Přejít na výpis diskuzí
Black Ops 2 chce utéci linearitě, ale jen v mezích CoD tradice
2.5.2012 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Tohle už nebudu ani stahovat.
-
Hmmm futuristický cpt.Price :D
-
-
One eye Cyborg *3*
-
-
ta grafika to je uz strasne cosi ....
-
black ops 2 e-sport haha pochybuji, že se jim to povede
-
Bejt to na aprila tak se smeju, ale uz je kveten!
-
Už se taky těšíte na tu bandu dětí co tu bude půl roku brečet o tom jaká je COD hovadina, ale nevynechaj komentář u každého článku? :D
-
-
Hold se s toho stal takovej každoroční zvyk. Vždycky jednou za rok pěkně pottrolit nový CoD
-
Už jsem si dávno zvykl, jsme přece na INTERNETU! CoD není pro mě a upřimně si myslím, že je to hovadina, ale rozkrikovat to u kazdeho prispevku s nadpisem "CoD"? To by už chtělo na takovou hromadu práce nějakého spambota! *15*
-
-
Hrát budete za Alexe Masona předka Aleca Masona z Red Faction guerrila.
-
Utíkej,.. utíkej.. stejně neutečeš!
-
Je úplně jedno jaký to COD ve finále bude. Co je ale jisté je, že Activision udělá vše pro to, aby bylo výdělečnější než to COD před tím, a to nejlepší na tom je, že to tak doopravdy bude.
-
Půlroční příspívání haterů do každé diskuze o CoD svými nenávistnými příspěvky právě začíná *4*
Já nikdy neměl moc rád TES a tamní diskuze navštěvuji jen zřídka a moc tam nepřispívám. Usuzuji, že některým haterům CoD ty články o CoD vlastně dělají nesmírnou radost, protože mají aspoň kam psát, že je ty články už nebaví a náruživě tak čekají na každou další inforamci o této sérii na games.cz *1* -
-
Myslim,ze tech hateru by bylo podstatne mene,kdyby cod nemelo tak obrovsky komercni uspech,cimz deformuje herni trh,specificky fps zanr.
Staci se podivat na fps za posledni rekneme 2 roky.Zejmena se pak podivat na nektere herni znacky,ktere zacli uplne jinak,nez jak vypadaji jejich posledni dily,ne nepodobne prave cod stylu.
A pak je tu kapitolka sama o sobe, a to nenazranost Activisionu a jejich praktiky.Na hrace z vysoka s*rou a fanousci jim za to jeste dekuji.
A samozrejme ,ze ostatni velci hraci chteji mit taky to sve cod a tomu uspusobuji sve produkty a celkovou strategii.
Nebyt techto veci,tak verim,ze tech hateru by bylo u clanku CoD zhruba stejne,jako u kterekoli jine uspesne hry. -
-
A co se změní tím, že budou naštvaně psát do každé diskuze? Prodeje se tím nijak nezmění a své fanoušky si série udrží tak dlouho, jak jen je to bude bavit.
Taktika Activisionu je úplně normální a jenom 1diot by změnil svou taktiku, aby potěšil hromadu haterů a ztratil zisky tím, že by si poštval zase své fanoušky, kterých je furt docela početná základna. Jenom to není tak znát z diskuzí, protože nemají nutkání všude v každé diskuzi vyřvávat, jak je jejich oblíbená série skvělá.
Prostě to neustálé naříkání je už směšné, ohrané a nic nezmění na věci, že CoD vydělává balík a upravuje trendy herního trhu. Možná byste mohli začít psát rovnou Activisionu, že máte lepší nápady, co udělat s jejich herní sérií (jasně, ignorovali by vás, ale lepší než neustálé naříkání v diskuzích). -
-
"Jenom to není tak znát z diskuzí, protože nemají nutkání všude v každé diskuzi vyřvávat, jak je jejich oblíbená série skvělá. "
rofl -
kápsi na to kámo.... tupounům to nevysvětli... zaseklej gramofon... člověk chce normální diskuzi jenže tu neřeší nic jinýho než hejt furt dokola...
-
-
Svatá pravda. Odteď budu komentovat pouze informace a novinky, co se týče každého nového dílu, ale blbé je, že se to stejně ztratí ve všeobecném hatu celé série. Nejsem nějaký šílený fanboy, ale stejně bych si radši podiskutoval ohledně samotné přicházející hry, než pročítal hromadu nenávistných příspěvků lidí, kteří řvou, že žádné CoD hrát nebudou a ani nečetli samotný článek.
-
-
Ja pouze poukazal na nektere z moznych duvodu,proc pod clanky o Cod je standardne mnohem vice hateru,nez jinde.Nic vic,nic min.
Psat Activisionu by bylo asi stejne uzitecne,jak blabolit tady na tiscali.
A jestli ti "taktika Activisionu" prijde uplne normalni,tak je mi tebe a tobe podobnych vazne lito. *3* -
-
Taktika vydělat co nejvíce peněz je naprosto normální a logická. Pokud to nechápeš, pak je líto mně tebe, protože toho v životě asi moc nedokážeš. I když vlastně nemusí, protože hlupáky moc věcí netrápí a žijou víceméně bezstarostně, i když toho v životě moc nemají.
Ty asi nepochopíš, že jinak skvělá hra Beyond Good and Evil nebude mít nikdy takové prodeje jako CoD, a i když by mně i mnoha dalším udělala dvojka radost, tak udělat kopii CoD se vývojářům a vydavatelům vždy vyplatí více a já to chápu a beru jako normální věc, ždímat z ostatních, když za to platí. Spoustě hráčů vyhovuje více jednoduchá zábava, než komplikované složité hry a Activision jim dává, co chtějí.
btw: doufám, že ti je líto i Activisionu. Většinou tam dělají politováníhodní chudáci, válející se v penězích *4* -
-
Opravdu si myslis,ze ti bohati jsou ti chytri a naopak ti hloupi jsou ti,co nic nemaji? *1*
Hlavne,ze me tady budes neco povidat o jednoduchem zivote a jednoduchem pohledu na svet. *1*
-
-
-
Jedni hatujou, druzi fanboyujou. Ale do huby si nevidi, vzdycky za to muzou ti druzi. *15*
-
-
-