takovej ... to mate jak s mediami, nejsledovanejsi je bulvar a žumpa
-
!( Nádherná hra, s moderní grafikou, hrozně dlouhou hratelností a SP, která přímo exceluje v MP - určitě až vyjde tak si jí koupím )
- pozn. všimněte si toho vykřičníku na začátku :) -
0:57 - "želva"
1:02 - "želva"
1:04 - "elva"
1:06 - "želva"
1:11 - "že"
1:25 - "želva"
1:38 - "želva"
1:43 - "želva"
1:48 - "želva" -
Cod nemám moc rád...ale todle vypadá přinejmenším zajímavě..čekal sem další nezajímavý téma USA vs někdo, ale todle vypadá docela dobře *3*
-
Aby z toho nakonec nedělali Deus Ex :D
-
Poslední CoD co jsem hrál bylo MW 2, měl jsem pokušení si koupit Black Ops- který je prej slabší- tak že by Black Ops 2? dělá to InfinityWard?
-
http://www.youtube.com/watch?v=tyDFDHHRBMo&feature=g-all-lik
-
na bonuswebu sem čet že některý myse budou jako multiplayer mapy (nelineární ale nejspíš omezené) a budete se přepínat do různých vojáků a robotů na různých částech mapy takže tak trochu FPS strategie (když to přeženu)... bylo by fajn zavést to i do mp... třeba obří mapa a proti sobě třeba 4x4 velitelé kteří se podporují a z jednoho místa mohou bojovat na více místech naráz... nebo aspoň to bych si přál :-DDD
-
-
obmedzene mapy budu asi vzdy! technicky to akosi nieje mozne totiz to:)
-
taky sem čet že se maj hodně zaměřit na hc hru a zombíky... taky maj přibít vozidla a potápění
-
-
Hej co tam dělá Woods? Neumřel v prvním dílu?
-
-
no vlastně si ho mrtvýho neviděl :-)
-
-
Hudba jak Deus Ex: HR, a ladění občas jako HR, občas jako BF2142... ale jinak je ten trailer zajímavej *5*